Wie is Chaz Bono's partner Shara Blue Mathes, en hoe hebben ze elkaar ontmoet?

Inhoudsopgave:

Wie is Chaz Bono's partner Shara Blue Mathes, en hoe hebben ze elkaar ontmoet?
Wie is Chaz Bono's partner Shara Blue Mathes, en hoe hebben ze elkaar ontmoet?
Anonim

Chaz Bono staat bekend als de zoon van niemand minder dan popmuzieklegende Cher! De ster kreeg voor het eerst bekendheid nadat hij als kind veel had opgetreden in de show van zijn ouders, The Sonny & Cher Comedy Hour.

Terwijl Chaz ook in de voetsporen van zijn ouders trad door een carrière in muziek en acteren op zich te nemen, haalde de ster de krantenkoppen in 2009 toen werd onthuld dat Chaz zou overstappen en zijn leven zo authentiek mogelijk zou gaan leiden. De ster kreeg overal de steun van Cher, inclusief hun miljoenen fans over de hele wereld.

Chaz werd later uitgenodigd voor Dancing With The Stars als deelnemer, wat zijn laatste grote publieke project zou zijn. Hoewel hij grote successen heeft geboekt als het gaat om zijn professionele leven, vindt Chaz ook geluk in zijn persoonlijke leven. Bono begon in 2017 te daten met zijn partner, Shara Mathes, en is sindsdien smoorverliefd. Dus, wie is de nieuwe liefde van Chaz en hoe hebben ze elkaar ontmoet? Laten we het uitzoeken!

Bijgewerkt op 5 augustus 2021, door Michael Chaar: Chaz Bono en Shara Mathes begonnen voor het eerst te daten in 2017 nadat ze elkaar hadden ontmoet via wederzijdse vrienden. Nadat ze door hun opvoeding in de schijnwerpers waren geraakt en een band hadden opgebouwd, maakte Shara officieel deel uit van de familie, ze kreeg zelfs Cher's stempel van goedkeuring! Hoewel de twee vrij vaak buiten werden gespot, leidde de pandemie hen naar een leven van isolatie. Het paar werd eindelijk voor het eerst gezien in oktober 2020 en moet sindsdien nog worden gefotografeerd. Fans beginnen zich ook af te vragen wat de status van hun relatie is, aangezien het duo al meer dan een jaar geen foto heeft gepost!

Hoe hebben Chaz Bono en Shara Mathes elkaar ontmoet?

Chaz Bono staat sinds zijn kindertijd in de schijnwerpers, voornamelijk vanwege wie zijn ouders zijn! De ster werd geboren bij niemand minder dan Sonny en Cher, twee van de meest bekende namen in de muziekindustrie tot nu toe. Chaz verscheen regelmatig in de show van zijn ouders, The Sonny & Cher Comedy Hour, waar fans voor het eerst kennismaakten met de opkomende muzikant zelf!

Chaz zou in 2008 de internationale krantenkoppen halen toen bekend werd dat hij transgender was. Aangezien Chaz zijn vroege leven als een vrouw leefde, onderging de ster zijn overgang in 2009, wat werd gedocumenteerd in een tweedelige special op Entertainment Tonight.

Het nieuws schokte de wereld, omdat het algemene beeld van transgenders veel minder vooruitstrevend was dan vandaag. Ondanks de ontberingen volhardde Chaz als zijn authentieke zelf en belandde hij in de succesvolle competitieve serie Dancing With The Stars. Dit zou het meest recente publieke optreden van Chaz zijn, ondanks dat hij af en toe een paar optredens op zich nam.

Dat gezegd hebbende, is Bono nu gefocust op zijn relatie met zijn partner, Shara Blue Mathes. Het duo ontmoette elkaar voor het eerst in 2017 en gaat sindsdien sterk! Aangezien het duo veel van hun momenten samen deelt op sociale media, vragen veel fans zich af hoe het paar elkaar heeft leren kennen?

Nou, volgens Daily Mail ontmoette het duo elkaar voor het eerst via gemeenschappelijke vrienden en kreeg ze een band over hun opvoeding in Hollywood. Net als Chaz, ervaart Shara Mathes ook al op jonge leeftijd bekendheid nadat ze in de serie It's Your Move van Jason Bateman uit 1984 verscheen.

Een bron dicht bij Chaz en Shara onthulde dat "Shaa pas vrijgezel was toen ze Chaz voor het eerst ontmoette en ze niet op zoek was naar liefde. Maar Chaz is zo'n charmante, grappige kerel dat Shara al snel voor hem viel." Het duo heeft sindsdien samen de wereld rondgereisd, wat duidelijk maakt dat ze een heel team zijn!

Wat vindt Cher van Shara?

Naast dat Chaz en Shara gelukkiger zijn dan ooit, zijn Cher en haar moeder, Georgia, ook dolgelukkig voor het paar, en naar verluidt beschouwen ze Shara als 'als familie'.

Hoewel het goed ging, waren fans een beetje speculatief als het ging om de relatie tussen Shara en Chaz. De twee doken onder, zo lijkt het tijdens het begin van de pandemie, wat de laatste keer is dat Shara een foto van haar en Chaz op haar Instagram heeft gedeeld.

Chaz' feed mist Shara ook behoorlijk, waardoor fans zich afvragen of er iets was gebeurd tijdens de quarantaine waardoor de twee een beetje afstandelijk bleven. Hoewel het lijkt alsof de twee een pauze hebben genomen, gezien hun afwezigheid op elkaars sociale media-pagina's, hebben de twee geen enkele breuk gemeld.

Aanbevolen: