Het trieste verhaal van Adele en haar vader

Inhoudsopgave:

Het trieste verhaal van Adele en haar vader
Het trieste verhaal van Adele en haar vader
Anonim

Muzikant Adele verwierf internationale bekendheid met de release van haar tweede studioalbum, 21, in 2011. Sindsdien wordt de Britse artiest geprezen als een van de meest getalenteerde muzikanten van haar generatie. Als het om het privéleven van Adele gaat, houdt ze de zaken liever onder de radar. Toen ze echter eenmaal een wereldwijde superster was geworden, probeerde haar vader Mark Evans weer in haar leven te komen.

Vandaag bekijken we wat we weten over Adele's relatie met haar vader. Van waarom Adele weigerde hem terug in haar leven te laten tot wie ze zag als haar vaderfiguur - blijf scrollen om erachter te komen!

7 De vader van de zangeres Evan splitste zich van haar moeder toen Adele nog maar drie was

Adele's vader Marc Evans verliet haar en haar moeder Penny Adkins toen de beroemde zangeres nog maar drie jaar oud was. Haar hele leven groeide Adele op zonder dat haar vader aanwezig was en dat zette zeker een druk op elke potentiële relatie die ze hadden kunnen hebben toen Adele opgroeide.

6 Toen de vader van Evan stierf, werd hij een alcoholist

Adele's vader werd in 1999 een zware alcoholist toen zijn eigen vader - de grootvader van Adele - stierf. Dit is wat Adele's vader onthulde in een interview met The Sun:

"Ik was een rotte vader in een tijd dat ze me echt nodig had. Ik wist dat ze haar opa net zo zou missen als ik omdat ze zo'n hechte band hadden. Ze was dol op hem. kon doen was drinken en daar schaam ik me zo voor. Ik had zoveel verdriet dat ik niet voorbij mezelf kon kijken en hoe ik me voelde."

5 Toen Evan eenmaal met de media sprak over zijn relatie met Adele, raakte de zanger erg overstuur

Hoewel Adele's vader er op dat moment misschien niet veel bij nadacht (en hij waarschijnlijk het geld nodig had), leek hij zich niet te realiseren dat zijn interview een einde zou maken aan elke kans op verzoening met zijn dochter. Dit is wat Adele zei in een interview met Vogue uit 2012:

Ik was eigenlijk klaar om te proberen een relatie met hem te krijgen. Hij heeft het verpest. Hij zal nooit meer van me horen. Omdat er niets is dat me meer van streek zou maken dan dat mijn vader wordt omgekocht door de pers. Het is alsof, laat ze het dan uitvoeren. Geef ze geen munitie.

Adele ging verder met commentaar op de beweringen van haar vader dat haar liefdesproblemen het gevolg zijn van het feit dat hij haar heeft verlaten:

"Het maakt me boos! Om na tien jaar terug te komen en te zeggen: 'Misschien komt haar probleem met mannen van mij'. Het is alsof, fk off! Hoe durf je commentaar te geven op mijn leven? Het doet mijn bloed koken. Er zijn andere gevolgen dan dat je een beetje verdomd geld krijgt waar je een half jaar mee bezig bent. Het verbaast me. 'Ik hou zo veel van haar'? Werkelijk? Waarom vertel je me dat via een krant?"

4 In 2013 werd bij Adele's vader darmkanker vastgesteld

In 2013 werd bij Adele's vader darmkanker vastgesteld en toen onthulde hij dat hij vreest dat hij zal overlijden voordat hij de kans krijgt om zijn kleinzoon te ontmoeten.

Zoals fans weten, hebben Adele en liefdadigheidsondernemer Simon Konecki een zoon genaamd Angelo James, geboren in 2012. In 2019 gingen Adele en Simon uit elkaar, maar het is niet bekend of Adele's vader zijn kleinzoon ooit heeft ontmoet.

3 In 2017 gaf Adele toe dat haar manager 'als een vader voor haar' was

In 2017 zei Adele tijdens haar dankwoord voor Record of the Year bij de Grammy Awards dat haar oude manager Jonathan Dickins als een vader voor haar is. Dit is wat Adele zei:

"Bedankt aan mijn manager, want de comeback was als het ware volledig door hem bedacht. En je hebt het ongelooflijk uitgevoerd, en ik ben je alles verschuldigd. We zijn al 10 jaar samen en ik hou van je alsof je mijn vader bent. Ik hou zo veel van je. Ik hou niet van mijn vader, dat is het punt. Dat betekent niet veel. Ik hou van je zoals ik van mijn vader zou houden."

2 Dit jaar is de vader van Adele overleden

Op 11 mei van dit jaar meldden meerdere media dat Adele's vader Mark Evans op 57-jarige leeftijd is overleden na zijn langdurige strijd tegen darmkanker. Adele heeft nog niet gereageerd op het overlijden van haar vader, maar het lijkt er zeker op dat de ster er voor zijn dood niet in is geslaagd om dingen uit te werken met Evans.

1 Ten slotte lijkt het alsof de twee er nooit in zijn geslaagd om met elkaar te verzoenen

Hoewel het lijkt alsof Adele's vader dingen probeerde uit te werken met zijn dochter, was Adele altijd volhardend om afstand te houden. Dit is wat een bron aan The Sun heeft onthuld over wie de familie van Mark Evan voelt:

"Mark's familie is natuurlijk erg van streek door zijn overlijden. Hij hoopte altijd dat het goed zou komen met Adele, maar het bleef bitter tot het einde. Hij deed een paar pogingen om het goed te maken, maar het was duidelijk te lang geweest."

Aanbevolen: