Twitter & 'Night Court' Cast Rouw Markie Post na haar overlijden

Inhoudsopgave:

Twitter & 'Night Court' Cast Rouw Markie Post na haar overlijden
Twitter & 'Night Court' Cast Rouw Markie Post na haar overlijden
Anonim

Markie Post is overleden na haar drie jaar en tien maanden durende strijd tegen kanker. De actrice is vooral bekend van haar rollen in Night Court, The Fall Guy, en ze verscheen zelfs in de tv-show Scrubs.

Veel mensen betuigden op sociale media hun medeleven met de getalenteerde actrice. Markie raakte de levens van zoveel mensen op en buiten het scherm.

Actrice Melissa Joan Hart, die mede speelde met Post in Holiday in Handcuffs, uitte haar verdriet in een Instagram-bericht en zei: "Ik ben er kapot van om een engel hier op aarde te verliezen! Mijn beste vriend en tv-moeder [Markie Post] eindelijk rust na een lange, harde strijd tegen kanker. Ik kan niet beschrijven wat ze voor me betekende, de vriendschap die we hadden en de vriendelijkheid die ze voor me toonde… Ik hou zo veel van je Markie! Je zal voor altijd gemist worden!"

Ed Asner, die met de actrice werkte in de sitcom "Hearts Afire", deelde ook een eerbetoon op Twitter. "Ik ben er kapot van toen ik hoorde van het overlijden van mijn vriend Markie Post. Ze was een echt talent. We hebben samen Hearts Afire gedaan en om met haar samen te werken en John was een geschenk. F&@k Cancer!" Asner twitterde.

Een paar leden van de cast van One Tree Hill hadden het genoegen om met Markie aan verschillende projecten te werken. Sophia Bush speelde in NBC'S Chicago P. D. met Markie, terwijl Hilarie Burton en Tyler Hilton samen in de Lifetime-film Christmas on the Bayou speelden.

Cast Of OTH Deel hun condoleances

Markie speelde de moeder van Bush in de show en deelde een ontroerende post ter ere van de actrice.

"Ik ben gewoon kapot van het nieuws van het overlijden van Markie", zei Bush op Twitter. "Ze was een rots in de branding. Een lichtpuntje. Een geweldige vriendin en een fenomenale scenepartner. Ze bracht overal zonneschijn. Gebeden."

Hilarie Burton deelde ook een oprechte post voor Markie samen met haar mede-co-ster en vriend, Tyler Hilton.

Burton schreef: "Niet lang daarna speelde ze de moeder van @sophiabush, waardoor we een soort tv-zussen werden. Ze was het soort persoon dat iedereen als hun beste vriend beschouwde, want ik denk niet dat ze wist hoe om iets minder dan dat te zijn."

Hilarie Burton's Instagram-bericht

Markie Post bleef acteren, zelfs nadat ze de diagnose kanker had gekregen. Markie stopte nooit met het delen van haar heldere licht met de wereld.

Tributes voor de ongelooflijke Markie Post blijven binnenstromen.

Aanbevolen: