Hoe Bam Margera's relatie met de rest van de 'Jackass'-crew verslechterde

Inhoudsopgave:

Hoe Bam Margera's relatie met de rest van de 'Jackass'-crew verslechterde
Hoe Bam Margera's relatie met de rest van de 'Jackass'-crew verslechterde
Anonim

Het is 21 jaar geleden dat Jackass voor het eerst werd uitgezonden op MTV Bam Margera en zijn 'CKY'-crew kwamen bij de show nadat hij was gescout door Jeff Tremaine, de regisseur en producent van de franchise. Samen met Steve-O, Johnny Knoxville en nog een aantal waaghalzen maakte Bam carrière door gevaarlijke stunts uit te halen voor de camera. Met het verstrijken van de jaren begon Bams geestelijke gezondheid te verslechteren, en daarmee ook zijn relatie met de rest van de bemanning.

Dit jaar haalde Bam Margera de krantenkoppen toen werd onthuld dat hij niet de hoofdrol zal spelen in Jackass Forever, een speelfilm die oorspronkelijk in oktober 2021 zou uitkomen, maar werd uitgesteld tot februari 2022. Zijn vertrek uit de franchise was verre van vredig. Hij ging schoppend en schreeuwend naar buiten, waardoor zijn relatie met de rest zo gespannen was als nooit tevoren.

6 Bam Margera was vanaf het begin een integraal onderdeel van 'Jackass'

'Jackass' begon als een leuk tv-programma over een stel kerels die gevaarlijke stunts uithaalden, grappen uithaalden en onderweg veel plezier hadden. Bam Margera was een integraal onderdeel van de cast en een van de favorieten van de fans. Hij was toen ongeveer 21 jaar oud. Door de jaren heen kreeg de show verschillende spin-offs met Margera in de schijnwerpers, zoals 'Viva La Bam' en 'Bam's Unholy Union'.

De situatie achter de schermen was echter nooit zo luchtig als voor de camera leek. Zowel Margera als Steve-O worstelden met drugs- en alcoholmisbruik, wat 'Jackass' uiteindelijk op een tragisch pad bracht - zo erg zelfs dat sommige fans denken dat de cast van 'Jackass' eigenlijk vervloekt is. De show liep voor drie seizoenen. Daarna maakte het plaats voor speelfilms.

5 Bam begon te drinken toen hij 21 jaar oud was

Zoals de skateboardster Dr. Phil in een interview in 2019 vertelde, begon hij voor het eerst te drinken nadat hij bij 'Jackass' was gekomen omdat het hem hielp omgaan met de pijn die hij vaak had nadat hij gevaarlijke stunts had uitgehaald. “Mijn eerste drankje, ik was 21 en daarvoor heb ik nog nooit gedronken. Toen ik echt begon te drinken, was ik waarschijnlijk 24, 25 … Het werd gewoon langzaam wakker en nipte aan een drankje zodra ik opstond … één is te veel, maar duizend is nooit genoeg”, zei hij toen hij op VH1’s verscheen 'Familietherapie met Dr. Jenn'.

In 2009 ging de 'Bam's Unholy Union'-ster voor het eerst naar een afkickkliniek, na tussenkomst van zijn vrienden en familie. Eerder dat jaar belandde hij door uitdroging in een ziekenhuis na een vierdaagse buiging, meldt TMZ. In de jaren daarna ging hij meerdere keren terug naar de afkickkliniek. Hij viel echter terug elke keer dat hij geconfronteerd werd met een nieuwe tragedie in het leven. In 2011 begon hij zwaar te drinken nadat zijn tegenspeler Ryan Dunn omkwam bij een auto-ongeluk.

4 Botsporen zorgden ervoor dat hij een pauze nam van skateboarden

Vroeg of laat moest de cast van 'Jackass' een prijs betalen voor het werk dat ze voor de camera's deden. In 2012 begon Bam over het ontwikkelen van botsporen die hem ervan weerhielden te skateboarden, iets waar hij altijd het meest gepassioneerd over was in zijn leven. "Er zijn zoveel problemen dat het meer pijn dan plezier is om op dit moment te skateboarden. Gewoon veel pijn. Ik weet het niet. Hopelijk zal na verloop van tijd alles genezen. Maar ik heb zo'n zes knobbels in mijn voeten van alle slijtage en scheuren en ik denk gewoon niet dat dat ooit zal genezen. Dus ik moet ofwel geopereerd worden of ik zal er gewoon mee moeten dealen. Het doet geen pijn om te lopen, maar het doet pijn om te schaatsen, "hij zei.

In die vijf jaar stopte hij met skaten, deed Bam 'optredens in een nachtclub' en werd hij volgens People dagelijks ongelooflijk dronken. Zijn losgeslagen toestand begon de relatie die hij had met een andere 'Jackass'-ster uit te hollen. Steve-O daarentegen werd in 2008 nuchter en heeft sindsdien niet meer omgekeken.

3 Bam Margera ontslagen uit 'Jackass Forever'

Het langverwachte 'Jackass Forever' komt begin 2022 uit en zal de hoofdrol spelen in de hele iconische cast, afgezien van wijlen Ryan Dunn en Bam Margera. De ster van 'Viva La Bam' werd door de studio ontslagen omdat hij duidelijk worstelde met zijn geestelijke gezondheid en verslaving. "… Ik heb van mijn personage een razende gek gemaakt, waar Paramount denkt dat ik eigenlijk een verplichting ben en Jeff Tremaine moest vechten voor mij om in Jackass 4 te komen," zei hij op de 'Knockin' Doorz Down'-podcast in januari 2021. De relatie tussen hem en de makers van 'Jackass' (Tremaine en Knoxville) verslechterde uiteindelijk volledig nadat Bam besloot hen, Paramount en MTV aan te klagen. Hij beweert dat hij werd gedwongen een contract te ondertekenen dat hem verplichtte nuchter te blijven en naar een afkickkliniek te gaan.

2 Bam Margera's beruchte Instagram Live

Na te zijn afgesneden van de franchise, had Bam Margera een nu beroemde meltdown op Instagram. Op Instagram riep hij zijn fans op de film te boycotten. "Als iemand om me geeft, ga dan niet naar hun film, want ik zal mijn manier verdomde radder maken als je me maar een dollar Venmo, " zei hij. "Wat maakt het in godsnaam uit of ik zo dronken ben of niet meer?" Hij sprak ook Knoxville en Tremaine aan en beweerde dat ze nooit om hem gaven.

1 En wat hebben 'Jackas'-sterren te zeggen over Bam Margera?

Steve-O probeerde Bam duidelijk te maken dat er niemand was om hem te pakken te krijgen. Integendeel, Knoxville en Tremaine wilden alleen wat het beste voor hem was. “Bam, de twee mensen waarvan je zegt dat ze jou onrecht hebben aangedaan, zijn dezelfde twee mensen die de interventie hebben georganiseerd die mijn leven heeft gered. Iedereen deed zijn best om je in de film te krijgen, en het enige wat je hoefde te doen was niet geladen worden. Je bent doorgegaan met laden, zo simpel is het. We houden allemaal net zoveel van je als we allemaal zeggen dat we doen, maar niemand die echt van je houdt, kan je in staat stellen of aanmoedigen om ziek te blijven , schreef hij. Ook Knoxville zei dat hij gewoon zijn voormalige collega wil zien Wat Jeff Tremaine betreft, hij beweerde dat Margera hem doodsbedreigingen had gestuurd en daarom een straatverbod heeft aangevraagd.

Aanbevolen: