Hoe Aaron Carter zijn nettowaarde van $ 100 miljoen echt verloor

Inhoudsopgave:

Hoe Aaron Carter zijn nettowaarde van $ 100 miljoen echt verloor
Hoe Aaron Carter zijn nettowaarde van $ 100 miljoen echt verloor
Anonim

Aaron Carter werd al vroeg een ster in zijn eigen recht, nadat hij een cover van The Jets' Crush on You had uitgebracht nadat hij het had uitgevoerd als openingsact voor de Backstreet Boys terug in de jaren 90. Kort daarna leek het erop dat Carter het goed deed met zijn carrière!

De zangeres bracht nog een aantal populaire popsongs uit en speelde zelfs in een paar films. Al snel werd duidelijk dat Carter goed geld verdiende voor zichzelf, naar verluidt een geschat vermogen van $ 100 miljoen. Over het grote geld gesproken!

Aaron Carter viel later op de een of andere manier uit de schijnwerpers en onthulde enkele jaren later dat hij met ernstige geldproblemen te maken had. Nu vragen fans zich af wat er precies is misgegaan en waar zijn miljoenen zijn gebleven!

Bijgewerkt op 15 juli 2021, door Michael Chaar: Aaron Carter's muziekcarrière explodeerde in de jaren 90 en vroege jaren 2000, en vergaarde de zanger maar liefst $ 200 miljoen voordat hij zelfs maar 18 jaar oud. Welnu, toen de tijd kwam om toegang te krijgen tot zijn rekeningen toen hij legaal was, realiseerde Aaron zich dat zijn ouders zijn financiën verkeerd behandelden, waardoor hij geen miljoenen meer had! Naast de kosten van zijn juridische kosten en de kosten van de afkickkliniek, kreeg de voormalige popster een grote financiële klap. Gelukkig voor Aaron Carter is hij klaar om te vechten tegen NBA-ster Lamar Odom in een bokswedstrijd van beroemdheden, allemaal met zijn verloofde, Melanie Martin, aan zijn zijde voor steun.

Hij verdiende ooit 'veel geld'

Als kindsterretje verdiende Carter zo goed, zo veel zelfs dat hij zijn popsterbroer, Nick Carter, misschien overtrof als het om inkomsten ging.

"Geen gebrek aan respect voor mijn broer, maar toen Nick 18 jaar oud was en ik 10 jaar oud, begon ik gewoon een beetje veel geld te verdienen", onthulde Carter terwijl hij verscheen op Oprah: Where Are They Now - Extra."Ik heb meer dan $ 200 miljoen verdiend in mijn carrière voordat ik zelfs maar 18 jaar oud werd", onthulde Aaron.

Als gevolg van zijn roem en fortuin (en ook die van zijn broer), leefde Carter's familie goed. "We hadden dit enorme terrein, met zo'n 12 huizen erop", zei hij. "Het was meer dan $ 10 miljoen waard, en ik had veel van dat geld betaald."

Rond deze tijd beheerde Carter zijn eigen financiën niet. Hij was tenslotte nog niet eens volwassen! Jaren later had de muzikant eindelijk toegang tot zijn zuurverdiende geld en ging hij meteen aan de slag om zijn muziek te verbeteren.

Hij ging zelfs naar het Guitar Center om 'een miljoen dollar' aan muziekuitrusting op te halen. "Ik heb veel tijd genomen om muziek te leren", legde Carter uit tijdens een interview met Billboard. "En wat ik slim deed, was dat ik nooit muziek uitbracht, omdat ik wist dat het niet in orde was", vertelde Aaron.

Aaron Carter's aanvaring met de wet

Als tienerster nam Carter zijn muziek misschien serieus, maar hij kwam ook in de problemen. Natuurlijk, fans stopten niet met luisteren naar zijn nummers toen hij met Hilary Duff en Lindsay Lohan aan en uit ging, maar Carter's drugsgerelateerde arrestaties deden de wenkbrauwen fronsen.

Het leidde ook tot bezorgdheid over zijn veronderstelde gezonde reputatie, en dit beïnvloedde uiteindelijk zijn vermogen om platen te maken.

Labels waren als: 'We willen je niet aanraken, je bent dood en weg. Er is geen Aaron Carter meer, 'zei hij. “En ik heb zoiets van, nee! Dat is niet hoe het zal zijn. Ik ga niet opgeven. Ik ga niet stoppen. Ik ga slagen. Als er iets kapot is, ga ik het f repareren.” Hij wist niet dat hij het niet zou kunnen repareren.

Hij geeft toe dat hij liegt over zijn weelderige levensstijl

In 2019 schokte Carter zijn fans toen hij een pleidooi voor geld stuurde. De popzanger startte zelfs een GoFundMe-campagne waarin hij uitlegde dat hij $ 100.000 probeerde in te zamelen, zodat hij Californië kon verlaten. Op Twitter legde Carter verder uit: "Ik heb deze GoFundMe gemaakt om voor mezelf een nieuw huis en uit Californië te krijgen."

Hoe verloor Aaron Carter zijn geld?

Toen hij jong was en miljoenen verdiende, had Carter de indruk dat zijn ouders voor zijn rijkdom zorgden, want dat was wat ze geacht werden te doen.

Hij legde uit: "Onder de Coogan-wet moesten [mijn ouders] 15 procent van mijn geld op mijn Coogan-account storten." Maar toen hij uiteindelijk volwassen werd, ontdekte Carter dat hij minder had dan hij had moeten hebben.

“Ik kreeg zo'n 2 miljoen dollar toen ik 18 jaar oud werd. Ik had minstens 20 miljoen dollar op mijn rekening moeten hebben staan.” Hoera!

Om het nog erger te maken, ontdekte Carter dat hij nog steeds veel belasting verschuldigd was, ongeveer $ 4 miljoen aan belastingvoorbehoud om precies te zijn. “Er was veel verwaarlozing van de kant van mijn ouders. Ze hebben veel dingen niet goed gedaan.”

In 2013 nam de zanger de beslissing om het faillissement te betalen. Toen hij de aanvraag indiende, beweerde Carter dat hij minder dan $ 1.000 op de bank had staan, volgens CNN.

Hij is misschien niet de popster die hij vroeger was, maar Carter ziet er beter uit dan de afgelopen jaren. In 2017 kwam Carter naar buiten als biseksueel via Twitter en verscheen later op de podcast LGBTQ&A om zijn carrière en seksualiteit te bespreken.

Nu Aaron een nieuwe weg heeft ingeslagen, is hij klaar om een comeback te maken, maar hij wil het niet met muziek doen. Carter gaat vechten tegen voormalig NBA-ster Lamar Odom in een bokswedstrijd voor beroemdheden!

Als je bedenkt dat bij celeb-wedstrijden beide vechters tegenwoordig met miljoenen weglopen, zou het Aaron Carter geen kwaad doen om dat te doen, vooral nu hij verloofd is! Aaron heeft de vraag officieel gesteld aan zijn vriendin, Melanie Martin, die zeker heeft geholpen om Aaron weer in vorm te krijgen.

Aanbevolen: