Dit is wat de ex-man van Amy Winehouse nu doet

Dit is wat de ex-man van Amy Winehouse nu doet
Dit is wat de ex-man van Amy Winehouse nu doet
Anonim

Amy Winehouse was een muziekicoon! Met hits als 'Rehab', 'Valerie' en 'Back To Black' bevestigde ze zichzelf als een van de beste in de industrie, waardoor ze in 2011 terugkwam als een die de wereld schokte.

Zelfs grootheden als Lady Gaga zijn gaan zeggen dat ze Winehouse als hun idool beschouwen! Natuurlijk is een persoon die meer dan anderen door haar overlijden is getroffen, haar ex-man. Amy was van 2007 tot 2009 getrouwd met Blake Fielder-Civil, hoewel het gerucht ging dat hun relatie ongezond was voor hen beiden.

Er is sindsdien zoveel gebeurd; fans vragen zich af waar Fielder-Civil vandaag is en wat hij heeft uitgespookt!

Bijgewerkt op 10 juli 2021, door Michael Chaar: Amy Winehouse bleek een behoorlijk succes in de muziekindustrie, maar haar twee jaar durende huwelijk met ex -man, Blake Fielder-Civil was lang niet zo succesvol. Na haar overlijden in 2011 vroegen fans zich af wat er met Blake zou gebeuren. Terwijl hij ging hertrouwen, twee kinderen kreeg en een acteercarrière nastreefde, werd zijn reputatie aangetast door zijn tumultueuze relatie met Amy. In 2018 verscheen Fielder-Civil op Good Morning Britain om te beweren dat Amy's familie geld probeerde te verdienen aan een hologramtour, dit kwam slechts een jaar voordat hij Amy's landgoed aanklaagde voor meer dan $ 1 miljoen.

Fans weten misschien al dat Amy's ex wat persoonlijke problemen had terwijl ze samen waren. Van zijn drugsproblemen, die velen toeschrijven aan die van Amy, tot zijn tijd in de gevangenis, Blake's pad was onrustig.

Maar nadat hij de gevangenis had verlaten, Blake de scheiding aanvroeg van Amy, bewerend dat ze uit hun huwelijk was gestapt; en op basis van interviews met de media, gaf Winehouse toe verliefd te zijn op iemand anders en in wezen te 'vergeten' dat ze getrouwd was.

Hoe dan ook, toen het paar uit elkaar ging, ontving Fielder-Civil niets in de schikking, merkte The Daily Dish op. Kort nadat ze een einde had gemaakt aan haar laatste liefde, ging Winehouse verder met Reg Traviss, met wie ze een relatie had op het moment van haar overlijden.

The Daily Dish citeerde Blake die zei dat hij blij was voor zijn ex omdat ze "met iemand heel aardig" was, dus hij was "tevreden" voor haar. Aangezien fans een groeiende afkeer hadden van Fielder-Civil en beweerden dat hij een van de "slechtste echtgenoten" was, verrasten zijn vriendelijke woorden velen, terwijl anderen niet geloofden dat hij het echt meende.

Natuurlijk zeggen sommigen dat er geen reden is waarom Fielder-Civil ongelukkig zou zijn geweest als Amy verder zou gaan; Deadline beweert dat Blake Amy verliet om een relatie met zijn ex, Sarah Aspin, na te streven. En nu hebben Blake en Sarah samen twee kinderen. Het is duidelijk dat het met de scheiding in het voordeel van Amy's ex uitpakte.

In een interview legde Blake uit dat hoewel mensen hem de schuld geven van Amy's overlijden, ze nooit iets deed wat ze niet wilde doen, merkt Deadline op. Hij legde ook uit dat hij zich nog steeds schuldig voelde over haar dood, hoewel hij niet het gevoel heeft dat hij direct verantwoordelijk is.

De bron betwist ook Blake's eerdere bewering dat hij niets heeft gekregen tijdens zijn scheiding van Amy; ze zeggen dat hij daarna meer dan $300.000 ontving, en toen vroeg hij in 2019 om miljoenen van haar nalatenschap (door Amy's ouders aan te klagen)!

Het jaar daarvoor ging Blake naar Good Morning Britain om Amy's mogelijke hologramtour te bespreken, waarvan hij beweerde dat hij er geen fan van was. Fielder-Civil zei dat mensen nog steeds willen profiteren van Amy's landgoed, vandaar zijn afkeuring van de tour.

Ondanks zijn mening, vroeg Blake een jaar later meer dan een miljoen van Amy's nalatenschap, wat bewees dat hij eigenlijk niet zo veel veranderd is!

Aanbevolen: