Dit is hoe het vermogen van Addison Rae is veranderd sinds hij de beste is geworden met Kourtney Kardashian

Inhoudsopgave:

Dit is hoe het vermogen van Addison Rae is veranderd sinds hij de beste is geworden met Kourtney Kardashian
Dit is hoe het vermogen van Addison Rae is veranderd sinds hij de beste is geworden met Kourtney Kardashian
Anonim

Addison Rae explodeerde voor het eerst op de sociale-mediascène als danseres op TikTok in 2019. Ze werd snel beroemd als een prominente TikTok-ster en nadat ze de aandacht van Mason Kardashian had getrokken, ontmoette ze uiteindelijk Kourtney Kardashianen leidde tot een zeer hechte bestie-relatie met de ster. Sindsdien heeft Rae zelfs een hechte band gevormd met alle leden van de Kardashian-familie en het lijkt geen toeval dat haar vermogen en inkomsten in deze periode ook een enorme sprong maakten.

De relatie van Addison en Kourtney heeft tot veel controverse geleid als gevolg van hun leeftijdsverschil van 22 jaar, maar het v alt niet te ontkennen dat sinds deze twee met elkaar omgingen, het vermogen van Rae dramatisch omhoog is geschoten. Screenrant meldt dat in 2019 haar geschatte vermogen ongeveer $ 3 miljoen was, en ze schoot eind 2020 tot $ 5 miljoen. Slechts 9 maanden in 2021 was het vermogen van Addison Rae een verbazingwekkende $ 8 miljoen, wat betekent dat ze $ 3 miljoen verdiende in slechts enkele maanden - een enorme sprong voorwaarts ten opzichte van de afgelopen jaren. Fans denken dat haar relatie met Kourtney hier veel mee te maken heeft gehad….

8 Kourtney hielp Addison in de spotlights

Cheatsheet onthult dat Kourtney's diepe 15 jaar ervaring in de schijnwerpers is doorgegeven aan Addison Rae in de vorm van onschatbaar advies en begeleiding. Rae geeft toe dat ze worstelde met sommige aspecten van roem, en ze heeft nu Kourtney om op te steunen voor steun. Kourtney heeft haar geadviseerd over hoe om te gaan met online haters, de eindeloze druk van de media en heeft haar zelfs geholpen om lichaamsproblemen te beheersen.

Als een doorgewinterde reality-tv-ster kent Kourtney de ins en outs van de industrie en is ze een betrouwbare bron voor Rae geweest, die haar van namen, connecties en toegang tot mensen heeft voorzien die haar graag willen helpen de weg. Met de steun van de Kardashian-familie heeft Addison een succesvol pad uitgestippeld om te volgen terwijl ze haar carrière blijft uitbouwen.

7 Een serieuze stijging in volgers

Addison Rae deed het altijd goed als het ging om volgers op sociale media, vooral als het ging om platforms zoals TikTok en Instagram. Maar nu Kourtney Kardashian naast haar verschijnt, selfies neemt en deelneemt aan haar dagelijkse levenservaringen, krijgt Addison veel meer aandacht. Fans willen graag afstemmen om haar relatie met Kourtney te zien ontwikkelen, en Addison heeft een serieuze stijging van het aantal volgers gezien.

Ze heeft nu ruim 83,5 miljoen volgers op TikTok alleen en meer dan 39 miljoen volgers op Instagram. Met minder dan 2 jaar roem onder haar riem, heeft Rae een grotere aanhang verzameld dan veel doorgewinterde beroemdheden, en heeft Kourtney te danken voor veel van deze extra bekendheid.

6 Addison Rae werd de best verdienende TikTok-ster van 2020

Cosmopolitan meldt dat het succes van Addison Rae een hoogtepunt bereikte in 2020, precies op hetzelfde moment dat Kourtney Kardashian openbare berichten en optredens met Rae begon te maken, zowel online als persoonlijk. Rae overtrof enorme namen op het platform om de best betaalde TikTok-ster van 2020 te worden en verdiende alleen al vanaf dat platform een enorme $ 5 miljoen in één jaar. Om de zaken in perspectief te plaatsen: Charli D'Amelio verdiende in 2020 $ 4 miljoen, Dixie D'Amelio verdiende $ 3 miljoen, Loren Gray haalde $ 2,4 miljoen binnen en Josh Richards verdiende dat jaar $ 1,5 miljoen.

De belangstelling voor Rae nam aanzienlijk toe toen fans zich realiseerden dat ze door af te stemmen op haar accounts ook een glimp van Kourtney Kardashian en andere leden van de Kardashian-clan konden opvangen.

5 Ze verhoogde haar inkomsten door in het laatste seizoen van 'KUWTK' te verschijnen

Het laatste seizoen van Keeping Up With The Kardashians zag een enorme stijging van het aantal kijkers, terwijl fans de allerlaatste momenten binnenhaalden met deze ultraberoemde en ongelooflijk krachtige familie. Natuurlijk zorgde Addison Rae's nieuwe bestie ervoor dat Addison werd opgenomen in deze massale exposure, en ze verzamelde al het goede dat nodig was om in zo'n episch seizoen van deze langlopende show te verschijnen. Addison werd zonder twijfel betaald om deel uit te maken van de opnames, en door te verschijnen in dit felbegeerde laatste seizoen van het leven van de Kardashian-clan, verhoogde ze haar bekendheid nog verder, wat resulteerde in meer volgers en extra fans die investeerden in Rae's elke stap.

4 Haar succes werd gevalideerd

Door besties te worden met Kourtney Kardashian, werd Addison Rae een vereerde ster. In de ogen van veel mensen zijn TikTok-sterren een obscure groep wiens roem waarschijnlijk net zo snel zal vervagen als ze tot sterrendom zijn gestegen. Kourtney Kardashian is echter een veteraan in de wereld van beroemdheden en is erin geslaagd een lang leven in de schijnwerpers te houden, wat resulteert in succes op de lange termijn. Door zich aan te sluiten bij Kourtney, bevestigde het haar onmiddellijk bij miljoenen fans, die haar nu serieuzer namen en actiever betrokken wilden zijn bij de sociale media van de ster en algemene zakelijke ondernemingen.

3 Addison Rae's YouTube Butt-Workouts trok de aandacht

Kourtney staat er altijd om bekend een gezonde, volledig natuurlijke levensstijl te behouden, en onlangs nam ze Addison Rae onder haar hoede om haar te inspireren om regelmatiger te gaan sporten. De twee doken regelrecht in een butt-workout op YouTube, en natuurlijk staat daar "Kardashian" op geschreven. De hele familie staat bekend om hun derriere, en Kourtney heeft dit naar een hoger niveau getild door met Rae aan een aantal op de billen gerichte oefeningen te werken en deze online uit te zenden.

Dit trok de aandacht van miljoenen kijkers, wat het inkomen van beide sterren verder opvulde en de roem en het fortuin van Addison Rae naar een geheel nieuw niveau tilde.

2 Grote merken begonnen meer aandacht te schenken… en meer geld

Rae's connectie met de Kardashians resulteerde in veel meer ogen die in haar richting stuurden. Grote merken grepen de gelegenheid aan en boden Rae-merkaanbevelingen aan waar ze gewoon geen nee tegen kon zeggen. Ze haalde het deeg binnen van merken als Fashion Nova, Sketchers, Reebok en American Eagle, samen met Chantilly Boutique, Uptown en McCary's Jewelers. Met meer ogen op haar gericht, en mensen als de Kardashian-clan die haar bij elke stap steunden, konden grote merken de steun van Rae verkrijgen, en ze begon onmiddellijk de vruchten te plukken van haar toegevoegde bekendheid.

1 Addison Rae's verkoop van merchandise stijgt

Eén ding waar de Kardashians erg goed in zijn, is vertakkingen buiten hun normale domein om zakelijke ondernemingen te creëren die een geheel andere inkomstenstroom genereren. Fans geloven dat Kourtney's advies op zakelijk gebied Addison Rae heeft geholpen bij het cultiveren van haar eigen cosmetica-schoonheidslijn genaamd ITEM Beauty.

Ze heeft een fortuin verdiend met haar online verkoop van cosmetica en heeft met name veranderingen aangebracht in de manier waarop ze haar make-up op sociale media aanbrengt. Rae heeft ook een verhoogde verkoop van haar kledinglijn gezien. Haar bestellingen voor kleding en merchandise zijn hoog gestapeld en ze blijft genieten van de winst van deze verkopen.

Aanbevolen: