Hoe gaat het leven tegenwoordig met Alicia Silverstone om?

Inhoudsopgave:

Hoe gaat het leven tegenwoordig met Alicia Silverstone om?
Hoe gaat het leven tegenwoordig met Alicia Silverstone om?
Anonim

Alicia Silverstone was een van de meest populaire actrices van de jaren '90. Als Cher Horowitz in Clueless, voorzag ze fans van een iconische representatie van chic uit de jaren 90, een die ons 26 jaar later met nostalgie doordrenkt. Sinds die schijnbaar zorgeloze dagen is het leven van Silverstone erg veranderd. Op het moment van schrijven is ze 44 jaar en tegenwoordig geeft ze er de voorkeur aan haar tijd aan haar vele passies te wijden.

Naast haar onvermoeibare inzet voor dierenwelzijn, heeft Silverstone het super druk met tal van inspanningen en hobby's nu ze zich grotendeels heeft gedistantieerd van de Hollywood-industrie. Hoe behandelt het leven Alicia Silverstone tegenwoordig? Laten we het uitzoeken.

10 Ze moest iedereen eraan herinneren dat we haar naam al jaren verkeerd uitspreken

Het blijkt dat er talloze celebs zijn wiens namen we verkeerd hebben uitgesproken. Nu ze haar beste leven leidt, heeft Alicia Silverstone het evenwicht om eindelijk te onthullen dat we haar naam al jaren verkeerd uitspreken.

Op TikTok grapte ze: "Mijn naam is Ali-see-yuh, Ali-see-yuh. Niet Alee-sha." Naar behoren opgemerkt…

9 Haar zoon is haar wereld

Na haar scheiding van haar echtgenoot Christopher Jarecki, heeft Silverstone het grootste deel van haar tijd besteed aan haar 10-jarige zoon, Bear Blu. Silverstone en Bear, haar mini-dubbelganger, genieten ervan om samen quality time door te brengen. De buitenaardse Silverstone deelde een schattige foto van haar trektocht met Bear naar de bergen van Alaska en ze houden ook van samen koken.

8 Ze wijdt haar leven aan veganistisch activisme

Sinds 1998 leidt Silverstone een veganistische levensstijl. Naast het onderschrijven van PETA, deelde ze onlangs een krachtige boodschap met haar 1,7 miljoen Instagram-volgers. Ze plaatste een afbeelding van een varken dat op weg was naar een slachthuis en schreef: "Als slachthuizen glazen wanden hadden, zou iedereen vegetariër zijn", een citaat dat toegeschreven kan worden aan Paul McCartney.

7 En ze voedt haar zoon ook veganistisch op

Alicia Silverstone is open geweest over het belang van het veganistisch opvoeden van haar zoon. “Hij is gewoon zo gezond. Ik wil dat gewoon delen met de wereld,” gutste ze naar ET. "Zodat mensen kunnen zien dat een plantaardige baby echt gezond is… Het is niet zo dat het gewoon goed met ze gaat. Ze kunnen het beter."

Plantaardige kinderen komen steeds vaker voor, met celebs van Jennifer Lopez tot Madonna die veganistische kinderen opvoeden.

6 Ze steunde Bernie Sanders

Alicia Silverstone, een erkende Democraat, is niet verlegen geweest om haar politieke overtuigingen op sociale media uit te drukken aan fans. In de aanloop naar de Amerikaanse verkiezingen van 2016 steunde ze Bernie Sanders voor de Democratische nominatie en prees ze zijn standpunt over fracking en klimaatverandering. Ze maakte ook duidelijk dat ze Hillary Clinton niet steunde.

5 Acteren is niet langer haar prioriteit

Hoewel ze de afgelopen jaren een paar tv- en filmrollen heeft gehad, beschouwt Alicia Silverstone acteren niet langer als haar prioriteit in het leven. Een deel van haar beslissing om Hollywood achter zich te laten, lag in giftige opmerkingen over lichaamsshaming, waaraan ze routinematig werd onderworpen.

Haar rol in de veel verguisde Batman en Robin (1997) leidde ertoe dat bepaalde roddelbladen extreem wrede opmerkingen maakten, waarbij ze haar 'Fatgirl' noemde in plaats van Batgirl. We weten niet zeker hoe de slanke Silverstone ooit als iets anders dan slank zou kunnen worden beschouwd, maar deze vervelende opmerkingen benadrukken zeker het belang van de op handen zijnde body positivity-beweging.

4 Koken is haar grote passie

In lijn met haar eerder genoemde veganistische levensstijl, heeft Alicia Silverstone 2 veganistische kookboeken geschreven, The Kind Diet: A Simple Guide to Feeling Great, Losing Weight and Saving the Planet en The Kind Mama uit 2009 (2014). Ze heeft tijd en moeite gestoken in het aanscherpen van haar culinaire vaardigheden en het delen van heerlijke recepten, waarbij ze de nadruk legde op haar indrukwekkende vermogen om op verschillende gebieden uit te blinken.

3 Haar TiTok-account is extreem populair gebleken

Als een van de meest populaire sociale-media-apps die er zijn, hebben veel ooit aarzelende beroemdheden zich de afgelopen maanden bij TikTok aangesloten. Omdat de app grotendeels wordt geassocieerd met Generatie Z, heeft de populariteit van Silverstone op TikTok ertoe geleid dat een hele nieuwe generatie kennis heeft gemaakt met de actrice uit de jaren 90. Met 3 miljoen volgers houden gebruikers duidelijk van haar leuke en humoristische inhoud.

2 Ze recreëerde deze iconische 'Clueless'-scène met haar zoon

Silverstone nam fans mee op een trip down memory lane en gebruikte haar TikTok-account om een iconische scène uit Clueless na te spelen, met haar zoon Bear. Gekleed in de beroemde geel geruite blazer van Cher Horowitz speelde Silverstone de scène waarin ze naar de middelbare school loopt en "Ew! Alsof!" wanneer een man haar benadert. Maar in dit geval komt haar zoon naar haar toe en omhelst ze hem nadat ze de onsterfelijke zin heeft uitgesproken.

1 Er is een mysterieuze man in haar leven

Eerder dit jaar werd Silverstone gespot met een nieuwe man. Het paar werd gefotografeerd terwijl ze aan het kletsen waren en gezellig aan het lunchen waren in West Hollywood. Of de man in kwestie nu een serieuze vriend is of gewoon een vriend, Silverstone leeft tegenwoordig blijkbaar haar beste leven.

Aanbevolen: