10 geliefde roodharige actrices & hun grootste rollen tot nu toe

Inhoudsopgave:

10 geliefde roodharige actrices & hun grootste rollen tot nu toe
10 geliefde roodharige actrices & hun grootste rollen tot nu toe
Anonim

Roodharige actrices verdienen zoveel meer respect! Er zijn tal van fictieve roodharige personages die veel liefde krijgen, wat betekent dat echte actrices die rood haar rocken het net zo verdienen.

Denk aan fictieve personages zoals Jessica Rabbit, Jean Grey, Ariel de zeemeermin of Daphne uit Scooby-Doo. Dit zijn enkele zeer populaire fictieve roodharige personages die geliefd zijn bij miljoenen mensen, ook al zijn ze allemaal geanimeerd. Roodharige actrices hebben in de loop der jaren een aantal zeer indrukwekkende rollen op zich genomen, maar dit zijn enkele van de meest bekende.

10 Amy Adams - American Hustle

Het is zo gemakkelijk om respect en bewondering te hebben voor een actrice als Amy Adams vanwege haar lijst met geweldige films. Volgens Google komt American Hustle op de eerste plaats als je haar films en tv-programma's doorzoekt. American Hustle ging in première in 2013 en won verschillende prijzen nadat hij vele malen was genomineerd. Ze speelde in de film samen met Christian Bale en Bradley Cooper.

9 Madelaine Petsch - Riverdale

Madelaine Petsch's grootste rol tot nu toe zou Riverdale moeten zijn, waar ze de rol van Cheryl Blossom speelt. Riverdale is een superdonkere CW-show die tot nu toe vijf seizoenen heeft gelopen. Het is gebaseerd op stripboeken uit de jaren 40, maar de show volgt niet echt het thema van de sfeer van de stripboeken in welke vorm dan ook. Ze schittert in de show naast KJ Apa en Camila Mendes.

8 Jessica Chastain - Molly's Game

Er zijn genoeg films over gokken, maar Molly's Game spant de kroon omdat het een van de interessantste is. Het werd uitgebracht in 2017 en is geclassificeerd als zowel een drama- als een misdaadfilm. Het is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van een vrouw genaamd Molly Bloom die haar eigen pokeravonden met hoge inzetten begon. Ze was in staat om tien jaar lang haar pokeravonden te leiden voordat ze werd gearresteerd. Jessica Chastain nam de rol feilloos op zich.

7 Emma Stone - La La Land

Voor degenen die op zoek zijn naar een film waarvan ze misschien een traantje wegpinken omdat het veel te hartverscheurend en emotioneel is, is La La Land absoluut de film om naar te kijken. Emma Stone en Ryan Gosling speelden tegenover elkaar in deze film en won uiteindelijk een paar prijzen. Emma Stone won in 2017 zelfs de Academy Award voor haar rol in deze hartverscheurende film. Dit is absoluut haar grootste rol tot nu toe.

6 Isla Fisher - Nu zie je me

Volgens een eenvoudige Google-zoekopdracht naar de films en tv-programma's van Isla Fisher, zou de eerste plaats Now You See Me zijn, die in 2013 werd uitgebracht. De film wordt zowel als een thriller als een mysterie beschouwd en wordt uitgevoerd iets meer dan twee uur.

Ze speelde in de film samen met Jesse Eisenberg en Mike Ruffalo. Laten we ook niet vergeten dat Morgan Freeman ook deel uitmaakte van de cast! De film gaat over een groep goochelaars.

5 Julianne Moore - The Fugitive

Julianne Moore is een van de meest getalenteerde en mooiste roodharige actrices ooit. Op 60-jarige leeftijd ziet ze er nog steeds ongelooflijk mooi, nuttig en geweldig uit. Het is alsof ze helemaal niet ouder wordt! Een van haar grootste films ooit zou The Fugitive moeten zijn, die in 1993 werd uitgebracht. Ze speelde in verschillende andere films sinds de jaren 90, maar deze film is buitengewoon gedenkwaardig. Harrison Ford en Tommy Lee Jones zijn ook opgenomen in de cast.

4 Ellie Kemper - Onbreekbare Kimmy Schmidt

Toen Netflix het originele tv-programma Unbreakable Kimmy Schmidt uitbracht, was het superleuk om naar te kijken, en de reden waarom is dat Ellie Kemper in de hoofdrol speelde. De show ging in première in 2015 en duurde vier seizoenen.

Het was gericht op een vrouw die ontsnapte uit een bunker waar ze tegen haar wil werd gedwongen deel uit te maken van een sekte. Uiteindelijk ontsnapte ze en kon ze voor het eerst haar leven leiden in New York City tussen nieuwe vrienden en romantische kansen.

3 Bryce Dallas Howard - Jurassic World

De Jurassic-filmfranchise draait helemaal om dinosaurussen en is altijd erg leuk geweest om naar te kijken. Hoewel de films bedoeld zijn om aan de enge kant te zijn, zijn ze meestal gewoon een stuk interessanter en tot nadenken stemmend dan iets anders. Bryce Dallas Howard speelde in Jurassic World in 2015 en deed geweldig werk. De film trok uiteindelijk $ 1,67 miljard naar de kassa. Best geslaagd als je het ons vraagt!

2 Christina Hendricks - Mad Men

Een van de grootste tv-shows aller tijden zou Mad Men moeten zijn. De show ging in première in 2007 en duurt zeven seizoenen. Het heeft in de loop der jaren verschillende prijzen en veel lof van critici gewonnen. Het gaat over New York in de jaren zestig in de reclamewereld. Advertenties zijn zo'n moordende industrie om in te werken en dit laat zien dat het veel licht werpt op de moeilijkheden van het bedrijf. Christina Hendricks speelt een van de hoofdrollen.

1 Debra Messing - Will & Grace

Debra Messing speelde in Will and Grace van 1998 tot de show 11 seizoenen later ten einde kwam. Met haar rode haar en prachtige glimlach zou de show zeker een hit worden. Het liep oorspronkelijk acht seizoenen, maar kwam later nog een paar seizoenen terug omdat zoveel fans het misten en er dol op waren.

Aanbevolen: