Lucy Liu is vrijgezel, maar haar liefdesleven is niet saai

Inhoudsopgave:

Lucy Liu is vrijgezel, maar haar liefdesleven is niet saai
Lucy Liu is vrijgezel, maar haar liefdesleven is niet saai
Anonim

Wie is de liefde van de 50-jarige actrice Lucy Liu's leven? Nou, op dit moment is dat een makkelijke. Het is haar 5-jarige zoon, Rockwell. Het vrolijke, glimlachende jongetje steelt het hart van iedereen die hem ontmoet, maar hoe zit het met haar liefdesleven? Nou, ze houdt het graag verdomd privé.

Ze is in verband gebracht met acteurs als George Clooney en miljardair Noam Gottesman, terwijl ze een of twee keer eerder verloofd was. En geloof ons, haar zeer hechte "vriendschappen" met actrices Anne Heche en Drew Barrymore hebben een aantal wenkbrauwen doen fronsen.

Liu maakte haar sporen als Ling Woo in TV's Ally McBeal. Haar grote doorbraak in films kwam toen ze Alex Munday speelde in de Charlie's Angels-franchise. Meest recent speelde ze in de TV whodunnit Elementary. Ze is een drukke dame. Lucy zwijgt meestal over de mannen in haar leven, tot grote frustratie van de roddelbladen. Ze speculeren in ieder geval. Dat is wat ze doen.

Bijgewerkt op 21 november 2021, door Michael Chaar: Lucy Liu is een van de meest getalenteerde en verbluffende vrouwen in Hollywood, maar ze is haar hele carrière ongehuwd gebleven. De Charlie's Angels-actrice heeft haar persoonlijke leven gehouden, nou ja … persoonlijk, maar fans blijven zich afvragen waarom ze nooit in het huwelijksbootje is gestapt. Ondanks dat ze verloofd is met Zach Helm en romantisch verbonden is met George Clooney en Noam Gottesman, is de actrice niet door het gangpad gelopen. In plaats daarvan heeft Lucy haar leven gewijd aan haar vak en natuurlijk aan haar prachtige zoon, Rockwell Lloyd, die ze kreeg door middel van een draagmoederschap.

Lucy Liu had ooit een relatie met Georgy Clooney

In 2000 werd Lucy Liu gezien aan de arm van seriële dater George Clooney. Destijds ging de man in hoog tempo door vrouwen heen. Ooit getrouwd met en vervolgens beroemd gescheiden van actrice Talia Balsam, zwoer de ER-acteur een bevestigde vrijgezel te blijven. En toen kwam Amal. Maar dat is een heel ander verhaal.

Liu en Clooney hadden een tijdje een relatie in 2000. Het was voor geen van beiden een serieuze zaak. Maar de chemie was er. Blijkbaar was het een tijdje behoorlijk heet en zwaar. Na een tijdje dreven ze uit elkaar. George ging verder met Bridget Jones-actrice Renee Zellweger en Lucy bleef bezig met Ally McBeal.

Is Lucy Liu biseksueel?

Rond die tijd deden geruchten de ronde dat Lucy beide kanten op zou kunnen slingeren. Ze hintte er een beetje op in 2003, toen ze tegen Jane magazine zei:

"Ik denk dat mensen soms de verkeerde indruk krijgen als ze zeggen: 'Oh, nou, die-en-die was hetero en toen was ze homo, en nu is ze weer hetero', weet je? Maar het is zoals, hoe vaak moet ik een vrouw kussen voordat ik homo ben?Iedereen wil mensen labelen. Soms word je gewoon verliefd op iemand, en denk je echt niet na over welk geslacht of wat ze ook zijn. Ik denk dat als ik verliefd word op een vrouw, iedereen er een punt van gaat maken. Maar als ik verliefd word op een man, kan het niemand iets schelen." Nou, dat is zo duidelijk als modder.

Lucy Liu's verloving met Zach Helm

Het jaar na haar soort 'coming-out'-interview verloofde ze zich met schrijver/regisseur Zach Helm. Huwelijk? Het is nooit gebeurd. Het was nooit een match made in heaven.

Toen kwam acteur Will McCormack. Tussen 2004 en 2007 was hij drie jaar lang de man in haar leven. Zoals gewoonlijk had Lucy niet veel te zeggen over hun relatie. Sommigen zeiden dat hij meer van hem hield dan zij van hem. Ze werden het vaakst betrapt op "openbare" Red Carpet-evenementen. Beiden hadden het zo druk met tv- en filmverplichtingen, dat de relatie nooit echt een kans kreeg. In die tijd was Lucy volledig gefocust op haar carrière, niet op romantiek. Maar het was leuk zolang het duurde. Was het liefde of lust? Misschien een beetje van beide.

De miljardair en 24/7 beveiliging

Tegen 2010 maakte Liu het groots toen ze in verband werd gebracht met de Israëlische hedgefonds-miljardair Noam Gottesman. Er zijn niet veel foto's van de twee samen om één heel goede reden: Gottesman had 24/7 bewakers in dienst om ervoor te zorgen dat hij en zijn liefde niet werden bespied. De paparazzi werden gek toen ze foto's van het paar probeerden te krijgen. Maar ze hingen meestal rond in zijn 12.000 vierkante meter grote herenhuis in Manhattan. Hij betaalde, wacht maar, $34 miljoen voor het lot! We zouden graag eens binnen willen kijken.

Het gerucht gaat dat de twee het ook hebben gewoond op zijn landgoed in Hampshire, Engeland. Gottesman hield van de zware slagmensen, vaak vermakelijke supersterren zoals Beyoncé en Jay-Z. De vertegenwoordigers van Lucy Liu hadden nooit een woord te zeggen in de vier jaar dat ze samen waren. Naar verluidt was het een tijd intens maar te warm om niet af te koelen. Ze gingen uit elkaar in 2014.

Lucy Liu en moederschap

Het is geen toeval dat Lucy een jaar na haar scheiding van Gottesman moeder werd. Ze kreeg veel flauwekul omdat ze een draagmoeder gebruikte om haar zoon Rockwell te dragen. Maar ze klapte terug naar de trollen en vertelde hen dat ze het gewoon te druk had om vrij te nemen. Bovendien was ze halverwege de veertig en elke zwangerschap zou behoorlijk risicovol zijn geweest.

Rockwell is volgens Liu "een regenboog van licht". Hij is een heel blij en vrolijk kind. Liu zegt dat het moederschap haar wereld op zijn kop heeft gezet, maar op een heel gelukkige manier. Eerlijk gezegd lijkt ze meer verliefd op hem dan enige andere man die ze in haar leven heeft gehad! Is Lucy Liu klaar met romantiek? Nou, ze is pas 51 jaar oud en ziet er geweldig uit. Dus wie weet wat de toekomst zal brengen?

Aanbevolen: