Hoe gaat het met Bob Odenkirk na zijn hartaanval?

Inhoudsopgave:

Hoe gaat het met Bob Odenkirk na zijn hartaanval?
Hoe gaat het met Bob Odenkirk na zijn hartaanval?
Anonim

Velen hebben de ervaring zich verbonden te voelen met een acteur of artiest door hun werk, simpelweg omdat ze zo boeiend zijn in wat ze doen, zowel op het scherm als daarbuiten. Voor velen is Bob Odenkirk een van die acteurs met wie fans een bijzondere band voelen, deels vanwege zijn lange en vruchtbare carrière in uitdagende en vlezige rollen, en deels omdat we zo vaak horen over wat een aardig en goedhartig persoon is hij ook buiten beeld. Dus toen hij eerder deze zomer een hartaanval kreeg op de set van zijn beroemde Breaking Bad spin-off, Better Call Saul, stroomden fans het internet over met bezorgdheid en angst voor een persoon die ze echt als een geliefd juweel beschouwen.

Hoewel het incident zeker eng was, had Bob Odenkirk het geluk het nieuws te ontvangen dat zijn aflevering niet ernstig was, wat betreft hartaanvallen. Toch was de uitstorting van liefde inspirerend en heeft het hem ongetwijfeld geholpen op zijn herstelreis. Dit is hoe het nu met Bob Odenkirk gaat, na zijn hartaanval deze zomer.

8 Hij is bijna twee maanden verwijderd van zijn hartaanval

58-jarige Bob Odenkirk was in Albuquerque aan het filmen voor zijn show Better Call Saul toen hij instortte op de set. Bij het enge incident handelden cast en crew snel, renden hem te hulp en belden onmiddellijk een ambulance. Ze hebben hem naar een ziekenhuis gebracht, en het is maar goed dat ze dat hebben gedaan. We hebben geluk dat de geliefde acteur vandaag nog leeft, maar dat betekent niet dat het incident behoorlijk beangstigend was.

7 Artsen konden hem snel daarna stabiliseren

Terwijl fans berichten van angst en bezorgdheid uitstortten, bracht het team van Bob Odenkirk snel een verklaring uit om de angst voor een ernstiger aandoening te onderdrukken."We kunnen bevestigen dat Bob in stabiele toestand verkeert na een hart-gerelateerd incident", staat in de verklaring van zijn team. "Hij en zijn familie willen graag hun dank uitspreken voor de ongelooflijke artsen en verpleegkundigen die voor hem zorgen."

6 Zijn prognose was goed

Experts hebben het incident gewogen om fans een beter idee te geven van de omvang van het hartincident van Bob Odenkirk. Dr. Donald Lloyd-Jones, voorzitter van de American Heart Association, legde uit dat een "kleine hartaanval", zoals Bob en zijn team het noemden, waarschijnlijk aangaf dat de prognose goed was aangezien er geen ernstige schade was aangericht. Hij kwalificeerde het echter door te zeggen: "Alle hartaanvallen zijn belangrijk en hebben het potentieel om groot en mogelijk fataal te zijn. Dus we rotzooien niet. Het is geen kleine hartaanval totdat we het in een kleine hartaanval veranderen door passende behandeling.”

5 Hij is weer aan het werk aan 'Better Call Saul'

Fans waren blij te horen dat Bob Odenkirk deze week weer was begonnen met filmen voor Better Call Saul en dat de productie van het zesde en laatste seizoen zou worden voortgezet. Sommigen hebben echter hun bezorgdheid geuit en zeiden dat het te vroeg leek voor de ster om weer in actie te komen. Hoewel ze blij waren met het goede nieuws, moedigden ze hem ook aan het rustig aan te doen en zijn herstel niet te overhaasten.

4 Hij is goedgeluimd

Bob Odenkirk is notoir aardig en goedaardig, dus het is niet verwonderlijk dat hij ondanks zo'n intens incident de hele tijd een goed humeur heeft gehad. Toen hij weer aan het werk ging, twitterde hij: "Zo blij om hier te zijn en dit specifieke leven te leiden, omringd door zulke goede mensen." Hij slaagde er zelfs in het goede in de situatie te vinden al heel snel nadat hij in het ziekenhuis was opgenomen. Op dat moment tweette hij: "Ik heb mijn eigen 'It's a wonderful life'-week gehad van mensen die erop stonden dat ik de wereld een beetje beter zou maken. Wow! Bedankt, ik hou van iedereen op dit moment, maar laten we de verwachtingen redelijk houden!"

3 Hij is omringd door liefde en steun

Op ware Bob Odenkirk-manier was het eerste wat hij tweette na de aanval: "Hallo. Het is Bob. Dank je. Aan mijn familie en vrienden die me deze week hebben omringd. En voor de uitstorting van liefde van iedereen die zijn bezorgdheid en zorg voor mij heeft geuit. Het is overweldigend. Maar ik voel de liefde en het betekent zoveel. Hij schreeuwde ook AMC en Sony uit toen hij deze week weer aan het werk ging en zei: "De ondersteuning en hulp van AMC en SONY was hierbij van een hoger niveau." AMC beantwoordde het compliment en de dankbaarheid: "Bob is iemand die we kennen en waarmee we het geluk hebben lang samen te werken. De onmiddellijke uitstorting van genegenheid en bezorgdheid van fans over de hele wereld is een duidelijke weerspiegeling van zijn immense talenten en vermogen om zowel mensen te bewegen en te entertainen. Net als iedereen zijn we zo dankbaar te weten dat hij in stabiele toestand verkeert en uitstekende zorg krijgt. We houden hem in gedachten en wensen een snel en volledig herstel."

2 Hij had geen operatie nodig

Bob Odenkirk schreeuwde: Rosa Estrada en de artsen die wisten hoe ze de blokkade konden verhelpen zonder operatie. Volgens Dr. Donald Lloyd-Jones suggereerde de term 'kleine hartaanval' dat de cardioloog de blokkade vrij gemakkelijk kon behandelen en dat het waarschijnlijk ging om het voeren van een katheter door een slagader in de pols tot aan het hart. schade beperkt was en dat de functie van het hart grotendeels behouden bleef, aangezien het nog steeds in staat is om bloed effectief rond te pompen.

1 Hij werd onlangs herenigd met BFF David Cross

Dit is de echte test of Bob Odenkirk echt in orde is of niet. Fans waren opgelucht toen ze David Cross's post op Instagram zagen dat hij herenigd was met zijn oude beste vriend en Mr. Show-medewerker. Bob Odenkirk is notoir grappig en een grappenmaker, dus het was geweldig om hem te zien lachen als vroeger. David Cross was niet verrast door het volledige herstel van Bob Odenkirk en had op het moment van het incident getweet dat Bob een van de sterkste mensen was die hij kende, fysiek en mentaal. In het bijschrift van zijn Instagram-bericht van de twee vrienden grapte David Cross dat hij een show pitcht over "een beste vriend die bijna sterft" maar vervolgens "volledig herstelt" en "zweert om voor altijd voor alle drankjes van zijn vriend te betalen." Deze twee hebben nog vele jaren vriendschap over!

Aanbevolen: