Hoe het met Julianne Hough gaat na haar scheiding van Brooks Laich

Inhoudsopgave:

Hoe het met Julianne Hough gaat na haar scheiding van Brooks Laich
Hoe het met Julianne Hough gaat na haar scheiding van Brooks Laich
Anonim

Julianne Hough en haar ex-man Brooks Laich trouwden op 8 juli 2017 tijdens een prachtige ceremonie in Idaho. In mei 2020 maakten de twee hun scheiding bekend in een gezamenlijke verklaring aan People. In november van datzelfde jaar vroeg Hough een echtscheiding aan.

Het paar was drie jaar getrouwd, maar bracht de coronaviruspandemie apart door en woonde apart. Ze deden hun best om aan hun relatie te werken na hun scheiding, maar realiseerden zich uiteindelijk dat ze niet op dezelfde pagina stonden wat betreft hun toekomst. Uiteindelijk is het gewoon niet gelukt voor de twee tortelduifjes en zijn ze hun eigen weg gegaan.

Fans vragen zich misschien af hoe het met Hough gaat na haar scheiding en wat ze heeft uitgespookt sinds ze weer een alleenstaande vrouw is geworden. Zoek niet verder, want we leggen uit wat de multi-getalenteerde danseres heeft gedaan sinds haar scheiding van Laich.

8 Ze heeft het druk gehad met Kinrgy

Kinrgy, een fitnessprogramma gemaakt door Hough, heeft de laatste tijd veel van haar tijd en energie in beslag genomen en het is zeker iets waar ze erg gepassioneerd over is. Het doel van het programma is om mensen te verbinden met hun eigen geest en lichaam en richt zich op beweging door middel van dans. Hough heeft vaak gezegd dat het haar elke dag bewegen haar lichaam positief houdt en dat ze die positiviteit via dit programma onder zoveel mogelijk mensen wil verspreiden.

7 Ze ging naar Italië

Hough ging in de zomer met haar vrienden op een fantastische vakantie in Italië en volgens haar berichten op Instagram had de professionele danseres veel plezier. Ze grapte zelfs dat ze een permanente inwoner van het land was geworden en haar dagen zou doorbrengen bij de prachtige fruitkraampjes die ze daar aantrof. Ze bracht tijd door op het water en veel tijd in zwemkleding om van de zon te genieten. Er gaat niets boven een kleine vakantie met je vrienden om alle helende vibes te krijgen, toch?

6 Ze brengt tijd door met familie

Nadat ze terugkwam uit Italië, kwam ze samen met haar vader en haar drie zussen om wat quality time met hen door te brengen. Ze gingen allemaal naar het strand en speelden samen kaartspelletjes. Ze heeft zelfs haar zussen zover gekregen om samen met haar een Reel-video te maken voor de nationale dansdag. Ze moedigde haar volgers op Instagram aan om 'te dansen met mensen van wie je houdt', zoals ze deed in haar video met haar zussen. Familie is duidelijk belangrijk voor Hough en het is geweldig dat ze zo'n geweldig ondersteuningssysteem om zich heen heeft.

5 Ze is aan het genezen

Voor de nieuwe maan in september zei Hough op haar Instagram dat het haar bedoeling was om "los te komen van de beperkingen die mijn geest heeft ingesteld op wat mogelijk is met mijn genezing en groei. Ik snijd de koorden door van relaties uit het verleden, oordelen en gevoelens van verraad en verlatenheid." Hough zei dat wat er overblijft als die dingen worden losgelaten, "gewoon mijn hart is, dat vrij stroomt en zweeft in een staat van overgave en beweging."

4 Ze heeft rollen gemaakt

Hough heeft Reel-video's gemaakt op haar Instagram-profiel en gebruikt ze om te laten zien dat ze graag danst en haar lichaam beweegt. Bewegen is iets waar Hough in haar leven veel over heeft gezegd, aangezien ze een levenslange danseres is geweest en het is haar manier om te genezen en positief te blijven in haar dagelijks leven. Ze heeft ook een aantal behoorlijk dwaze video's gemaakt met haar broer, Derek. Ze heeft wel een TikTok-account, maar heeft tot nu toe slechts één video gepost en heeft deze sinds maart niet meer bijgewerkt.

3 Ze heeft aan haar wijnbedrijf gewerkt

Hough is een wijnbedrijf begonnen met haar bestie van vele jaren, Vampire Diaries-ster, Nina Dobrev. Het bedrijf heet Fresh Vine Wines en is suikerarm en koolhydraatarm. Het is ook veganistisch en glutenvrij. Ze zei in een Instagram-bericht dat ze "de afgelopen maanden veel over mezelf heeft geleerd en over een nieuwe industrie. Afkomstig uit de wereld van dans en podiumkunsten, heeft het bouwen van Fresh Vine Wine me geopend voor een geheel nieuwe betekenis van flexibiliteit!"

2 Ze brengt tijd door met haar vrienden

Hough heeft tijd doorgebracht met haar beste vriend, Dobrev, en andere goede vrienden in haar leven. In mei plaatste ze een post op Instagram die gewijd was aan alle prachtige vriendschappen in haar leven en zei: "Het leven draait om relaties. Herinneringen creëren uit gedeelde ervaringen. Ik ben zo dankbaar voor alle vrienden in mijn leven en degenen die ik nog heb ontmoeten." Het is geweldig om te weten dat Hough gezegend is met zoveel goede vrienden in dit leven!

1 Haar huidige liefdesleven

Een bron vertelde Entertainment Tonight in januari 2021 dat Hough "momenteel een pauze nam van het daten". Het einde van een huwelijk kan voor veel mensen een stressvolle tijd zijn, dus het is logisch dat Hough wat tijd wil nemen om zich op zichzelf te concentreren en ervan te genieten om een tijdje vrijgezel te zijn. Ze deelde onlangs een soort cryptische post op haar Instagram-verhalen waarin ze sprak over haar "nieuwe leven" en dat ze "waarschijnlijk aan de slag zou moeten gaan", terwijl ze kaarten liet zien van een spel dat ze met haar broers en zussen speelde, genaamd "Slide in the DMs"." Fans denken dat ze zinspeelde op een terugkeer in de datingscene.

Aanbevolen: