Twitter reageert op Bam Margera die 'Jackass' aanklaagt vanwege zijn ontslag

Inhoudsopgave:

Twitter reageert op Bam Margera die 'Jackass' aanklaagt vanwege zijn ontslag
Twitter reageert op Bam Margera die 'Jackass' aanklaagt vanwege zijn ontslag
Anonim

De problemen tussen Bam Margera en Paramount, Johnny Knoxville en Spike Jones zijn zojuist naar een heel nieuw niveau getild. Bam Margera heeft zojuist onthuld dat hij een aanklacht heeft ingediend tegen die genoemde partijen, omdat hij beweerde dat hij onterecht was ontslagen en dat hij werd gedwongen zijn welzijnsovereenkomst te ondertekenen, zonder de mogelijkheid te hebben gehad om raadsman te zoeken.

De nu aangespoelde ster werd vrijgelaten uit zijn rol in de Jackass-franchise en komt sindsdien in opstand tegen iedereen die bij die beslissing betrokken was. Fans denken dat hij het deze keer veel te ver heeft doorgevoerd.

Gezien zijn extreme problemen met grillig gedrag, middelenmisbruik en verslaving, die hem er allemaal van weerhielden zijn werk goed uit te voeren, vinden fans dat Margera terug moet gaan zitten en deze juridische actie moet teruglopen, voordat ze een nog groter spektakel van zichzelf.

Bam Margera verwarmt de zaak met een rechtszaak

Toen Bam Margera bij Jackass werd afgezet, haalde hij aanvankelijk uit dat hij zijn collega's als 'familie' beschouwde en stomverbaasd was dat ze hem dit zouden aandoen. Hij uitte zowel woede als diepe droefheid en beweerde dat ze hem in de steek hadden gelaten en hem mishandelden tijdens zijn tijd van nood.

Velen spraken zich uit door voorbeelden te gebruiken om de vele manieren aan te tonen waarop ze hem probeerden te bereiken in zijn tijd van nood, en de talrijke interventies die hem werden aangeboden om zijn verslavingen te overwinnen.

Dit was allemaal aan dovemansoren gericht. Bam hield vol dat hem onrecht werd aangedaan in dit proces, en nu verandert hij zijn deuntje van boos en in de steek gelaten voelen naar een veel brutaler, brutaler benadering, juridische stappen ondernemen en zich voorbereiden op de strijd.

Twitter vertelt Bam Margera om dit uit te zitten

Bam Margera is misschien opgewonden en klaar om dit voor de rechtbank uit te vechten, maar zijn fans suggereren dat hij zichzelf controleert en dit uitzet. De meeste fans verwachten niet dat deze rechtszaak ergens toe leidt, en in feite waarschuwen ze Margera dat dit hem er echt slechter uit laat zien dan hij al doet.

Opmerkingen zijn onder meer; "Yo Bam, laat je misschien niet verspillen aan je werk", "Hij komt niet ver met de rechtszaak", en "Misschien word je niet dronken op je werk en huil je niet op internet alleen omdat je onprofessioneel was, Bam. Zorg dat je bij elkaar bent en klaag je vrienden die er voor je waren niet aan. Ze probeerden je te helpen, dus geen excuses. Dit is jouw schuld. Bezit het!"

Anderen schreven om te zeggen; "Het spijt me, maar dat is een wettelijke reden om je te ontslaan. Je contactpersoon zei dat je nuchter moest blijven tijdens het filmen, dat kon je niet doen, daarom heb je het contact verbroken, hoe moeilijk is het om dat te begrijpen. Je gaat dat geld uitgeven om high zoek hulp."

Aanbevolen: