Een update over alle kinderen van Ron Howard

Inhoudsopgave:

Een update over alle kinderen van Ron Howard
Een update over alle kinderen van Ron Howard
Anonim

Ron Howard heeft een van de meest indrukwekkende carrières in Hollywood opgebouwd. Begonnen als kindacteur in de jaren vijftig, is hij sindsdien uitgegroeid tot een succesvolle scenarioschrijver, regisseur en producent, naast een zeer productieve periode voor de camera. Voor al zijn werk is hij erin geslaagd om een verbluffend totaal van negen Oscars, zes BAFTA's en vier Golden Globes te verzamelen.

Met een gigantisch vermogen van ongeveer $ 200 miljoen vandaag, waagde Howard zich de laatste tijd ook aan andere inspanningen, waaronder een memoires die hij samen met zijn broer Clint schreef, getiteld The Boys: A Memoir of Hollywood and Family.

De beroemde regisseur heeft ook met succes zijn vier kinderen grootgebracht, van wie de jongste nu 35 is. Zijn oudste, Bryce Dallas Howard, is de meest talentvolle van het kwartet, met meerdere acteercredits op haar naam. Howard's andere twee kinderen zijn tweelingzussen, waardoor hij in een speciale groep beroemdheden wordt geplaatst die het voorrecht hebben gehad om een tweeling op te voeden.

Afgezien van die vier kinderen, ging het gerucht dat Howard ooit de vader was van de beroemde actrice Jessica Chastain. Die beweringen waren echter nooit op feiten gebaseerd en waren meestal het gevolg van haar opvallende gelijkenis met Bryce.

Met Howard minder dan twee jaar voor zijn 70e verjaardag, is dit wat al zijn kinderen tegenwoordig doen.

8 Paige Howard is net getrouwd

Op 1 mei van dit jaar had Ron Howard het onmiskenbare genoegen om de bruiloft van zijn dochter Paige Carlyle Howard met acteur Tim Abou-Nasr te begeleiden. De beperkte carrière van de bruidegom tot dusver heeft hem de hoofdrol opgeleverd in de film Hillbilly Elegy en in de driedelige romcom-serie Santa Claus, IN. Zijn toekomstige vrouw speelde ook in de laatste.

Paige deelde momenten van hun grote dag op haar Instagram en noemde het de 'mooiste dag van haar leven tot nu toe'.

7 Bryce Dallas Howard keert terug naar 'Jurassic World'

Bryce Dallas Howard's indrukwekkende portfolio omvat films zoals As You Like It, Spider-Man 3, The Twilight Saga: Eclipse en The Help - waarvoor ze een Screen Guild Actors Award won.

Ze wordt misschien het best erkend voor haar vertolking van Claire Dearing in de Jurassic World-franchise. Ze zal terugkeren naar de rol in de nieuwste aflevering - Dominion, die in juni van dit jaar uitkomt.

6 Reed Howard geeft golfles op YouTube

Terwijl de meeste van zijn familieleden allemaal zijn aangetrokken tot een carrière op het scherm, heeft de laatstgeborene Reed Howard zich gevestigd als een professionele golfer. Hij beschrijft zichzelf als zodanig op zijn Instagram-pagina, maar ook als een 'YouTuber'.

Zijn YouTube-kanaal heet Reed Howard Golf, waar hij sinds 2020 video's uploadt. De 35-jarige biedt nog steeds consequent inhoud aan voor zijn 856 abonnees en deelt recentelijk verschillende lessen over de sport in korte video's.

5 Jocelyn Howard leeft haar leven op de DL

Jocelyn Carlyle Howard is een tweelingzus van Paige, maar ze leidt een veel meer privéleven dan zij - of een van hun broers en zussen en ouders trouwens. Er is niet veel bekend over haar persoonlijke of professionele leven, behalve wanneer ze af en toe op de sociale-mediapagina's van haar familieleden verschijnt.

Ze maakte een cameo naast Paige in een enkele aflevering van Arrested Development in 2018.

4 Bryce Dallas Howard zal ook schitteren in 'Argylle'

Naast Jurassic World Dominion, zal Bryce Howard haar ster als actrice de komende maanden nog hoger zien stijgen met nog een andere prominente rol. De 41-jarige zal een nog te identificeren personage spelen in de aankomende spionagefilm Argylle.

De film is een verfilming van de gelijknamige roman uit 2022, door auteur Ellie Conway in zijn allereerste publicatie. Howard voegt zich bij een met sterren bezaaide cast die ook Henry Cavill, Sam Rockwell, Bryan Cranston, John Cena, Samuel L. Jackson, en Dua Lipa, onder anderen.

3 Paige Howard's meest recente werk

Hoewel niet zo bekwaam als haar vader en oudere zus, kan Paige Howard nog steeds trots zijn op haar cv als actrice. Door de jaren heen was ze te zien in films als Adventureland, Cheesecake Casserole en The Employer. Ze heeft ook cameo's gemaakt in afleveringen van Medium, 90210, Arrested Development en Happy!

In 2020 begon ze een stemrol te spelen als een personage genaamd Matilda in de Nickelodeon-avonturenserie The Astronauts. Ze speelde in totaal acht afleveringen van de show. Vorig jaar portretteerde Paige ook het personage Veronica Lake in de Amazon Prime Video-avonturenkomediefilm, Hollywood. Con.

2 De familie van Bryce Dallas Howard

Bryce Howard is een van die zeldzame beroemdheden die een langdurige, stabiele en schijnbaar dramavrije relatie hebben gehad. Ze ontmoette collega-acteur Seth Gabel toen ze allebei in de vroege jaren 2000 aan de New York University waren. Ze hadden vijf jaar een relatie voordat ze in juni 2006 trouwden.

Het echtpaar heeft samen twee kinderen: een zoon genaamd Theo (15) en hun dochter, Beatrice (10).

1 Ron Howard over het beschermen van zijn kinderen

Ondanks al zijn ongelooflijke succes als filmmaker, is Ron Howard altijd onvermurwbaar geweest dat zijn kinderen altijd zijn prioriteit waren. In een 2020-interview met CBS sprak hij over het vaderschap en onthulde hij hoe hij zijn kinderen probeerde te beschermen tegen de gekke wereld van Hollywood.

"Om eerlijk te zijn ben ik er niet zo gek op dat ze in de industrie stappen", zei hij. "We hebben onze kinderen zelfs uit Los Angeles gehaald en opgevoed naar het oosten buiten New York City, omdat we gewoon niet wilden dat ze eraan werden blootgesteld."

Aanbevolen: