Madonna's missie voor Donald Trump is om 'de duivel uit het witte huis te krijgen

Inhoudsopgave:

Madonna's missie voor Donald Trump is om 'de duivel uit het witte huis te krijgen
Madonna's missie voor Donald Trump is om 'de duivel uit het witte huis te krijgen
Anonim

Madonna zal niet stilzitten terwijl Donald Trump de VS vernietigt. Ze wil "de duivel uit het Witte Huis krijgen", en daarvoor gebruikt ze haar sociale mediaplatform.

MSNBC rapporteerde over de dubieuze "federale wetshandhavingsfunctionarissen" van Donald Trump en de zeer schetsmatige, gevaarlijke en ondergrondse rol die ze spelen in verschillende gemeenschappen in de Verenigde Staten. Donald Trump verklaarde dat hij hen stuurt om de Black Lives Matter-protesten af te handelen, omdat "de politie bang is om iets te doen", maar de meesten zijn het erover eens dat de aanwezigheid van deze "wetshandhavers" ongemakkelijk en onnodig is.

Het nieuwssegment gaf aan dat dit "een nieuwe look op onze straten" was en verklaarde dat ondanks het feit dat deze mannen naar Chicago werden gestuurd, de burgemeester van die stad zegt dat ze daar niet welkom zijn.

Madonna zegt dat Donald Trump "Amerika langzaam in een dictatuur verandert", en veel mensen zijn het daarmee eens.

Haal de duivel uit het Witte Huis

Veel mensen hebben vreemde mannen in camouflagekleding opgemerkt die plotseling op straat verschijnen, meestal rond gebieden waar protesten plaatsvinden voor de Black Lives Matter-beweging. In de media afgebeeld als "agenten van de federale wetshandhaving", arriveren deze geheime politieagenten in ongemarkeerde voertuigen en doen ze het vuile werk van Donald Trump.

Hoe gruwelijk dit ook is, Trump vertoont geen tekenen van vertraging. Het ministerie van Binnenlandse Veiligheid heeft verklaard dat hij "plannen maakt om 150 agenten in Chicago in te zetten met onbekende taken".

De aanval op een marineveteraan

Marineveteraan Christopher David
Marineveteraan Christopher David

Als niet-geïdentificeerde federale agenten interactie hebben met demonstranten, kunnen de resultaten catastrofaal zijn. Vraag het maar aan marineveteraan Christopher David, die onterecht werd geslagen in Portland terwijl hij vreedzaam protesteerde. Op videobeelden is te zien hoe hij wordt geslagen door deze "federale agenten" terwijl ze herhaaldelijk op hem af kwamen met een wapenstok en hem vervolgens van heel dichtbij met pepperspray overgoten.

Vrijheid van meningsuiting en vreedzame protesten zijn een recht voor elke burger in de Verenigde Staten, en Trump bewijst in feite dat hij kan en zal proberen de volledige controle over te nemen en over te gaan op gedrag dat dictators in een opwelling gemeen hebben.

Madonna wees er slim op dat Donald Trump tijdens zijn toespraak geen oogcontact maakte met de camera's. "We moeten eindelijk het land van de vrijen en het huis van de dapperen worden", zei ze.

Aanbevolen: