Johnny Depp's eerste vrouw Lori Anne Allsion leidt tegenwoordig een heel ander leven

Inhoudsopgave:

Johnny Depp's eerste vrouw Lori Anne Allsion leidt tegenwoordig een heel ander leven
Johnny Depp's eerste vrouw Lori Anne Allsion leidt tegenwoordig een heel ander leven
Anonim

In de loop van het leven kan men zich door vele bevredigende relaties wagen die, helaas, niet het glamoureuze sprookjeseinde hebben zoals we zo vaak op het witte doek zien.

Dit was inderdaad het geval voor de oude minnaars Johnny Depp en zijn eerste vrouw Lori Anne Allison, wiens romantische verhaal zich ontvouwde in een tijd dat Johnny nog niet in de schijnwerpers stond.

Bitterzoete jonge liefde tussen Lori Anne Allison en Johnny Depp

Johnny Depp stopte in de jaren 80 met de middelbare school om een carrière in zowel acteren als muziek na te streven. Zijn eerste band heette The Kids, en het lijkt erop dat rockmuziek een ware roeping was voor Johnny toen hij onlangs herenigd werd met zijn huidige band, Hollywood Vampires.

Young Johnny ontmoette Lorie Anne Allison via The Kids, aangezien zij de zus van de bassist van de band was! Ze zagen elkaar elke dag, en ondanks dat Lori 5 jaar ouder was, besloten ze te trouwen.

Het koppel besloot na 2 jaar te gaan trouwen. In december 1983 zeiden de jonge geliefden 'ik doe' in Zuid-Florida. Het lijkt erop dat de meeslepende greep van jonge liefde gevolgd door een gedeelde passie voor muziek hun harten voor elkaar volledig verlichtte. Ze verhuisden naar Los Angeles, Californië om hun respectievelijke, vergelijkbare carrières na te streven.

Johnny Depp is een iconische acteur, bekend om zijn veelgeprezen optredens in Pirates of the Caribbean-franchise naast vele unieke Tim Burton-films. Hij is een veelzijdig talent, maar zijn acteercarrière begon met zijn vonk met Lori.

Lori, nadat ze een verschrikkelijk incident had meegemaakt dat haar gehoor in haar linkeroor aantastte, liet de oude droom om muziekproducent te worden varen en wendde zich tot een carrière in de make-up, waar ze al snel een toonaangevende artiest van werd. Ze maakte veel bekende connecties met high-end beroemdheden en introduceerde Johnny Depp bij Nicolas Cage.

Cage inspireerde Johnny, vertelde hem dat hij de sterrenhemel heeft om een uitstekende acteur te worden. Cage bezorgde Johnny een auditie voor A Nightmare On Elm Street, waarin hij succesvol was!

De film werd uitgebracht op 9 november 1984 en was buitengewoon succesvol, met een wereldwijde opbrengst van meer dan $ 57 miljoen.

Het paar heeft, ondanks hun bitterzoete romantische einde, vrede gevonden in hun vriendschap. In een interview in 2015 prees ze zijn talent en bekwaamheid als acteur en gitarist.

Het paar scheidde vanwege 'onoverbrugbare' verschillen in hun huwelijk, maar ze bleven vrienden. Lori staat tot op de dag van vandaag nog steeds bekend als "Lori Depp", dus het lijkt erop dat de liefde nooit is vervaagd.

Van muziek tot make-up, dit is wat Lori nu doet

Lori Anne Allison is altijd een liefhebber geweest van de esthetiek en kunstvorm die make-up is! In eerdere interviews legde ze uit hoe ze in haar jeugd alles uit de kast zou halen om haar kleine poppen te stylen. Ze knipte hun haar en gaf ze unieke nieuwe kapsels, en tekende gelaatstrekken op 11-jarige leeftijd.

Ze werkte op de set voor verschillende films als visagist, waaronder Midnight Heat, Secret Lies, Life Is a Banquet en Matters of Consequence.

In 2015 koos Lori voor een ondernemersroute voor haar leven. Ze creëerde een lipgloss-merk genaamd Serendipity, waar ze vandaag nog steeds naar streeft. Ze is momenteel 64 jaar oud en blijft een getalenteerde artiest op het gebied van make-up.

Ze plaatste onlangs een foto van haar picknick met de Amerikaanse muzikant Sheryl Crow.

Lori verdedigde Johnny Depp in zijn beproeving met Amber Heard

De lasterzaak, ondanks dat het ten einde loopt, betekent niet dat de vete tussen Johnny Depp en zijn ex-vrouw, Amber Heard, nog lang niet voorbij is. Nu niet-verzegelde documenten aan het licht komen, het faillissement van Heard wordt aangevraagd en de publieke opinie voortdurend de sociale-medianetwerken overspoelt, blijft Depps reputatie sluipen door harde opmerkingen en beschuldigingen.

Terwijl de televisiezaak echter live was en zelfs nu, hebben vrouwen die met Johnny Depp zijn geweest, zich in zijn voordeel uitgesproken en duidelijk gemaakt dat ze niet dachten dat hij ooit iemand kwaad zou doen. Dit is het geval met Lori Anne Allison, die TMZ vertelde dat Johnny een "zacht persoon" is die nooit iemand pijn zou kunnen doen.

Ze verklaarde dat hij een koesterende ziel had en erg aardig en liefdevol was door zowel woorden als daden. Ze zei dat hij nooit schreeuwde of zijn stem tegen haar verhief, zelfs niet in ruzie.

Aanbevolen: