Jennifer Lopez inspireert fans met haar steun aan de transgendergemeenschap

Inhoudsopgave:

Jennifer Lopez inspireert fans met haar steun aan de transgendergemeenschap
Jennifer Lopez inspireert fans met haar steun aan de transgendergemeenschap
Anonim

Jennifer Lopez ha alt de laatste tijd de krantenkoppen over geruchten over huwelijksproblemen met Alex Rodriguez. Terwijl speculaties over een dreigende echtscheiding haar persoonlijke leven blijven vertroebelen, heeft JLO een ijzersterke aanwezigheid op sociale media behouden en wordt ze geprezen voor het geven van haar steun aan de LGBTQ+-gemeenschap met haar recente berichten.

Ze plaatste een video van een man genaamd Brandon Boulware die naar het Missouri House of Representatives is gegaan om te voorkomen dat er wetgeving wordt aangenomen die de vrijheden van transgenders zou belemmeren. Fans verzamelen zich om haar heen en zingen haar lof.

De inspirerende berichten raken fans over de hele wereld en de hoop is dat er een grotere beweging zal komen naar het omarmen van inclusiviteit voor alle mensen.

De video

De video die Jennifer Lopez heeft gedeeld, is een lange weg om inclusiviteit te promoten en brengt belangrijke informatie op een verfrissend andere manier. De man die aan het woord is, Brandon Boulware, geeft een eerlijk beeld van zijn eigen angst en vooroordelen rond de seksuele geaardheid van zijn eigen dochter. Hij bespreekt openlijk het feit dat hij haar aanvankelijk niet kon omarmen als een transgenderjongere, en geeft toe dat hij probeerde haar geaardheid te hervormen door te weigeren die te accepteren, en probeerde de beslissingen die ze nam te beïnvloeden en soms te forceren.

Het gesprek verschuift dan naar de dag dat hij besefte dat hij haar tegenwerkte en met haar begon te werken. De manier waarop hij het instant geluk besprak dat in het leven van zijn dochter werd gebracht toen hij haar accepteerde voor wie hij was, was het moment waarop iedereen verliefd werd op dit verhaal. Grote dank gaat uit naar JLO voor het delen van deze ervaring en het op een zinvolle manier bewust maken van bredere problemen. Dit was geen protest, noch was het gedwongen onderwijs, het was een ouderlijk moment waar iedereen die naar keek zich kon inleven, en fans waren enorm dankbaar.

Fans zijn zo dankbaar

Fans voelen de liefde en leggen verbinding met hun eigen persoonlijke leven met dit gedeelde verhaal. In staat zijn om hun eigen fouten toe te geven en te zien dat er hoop is op een gelukkiger toekomst voor hun kinderen is echt inspirerend geweest, en daarvoor bedanken ze Jennifer Lopez.

Jennifer's bijschrift gelezen; "Ik hou van… dit raakte me… de liefde van een ouder… liefde verandert de wereld… ❤️❤️❤️ @static_bat ✨" en de reactie van de fans was enorm.

Fans schreven in om hun verhalen te delen, en online verbonden door gedeelde ervaringen.

Een moeder schreef in om te zeggen; "Dit is zo ontroerend… bedankt om dit te delen en om je enorme platform te gebruiken om het bewustzijn te vergroten ?????" terwijl een ander zei; "Ik kan hier niet genoeg van HOUDEN!!! Plet NIET de geest van een kind!"

Aanbevolen: