Kourtney Kardashian gaf Addison Rae de beste tip die jonge beroemdheden moeten horen

Inhoudsopgave:

Kourtney Kardashian gaf Addison Rae de beste tip die jonge beroemdheden moeten horen
Kourtney Kardashian gaf Addison Rae de beste tip die jonge beroemdheden moeten horen
Anonim

Velen dachten dat het ongebruikelijk was dat een 42-jarige moeder van drie (en onofficiële 'stiefmoeder' van de kinderen van Travis Barker) en een 20-jarige socialmedia-ster vrienden werden, en vroegen zich af wat de twee kunnen mogelijk gemeen hebben.

Maar Addison heeft zich uitgesproken over de positieve rol die Kourtney in haar leven speelt, en vertelde onlangs aan ET dat de oudste Kardashian de persoon is die haar het meest waardevolle advies heeft gegeven.

Kourtney vertelde haar "Onthoud wie je bent"

Op de vraag wat het beste advies is dat Kourtney haar heeft gegeven, zegt Rae dat het is om andere mensen niet te laten proberen te dicteren wie ze is.

"Het is gewoon, laat niet iedereen je vertellen wie je bent. Ik denk dat ze er altijd voor zou zorgen dat ik wist wie ik was en dat is het belangrijkste advies dat ik van iemand heb gekregen, " zei Addison.

"Onthoud gewoon echt wie je bent en onthoud dat niet iedereen je op die manier zal zien, je hebt geen controle over de perceptie van mensen over jou, leef je leven en voel je gelukkig en dat is een beetje waar het om gaat. Jij zal mensen om je heen aantrekken die daar horen te zijn, " vervolgde ze.

Kourtney staat nu al meer dan tien jaar in de schijnwerpers en Addison lijkt dankbaar voor haar wijsheid over hoe te overleven in de moordende media-industrie.

Addison zegt dat Kourtney haar 'mentor' is

Kardashian heeft eigenlijk een kleine hoofdrol in de nieuwe Netflix-film van Addison, de remake van "He's All That". Ze speelt een soort mentorfiguur voor Rae en iemand die haar door situaties heen begeleidt.

Addison werd vervolgens gevraagd wie haar echte mentor is, en ze zei dat de relatie die zij en Kourtney in de film hebben, erg lijkt op die in het echte leven.

"Kourtney is een geweldige mentor voor mij geweest en ze is zo'n geweldige vriendin en persoon geweest om echt alles te vragen", legt ze uit. "Ze is heel eerlijk en behulpzaam geweest. Ik bedoel, dit is iets dat ze de helft van haar leven heeft meegemaakt en het is iets waar ze zeker over kan praten en me haar eerlijke feedback over kan geven. Dus ze is een geweldige mentor voor mij geweest."

Aanbevolen: