Hoe hebben Kim Kardashian en Pete Davidson elkaar echt ontmoet?

Inhoudsopgave:

Hoe hebben Kim Kardashian en Pete Davidson elkaar echt ontmoet?
Hoe hebben Kim Kardashian en Pete Davidson elkaar echt ontmoet?
Anonim

Sinds Keeping Up With The Kardashians begin jaren 2000 op onze schermen verscheen, is het hele gezin in de schijnwerpers geschoten en heeft het een leger van loyale fans van over de hele wereld verzameld. De show is grotendeels populair geworden bij verschillende leeftijdsgroepen, met name millennials en Gen-Z die regelmatig afstemmen.

Dankzij het grote succes van de show slaagde de familie erin een enorme deal te sluiten met tv-streamingservice Hulu, om een nieuwe en exclusieve show T hij Kardashians te filmen, na een 14-jarige periode bij E!. De show lijkt erg op de originele Keeping Up With The Kardashians en geeft een kijkje in hun dagelijks leven.

Na zo lang te hebben gefilmd, hebben camera's enkele van de meest kwetsbare momenten van het gezin vastgelegd, en fans hebben ze zowel op het hoogste als het laagste punt gezien. Meest recentelijk heeft het romantische drama van Kim Kardashian de schijnwerpers in de schijnwerpers gezet, met haar recente scheiding van ex Kanye West en nu de brouwende romance tussen haar en Pete Davidson.

Waarom heeft Kim zich afgesplitst van Kanye West?

Na meer dan tien jaar besloot het paar er eindelijk mee op te houden, en in 2021 vroeg Kim officieel de scheiding aan. Ondanks dat de camera's enkele van hun meer uitdagende momenten als koppel vastlegden, vragen sommige fans zich nog steeds af wat de oorzaak was de splitsing.

Tijdens Kim's langverwachte SNL-optreden, werd Kanye tijdens haar monolooguitvoering zien stormen vanwege een gevoelige regel van het script waarin de scheiding van het paar werd besproken. Sindsdien is de vete tussen het paar extreem openbaar geweest, aangezien fans hun relatie voor hun ogen hebben zien afbrokkelen.

Kanye heeft zelfs beweerd dat Kim heeft geprobeerd hem met gas aan te steken en zei dat ze er plezier in had 'hem over de rand te drijven'.

Scènes uit eerdere seizoenen van Keeping Up With The Kardashians onthulden dat de reden voor de scheiding waarschijnlijk te wijten was aan de afstand tussen de twee, waarbij Kim de gevoelens weergaf dat ze zich eenzaam voelde in haar huwelijk nadat Kanye naar een ranch was verhuisd in Wyoming.

Ze vertelde ook dat ondanks alles wat ze heeft bereikt, ze niemand heeft om het mee te delen, wat haar uiteindelijk ongelukkig maakte in haar huwelijk omdat ze zo lang uit elkaar waren.

In dezelfde scène bleef ze aan haar therapeut onthullen dat ze tot het besef kwam dat ze geen echtgenoot wil die in een andere staat dan zij leeft, en dat ze beter met elkaar kunnen opschieten als ze' weg zijn van elkaar, wat volgens haar niet het geval zou moeten zijn.

Dus het lijkt meer dan waarschijnlijk dat de mislukking in hun huwelijk te wijten was aan een combinatie van zowel afstand als spanningen.

Hoe hebben Kim Kardashian en Pete Davidson elkaar echt ontmoet?

Sinds de scheiding van Kanye is Kim meerdere keren gespot met de Amerikaanse komiek Pete Davidson, die schijnbaar erg geliefd was en van zijn gezelschap genoot. Door deze plotselinge verandering in de relatiestatus vragen veel fans zich af hoe het paar elkaar heeft ontmoet.

In een recente aflevering van The Kardashians werd onthuld dat Pete in feite heeft geprobeerd het nummer van Kim Kardashian maanden voor haar SNL-optreden te krijgen, zelfs met Megan Fox. Tot zijn grote teleurstelling wees Fox zijn verzoek onmiddellijk af.

Een paar maanden later zouden Kim en Pete echter samen een komische kus delen tijdens Kim's SNL-optreden. Kim onthulde dat het dit moment was waarop ze 'een sfeer voelde' met Pete, en daarom reikte ze de producenten uit voor zijn nummer.

Daarna begon het paar heen en weer te sms'en en werden later gespot op verschillende leuke dates samen.

Het lijkt er echter op dat dit niet de eerste keer is dat ze elkaar daadwerkelijk hebben ontmoet. Volgens rapporten ontmoette het paar elkaar voor het eerst in 2019 op het verjaardagsevenement van Kid Cudi, dat ze samen met Kanye bijwoonde. Later in 2021 werden ze ook al pratend met elkaar gespot op het Met Gala. Het lijkt er dus op dat de twee geen volslagen vreemden waren voordat ze een romantische relatie met elkaar aangingen.

Wat is het vermogen van Pete Davidson in vergelijking met dat van Kim?

Beiden zijn op zichzelf even succesvol, maar wie heeft het hoogste vermogen van Kim en Pete? Volgens Celebrity Net Worth heeft Kim Kardashian een geschat vermogen van $ 1,4 miljard, waarmee ze meer dan $ 80 miljoen per jaar verdient. Ter vergelijking: Pete Davidson heeft een geschat vermogen van $ 8 miljoen. Dus hoewel er een behoorlijk groot verschil is tussen de twee, zijn we er zeker van dat het op geen enkele manier uitmaakt voor het pas verliefde paar.

Een groot deel van Kim's vermogen komt van haar werk op reality-tv, naast merkdeals en productaanbevelingen op sociale media, waar ze zes cijfers kan vragen voor een enkele post. Ze heeft ook verschillende zakelijke ondernemingen, zoals SKIMS en haar eigen parfumlijn. Ondertussen komt een groot deel van Pete's vermogen uit zijn carrière als acteur en komiek.

Hij staat erom bekend dat hij de afgelopen acht jaar op SNL is verschenen, maar hij heeft onlangs zijn vertrek uit de show aangekondigd.

Aanbevolen: