Tom Hanks' zoon bekritiseerd omdat hij verdubbelt op anti-COVID-vaccinatiehouding

Tom Hanks' zoon bekritiseerd omdat hij verdubbelt op anti-COVID-vaccinatiehouding
Tom Hanks' zoon bekritiseerd omdat hij verdubbelt op anti-COVID-vaccinatiehouding
Anonim

Tom Hanks-rapperzoon Chet heeft voor meer controverse gezorgd nadat hij zijn anti-vaxx-houding verdubbelde.

De zoon van tweevoudig Oscarwinnaar en actrice Rita Wilson beweerde dat er meer bewijs is voor het bestaan van UFO's dan voor de veiligheid van vaccins.

"Word wakker en koos chaos lmaooooo", de "White Boy Summer" ondertitelde een video nadat haar originele anti-vax video viraal ging.

Chet - wiens ouders de eerste grote beroemdheden waren die het virus opliepen in maart 2020, zei in zijn nieuwe video.

"Er is meer bewijs dat UFO's echt zijn dan dat vaccin gezond voor je is, gewoon om te zeggen. Buitenaardse wezens zijn daar, klaar voor jullie om me te komen halen, laten we verdomme hier weggaan Of moet ik je mijn vaccinatiepapieren laten zien?"

Begon even eerder met zijn tirade, Hanks zei: "Ik ga dit heel simpel houden voor jullie, heel simpel. Net zoals jullie het recht hebben om boos op me te zijn omdat ik zei dat ik het niet snap vaccin… Ik heb het recht om die shit niet te krijgen."

The Empire-acteur voegde toe: "Ik wilde het wel, maar mijn immuunsysteem zei dat het goed is, oké, er hoeft niet mee te worden geknoeid. Het zei dat het goed is, oké. Laten we eerlijk zijn. 99% van jullie ms zouden geen shampoo gebruiken die niet door de FDA is goedgekeurd, maar je bent bereid om een experimentele overheidsinjectie te krijgen. Oké."

De FDA heeft de Pfizer-, Moderna- en Johnson & Johnson-vaccins geautoriseerd voor gebruik in noodgevallen voor alle Amerikaanse personen onder de 12 jaar. Volledige goedkeuring van de Pfizer-injectie wordt verwacht zodra deze maand, waarbij het vaccin volledige goedkeuring heeft bij veel landen over de hele wereld, inclusief Groot-Brittannië, volgens The Hill.

Ondertussen waren de commentatoren van sociale media geschokt door de opmerkingen van Chet.

"Arme Tom, wat een schande", schreef een persoon online.

"Geweldig dat zijn ouders hem hebben geholpen om zijn worsteling met middelenmisbruik te overwinnen. Nu heeft hij gewoon iemand nodig die hem helpt zijn worsteling met gezond verstand te overwinnen", luidde een duistere opmerking.

"Stel je voor dat je Tom Hanks bent, misschien wel een van de meest succesvolle acteurs van zijn generatie, een van de aardigste jongens op aarde, en dan verandert je kind in een Chet", merkte een derde op.

Dinsdag kreeg Chet een spervuur van kritiek te verduren nadat hij een Instagram-video had gepost waarin hij het COVID-19-vaccin aan de kaak stelde.

De 31-jarige deed eerst alsof hij mensen aanmoedigde om het vaccin te krijgen - om vervolgens in een anti-vaxxer-tirade te beginnen.

"Ik stel voor aan al mijn volgers, jullie, maak een afspraak en zorg dat je het vaccin krijgt -- PSYCH!" zei hij.

"Bh! Als het niet kapot is, repareer het dan niet! Ik heb nooit COVID gehad. Je houdt me niet vast aan die verdomde naald!"

Aanbevolen: