Wheel of Fortune' werd net Rad van ongeluk - een van de vele annuleringen van het coronavirus

Inhoudsopgave:

Wheel of Fortune' werd net Rad van ongeluk - een van de vele annuleringen van het coronavirus
Wheel of Fortune' werd net Rad van ongeluk - een van de vele annuleringen van het coronavirus
Anonim

De angst voor het coronavirus heeft al geleid tot een aantal annuleringen en push-backs in de entertainmentindustrie, zoals de James Bond-film Die Another Day en Quibi's rode loper-lancering, onder andere.

Nu heeft het zelfs zijn weg gevonden naar twee van de populairste tv-shows van het land: Wheel of Fortune en Jeopardy!

Zoals gemeld door TMZ, worden deze twee shows vanaf vandaag (dinsdag 10 maart) opgenomen zonder live publiek.

De 3 grote zorgen

Bronnen vertelden TMZ dat er drie grote zorgen zijn.

Ten eerste vecht de presentator van de spelshow Jeopardy, Alex Trebek, tegen pancreaskanker in stadium 4, wat betekent dat zijn immuunsysteem wordt aangetast door kankergerelateerde behandelingen. Blootgesteld worden aan een groot publiek zou gewoon te riskant zijn.

Dan is er de bezorgdheid over de demografie van de publieksleden voor de twee shows - met name leeftijd, aangezien de meeste mensen in de zestig zijn (een leeftijdsgroep die het meest kwetsbaar is om het virus op te lopen en er niet doorheen te leven).

En tot slot, laten we niet vergeten dat het aantal mensen dat de shows bijwoont, de stad uit is - of mogelijk het land uit. Zo wordt de kans op verspreiding van het virus vergroot.

Wat is er nog meer geannuleerd in het licht van het coronavirus?

Er is nu een website gewijd aan het informeren van mensen over grootschalige annuleringen als gevolg van de verspreiding van het coronavirus.

Volgens Is it Cancelled Yet, dit is wat er tot nu toe is geannuleerd: Google I/O, SXSW, Seattle Comic Con, Facebook F8, Disney+ Launch Event, The Apocalypse en je favoriete Netflix-serie The OA.

Dit zijn enge dingen… Vergeet niet je handen te wassen!

Aanbevolen: