Katie Holmes is momenteel misschien single, maar haar liefdesleven is nooit saai geweest

Inhoudsopgave:

Katie Holmes is momenteel misschien single, maar haar liefdesleven is nooit saai geweest
Katie Holmes is momenteel misschien single, maar haar liefdesleven is nooit saai geweest
Anonim

Katie Holmes' laatst bekende romantische affaire was met de New Yorkse chef Emilio Vitolo Jr. Er deden al een tijdje geruchten de ronde over hun betrokkenheid, maar Vitolo maakte het publiekelijk officieel met een Instagram-bericht op haar verjaardag in december 2020. Naast een foto van de twee die er ongelooflijk gelukkig uitzagen, schreef hij: 'De meest geweldige, vriendelijkste, mooie persoon ❤️. Elke keer als ik je gezicht zie, moet ik glimlachen. Gelukkige verjaardag!!! Ik hou van je!!'

Hun relatie duurde het grootste deel van een jaar en eindigde ergens halverwege 2021. Een factor die bijdroeg aan hun breuk, zou onder andere het leeftijdsverschil tussen hen kunnen zijn: Holmes komt eraan op haar 43e verjaardag, terwijl Vitolo in augustus 33 werd.

Sindsdien houden bronnen dicht bij de actrice vol dat het onwaarschijnlijk is dat ze binnenkort weer gaat daten, maar dat ze ervoor kiest om zich te concentreren op haar carrière en haar dochter, Suri Cruise. Dat is maar goed ook, aangezien Holmes' liefdesleven haar al door allerlei ups en downs heeft geleid.

Haar eerste liefde

Holmes heeft zeker hard moeten werken om de carrière te hebben waar ze nu zo trots op is, maar haar doorbraak in de industrie was vrij naadloos. Ze kreeg een contract bij een bureau nadat ze op het podium een monoloog uit To Kill A Mockingbird opvoerde voor haar middelbare school, de Notre Dame Academy.

Er wordt gezegd dat ze de rol van Buffy Summers in The WB's Buffy The Vampire Slayer kreeg aangeboden, voordat het uiteindelijk naar Sarah Michelle Gellar ging. Naar verluidt heeft ze het afgewezen, zodat ze zich kon concentreren op het afmaken van de middelbare school. Toen ze geen auditie kon doen voor Dawson's Creek op hetzelfde netwerk, mocht ze testen via videoband. Haar optreden blies de producers weg en ze kreeg de rol van Joey Potter.

Holmes als Joey Potter en Joshua Jackson als Pacey Witter in 'Dawson's Creek&39
Holmes als Joey Potter en Joshua Jackson als Pacey Witter in 'Dawson's Creek&39

Het was op de set van Dawson's Creek dat Holmes de man ontmoette die ze haar eerste liefde noemde, Joshua Jackson - die drie jaar na haar bij de show kwam. Jackson portretteerde een personage genaamd Pacey Witter, die een liefdesbelang werd voor Potter. Hun romance werd uiteindelijk vertaald van het scherm naar het echte leven, toen Holmes en Jackson in 1998 begonnen te daten.

Duurde niet te lang

1998 was ook het jaar waarin Dawson's Creek zijn debuut maakte op de Amerikaanse televisie. Holmes werd al snel geliefd bij het publiek en Rolling Stone deed een coververhaal over haar getiteld 'Katie Holmes: A Girl on the Verge - How Katie Holmes sprong van de middelbare school in Dawson's Creek. '

In het interview onthulde de actrice dat ze iemand had ontmoet en verliefd was geworden, hoewel ze zijn naam destijds niet bekendmaakte."Ik heb vorig jaar iemand [dit] ontmoet", zei ze. "Ik werd verliefd, ik had mijn eerste liefde, en het was zo ongelooflijk en onbeschrijfelijk dat ik het altijd zal koesteren."

Een poster van Holmes en Jackson's 'Dawson's Creek&39
Een poster van Holmes en Jackson's 'Dawson's Creek&39

Zoals met de meeste verhalen over tienerliefde, duurden Holmes en Jackson echter niet al te lang. In 2000 ontmoette ze Chris Klein - toen beroemd om American Pie - en het klikte tussen de twee. Ze verloofden zich zelfs in 2003, maar voordat ze door het gangpad konden lopen, beëindigden ze hun relatie in maart 2005.

Dit opende de deur voor Holmes' beroemdste - en controversiële - relatie. In hetzelfde jaar ontmoette ze en begon ze te daten met Tom Cruise, al een van de grootste Hollywood-sterren. Dit was kort na zijn eigen scheiding van ex-vriendin, Penélope Cruz.

Vooruitgegaan met haar leven

Amper twee maanden nadat ze elkaar voor het eerst ontmoetten, vroeg Cruise Holmes ten huwelijk. Ze verloofden zich in juni. In april van het volgende jaar werd hun dochter Suri Cruise geboren, blijkbaar op de verjaardag van de datum waarop ze voor het eerst samen uitgingen. Vervolgens trouwden ze in november 2006 in Castello Orsini-Odescalchi in Italië.

Katie Holmes en Tom Cruise op hun trouwdag in 2006
Katie Holmes en Tom Cruise op hun trouwdag in 2006

De ceremonie volgde de protocollen van de Scientology Kerk, waarvan Cruise een vroom volgeling was, en waar hij begonnen was Holmes in te wijden. Dit zou tot op zekere hoogte een probleem worden toen hun huwelijk in 2012 eindigde, omdat ze vreesde dat leden van de sekte haar en Suri zouden lastigvallen. Na de scheiding - en dankzij Cruise's voortdurende naleving van de Scientology-doctrines - is hij grotendeels vervreemd geraakt van Suri.

Gelukkig voor Holmes slaagde ze erin om verder te gaan met haar leven. Een jaar nadat hij uit Cruise was gegaan, kreeg ze een nieuwe relatie: met multi-getalenteerde ster Jamie Foxx. De twee gingen ongeveer zes jaar met elkaar uit, hoewel de details van hun relatie grotendeels privé bleven.

Tussen Jackson, Klein, Cruise, Foxx en recentelijk Vitolo heeft Holmes genoeg gezien in haar liefdesleven om deze huidige pauze die ze neemt te verdienen.

Aanbevolen: