10 Grootste 'Annuleringen' van beroemdheden van 2021 (tot nu toe)

Inhoudsopgave:

10 Grootste 'Annuleringen' van beroemdheden van 2021 (tot nu toe)
10 Grootste 'Annuleringen' van beroemdheden van 2021 (tot nu toe)
Anonim

Als het gaat om annulatiecultuur, geloven velen niet dat het echt een blijvende kracht heeft. Nou, het lijkt alsof het publiek het heft in eigen handen neemt als celebs het verknoeien, maar we hebben het niet alleen over een misstap, we bedoelen het verknald!

Onlangs maakte DaBaby minachtende opmerkingen over de LGBTQ+-gemeenschap, waardoor fans woedend werden over zijn woordkeuze. Matt Damon volgde later zijn voorbeeld, waar hij duidelijk maakte dat hij slechts een paar maanden geleden was gestopt met het gebruik van de "f"-smet, waardoor we ons allemaal aan het hoofd krabden.

Hoewel er enkele celebs zijn die gewoon niet kunnen stoppen met annuleren, kan het zijn dat fans een eenmalige benadering volgen om vooruit te komen, aangezien het hebben van een enorm platform alleen voor het grotere goed moet worden gebruikt menselijkheid, iets waar deze celebs zich niet van bewust zijn!

Bijgewerkt op 9 augustus 2021, door Michael Chaar: Als het gaat om het annuleren van beroemdheden, hebben fans het moeilijk om het echt te laten duren, omdat ze altijd terugkomen! Welnu, deze keer zorgen beroemdheden als DaBaby, Matt Damon en Marilyn Manson zeker voor een verschuiving in de manier waarop we omgaan met degenen die zulke enorme platforms hebben. Of het nu gaat om homofobe acties, vertoond door DaBaby tijdens zijn Rolling Loud-set, of een poging om een yoghurtijswinkel te sluiten vanwege de triggers van Demi Lovato, het lijkt alsof deze beroemdheden voor niets stoppen, maar we zijn pas 8 maanden het jaar in, en er kan nog veel meer gebeuren!

10 Piers Morgan

Piers Morgan kreeg veel kritiek te verduren toen Meghan Markle en prins Harry officieel de koninklijke familie verlieten.

Hoewel hij behoorlijk wat vervelende woorden voor Meghan heeft gehad, namen de zaken een wending toen hij haar bespotte na haar een-op-een-interview met Oprah Winfrey, waar ze racistische neigingen onthulde binnen Buckingham Palace, en dat allemaal terwijl ze discussieerde haar geestelijke gezondheid. Piers verwierp de beweringen van Meghan snel, waardoor het publiek zich tegen hem keerde.

9 DaBaby

DaBaby staat nu al een hete seconde in de schijnwerpers, en hoewel hij een opkomende rapper was die klaar was om de industrie over te nemen, lijkt het alsof dat allemaal instortte toen hij homofoob werd tekeer gaan op zijn meest recente Rolling Loud festivalset.

De rapper maakte minachtende opmerkingen over hiv/aids voordat hij nog meer onnodige capriolen liet vallen. DaBaby werd vervolgens afgezet door grote sponsors, terwijl hij van de headliner-lijst werd gehaald voor talloze muziekfestivals waar hij zou optreden.

8 Matt Damon

Matt Damon lijkt de memo niet te hebben gekregen als het gaat om homofobie in Hollywood. Hoewel sommige dingen beter onuitgesproken kunnen blijven, had Matt het gevoel dat het publiek zou moeten weten dat hij pas een paar maanden geleden is gestopt met het gebruik van de "f"-smet.

Ja, je leest het goed, Matt Damon is officieel gestopt met het gebruik van de "f" smet in 2021! De acteur zei dat zijn dochter de kwestie onder zijn aandacht heeft gebracht en heeft gezworen om iets te veranderen. Fans begrepen zijn redenering om dit te delen niet, omdat het de acteur alleen maar als homofoob afschilderde. Hoera!

7 David Dobrik

David Dobrik bevond zich als een van de grootste online influencers ooit! Zijn vlogs van 4 minuten en 21 seconden veroverden het internet stormenderhand, maar het kwam tot een hoogtepunt toen hij werd geroepen door een aantal vloggers, waaronder Trisha Paytas.

David werd later beschuldigd van het orkestreren van scenario's die leidden tot aanranding, alcoholgebruik door minderjarigen en zelfs bijna-doodgrappen waarbij miljoenen hem de rug toekeerden.

6 Marilyn Manson

Marilyn Manson ondervindt ook enige terugslag na een handvol beschuldigingen van aanranding en intimidatie die tegen hem zijn geuit. Vorige maand ontving de zanger zijn vierde aanrandingszaak, en hoewel er geen nieuws is vrijgegeven over een mogelijk proces, is het duidelijk dat fans zijn muziek boycotten en alles waar de zanger ooit voor stond.

Aangezien Manson een baken van licht was voor fans van alternatieve rockmuziek, die altijd opviel om anders te zijn, zijn velen woedend over zijn acties uit het verleden, en terecht!

5 Chrissy Teigen

Chrissy Teigen heeft gemerkt dat ze de dupe wordt na berichten dat ze een aantal beroemdheden heeft gepest! Terwijl ze haar Twitter gebruikt voor humor, lijkt het alsof ze ook sociale media gebruikt om anderen aan te vallen. Courtney Stodden en ontwerper Michael Costello kwamen naar voren met bonnetjes en beweerden dat Chrissy hen had gepest tot een punt dat niet meer terug te geven was.

Bovendien beschuldigde Costello Teigen ervan zijn carrière te saboteren en zijn naam door de industrie te smeren, wat hij ondersteunde met Instagram-DM's van Chrissy zelf. Hoera!

4 Demi Lovato

Demi Lovato heeft een behoorlijk jaar achter de rug! Met nieuwe muziek, onthullingen over hun identiteit en heftige meningen over bevroren yoghurt heeft Demi het erg druk gehad. Welnu, toen het aankwam op een bezoek aan een froyo-plek in Los Angeles, waar ze het gevoel hadden dat de dieetcultuur werd gepromoot met bepaalde namen van hun producten, riep Demi de bevroren yoghurtwinkel online, waardoor fans schijnbaar de froyo-plek aanvielen.

Demi biedt later excuses aan, maar dat was pas toen er miljoenen berichten binnenstroomden over hun gebruik van hun platform, en hoe gemakkelijk Demi iemands bedrijf had kunnen verpesten door een trigger die niemands verantwoordelijkheid is, maar die van henzelf.

3 Erika Jayne

Erika Jayne wordt niet alleen geconfronteerd met een grote terugslag, maar ze kan ook gevangenisstraf krijgen! The Real Housewives of Beverly Hills is in verband gebracht met de wellustige acties van haar advocaat-ex-man, Tom Girardi, die naar verluidt miljoenen verduisterde van zijn cliënten, die ofwel het slachtoffer waren van vliegtuigcrashes of defecte ongevallen.

Er werd gemeld dat de verduisterde fondsen werden gebruikt om Erika's carrière en levensstijl te financieren, waardoor fans walgen van haar opvliegende houding ten opzichte van de hele situatie.

2 Armie Hammer

Armie Hammer is verschenen in een aantal hitfilms, waarvan Call Me By Your Name samen met Timothée Chalamet de meest populaire was. Nou, ondanks zijn status in Hollywood, kwamen de dingen in zijn carrière tot een kookpunt toen werd onthuld dat hij gebonden was aan, wacht maar af… kannibalisme!

Hoe schandalig het ook mag zijn, Armie ging afgelopen december in afzondering, waardoor fans niet alleen bezorgd maar ook erg in de war waren, waardoor hij uiteindelijk werd geannuleerd vanwege de buitensporige, maar vreemd waarachtige rapporten die over hem naar buiten zijn gekomen.

1 Justin Timberlake

Justin Timberlake kreeg dit jaar te maken met een grote annulering als het ging om zijn acties bij het optreden van Janet Jackson Super Bowl en zijn behandeling van Britney Spears na hun breuk in 2002.

Fans riepen JT op om zich publiekelijk te verontschuldigen voor het toestaan van de media om zowel Janet als Britney de schuld te geven voor incidenten waar hij zeker een rol in speelde. Justin bood snel zijn excuses aan, waardoor hij op een betere plek zat dan hij begon in.

Aanbevolen: