‘Hustlers’ werd de grootste film van Jennifer Lopez tot nu toe, maar ze kreeg geen cent betaald

Inhoudsopgave:

‘Hustlers’ werd de grootste film van Jennifer Lopez tot nu toe, maar ze kreeg geen cent betaald
‘Hustlers’ werd de grootste film van Jennifer Lopez tot nu toe, maar ze kreeg geen cent betaald
Anonim

Met een nettowaarde van $ 400 miljoen zou Jennifer Lopez letterlijk met pensioen kunnen gaan en leven van de honderden miljoenen die ze verdiende tijdens haar drie decennia lange carrière dankzij haar succesvolle Hollywood carrière.

De On The Floor-zangeres heeft niet alleen bewezen een krachtpatser te zijn in de muziekindustrie, maar ze is ook een sterke mededinger op het grote scherm, omdat ze samen speelde in films met onder meer Ben Affleck, Jane Fonda, Matthew McConaughey en haar beste vriend Leah Remini.

Maar zou het als een schok komen dat Lopez, die ook speelde in Hustlers van 2019 - de meest winstgevende film in haar carrière - een film was waar ze eigenlijk geen cent voor verdiende? Hoewel het moeilijk te geloven is dat J. Lo zou ermee instemmen om gratis een film te maken, haar redenen om geen geld voor de rol aan te nemen zijn eigenlijk volkomen logisch.

jennifer lopez oplichters film
jennifer lopez oplichters film

Waarom werd Jennifer Lopez niet betaald voor 'Hustlers'?

Hustlers, dat gebaseerd was op het artikel 'The Hustlers at Scores' van het tijdschrift New York uit 2015, ging in september 2019 de bioscopen binnen en verdiende daarbij allerlei records.

In de wereldwijde verkoop aan kassa's verdiende de R-rated film een indrukwekkende $ 157 miljoen, ondanks het magere budget van $ 20,7 miljoen.

Bovendien had de film ook een reeks grote sterren, waaronder Keke Palmer, Lili Reinhart en Cardi B, waar waarschijnlijk het grootste deel van het productiebudget werd uitgegeven.

Terwijl ze promotiewerk voor de film deed, deed Jennifer een interview met GQ, waar ze toegaf dat ze niet werd betaald voor haar acteerwerk in Hustlers.

"Ik heb niet een hele hoop geld gekregen voor Hustlers, " gutste ze. "Ik deed het gratis en produceerde het. Ik reken op mezelf. Zoals Jenny From the Block - ik doe wat ik wil, ik doe waar ik van hou.

“Ik ben nooit gemotiveerd door geld. Ik ben altijd gemotiveerd geweest door een geweldige zanger, een geweldige acteur, een geweldige danser te willen zijn, ik wil films maken, ik wil muziek maken. En daar kwam het geld bij…'

Maar ging Jennifer er echt mee akkoord om Hustlers gratis te doen? Nou, niet helemaal.

Hoewel ze misschien heeft afgezien van het ontvangen van een cheque voor haar rol als Ramona, verdiende de moeder van twee zeker het grote geld omdat ze ook gelijk was als een van de producenten van de film.

Nuyorican Productions, het productiebedrijf opgericht door Jennifer en haar manager Benny Medina in 2001, werd vermeld als een van de bedrijven die hielpen bij het samenstellen van de film.

Dit betekende dat zelfs zonder een salaris voor haar hoofdrol; als de film het goed zou doen aan de kassa, zou J. Lo toch een aanzienlijk bedrag betaald krijgen.

Haar rol als Ramona leverde Jennifer ook talloze nominaties op, waaronder die voor beste vrouwelijke bijrol bij de Golden Globes en vrouwelijke acteur in een bijrol door de Screen Actors Guild Awards.

Er was veel geroezemoes dat Jennifer ook in aanmerking zou kunnen komen voor een Oscar-nominatie na de lovende recensies die ze van de film ontving, maar uiteindelijk haalde ze de cut niet, wat ze later toegaf had haar van streek gemaakt.

“Ik was verdrietig. Ik was een beetje bedroefd omdat er veel opbouw naar was, vertelde ze Oprah Winfrey over haar 2020 Vision: Your Life in Focus Tour.

“Er waren zoveel artikelen, ik kreeg zoveel goede aankondigingen - meer dan ooit in mijn carrière - en er was veel van: 'Ze wordt genomineerd voor een Oscar, het gaat gebeuren; als dat niet zo is, ben je gek.” Ik lees alle artikelen die gaan van: “Oh mijn god, kan dit gebeuren?” En toen gebeurde het niet en ik dacht: “Auw.” Het was een beetje van een afgang.”

En hoewel ze deze keer geen Oscar-knik kreeg, kan Jennifer zichzelf opnieuw bewijzen aan de Academie, aangezien ze een aantal projecten in de pijplijn heeft waarmee ze mogelijk in aanmerking komt voor een nominatie in de toekomst.

Haar aanstaande films zijn onder meer Marry Me, The Godmother, Shotgun Wedding en The Mother.

Hoewel Jennifer erg bekend stond als de actrice die gewoonlijk komediefilms boekte, kunnen we eerlijk zeggen dat ze zichzelf de laatste tijd op het grote scherm uitdaagt en personages aanneemt die niet alleen haar ware talent als een actrice, maar help haar ook om sterke recensies van critici te winnen.

Als de critici je werk een meesterwerk noemen, is de kans groter dat je in de race bent voor een van de grote prijzen, en hoewel dit het geval had moeten zijn voor Jennifer met Hustlers, doen we dat niet' Ik twijfel er niet aan dat een van haar bovengenoemde films allesbehalve Oscar-waardig zal zijn.

Aanbevolen: