15 Dingen die niet kloppen aan de Arrowverse

Inhoudsopgave:

15 Dingen die niet kloppen aan de Arrowverse
15 Dingen die niet kloppen aan de Arrowverse
Anonim

Hoewel Marvel DC dankzij het Marvel Cinematic Universe misschien comfortabel verslaat als het op films aankomt, heeft de CW bijgedragen aan de totstandkoming van het DC-universum op televisie. The Arrowverse bestaat uit een verscheidenheid aan televisieprogramma's binnen een gedeeld universum. Ze omvatten onder meer Arrow, The Flash, Supergirl en Legends of Tomorrow, die allemaal populair zijn gebleken bij zowel critici als kijkers.

Ondanks het succes van deze tv-programma's zijn ze echter langzaamaan complexer geworden naarmate de franchise is uitgebreid met meer personages en verhalen. Zoals je zou verwachten, is het voor schrijvers een moeilijke taak om op de hoogte te blijven van zo'n breed scala aan plots en helden. Soms slagen ze er niet helemaal in om alles adequaat uit te leggen of verhalen te produceren die volkomen logisch zijn.

15 Sommige personages lijken hun bloeddorst te verliezen nadat ze zijn opgestaan

Een Lazarus-kuil uit de Arrowverse
Een Lazarus-kuil uit de Arrowverse

Een belangrijk onderdeel van het gebruik van de Lazarus-putten in de Arrowverse is dat de personages lijden aan iets dat bloeddorst wordt genoemd. Maar welk effect deze aandoening precies op individuen heeft, is nooit consistent. Sommigen lijken al na korte tijd geen problemen te hebben met hun bloeddorstigheid. Anderen worstelen echter gedurende hele seizoenen om het probleem op te lossen.

14 Hoe S. T. A. R. Labs is niet afgesloten

STER. Labs van Arrowverse
STER. Labs van Arrowverse

In de Arrowverse, S. T. A. R. Labs is een faciliteit die fungeert als hoofdkwartier en schuilplaats voor The Flash en zijn medewerkers. Maar het heeft geleid tot of was de locatie van een aantal gevaarlijke gebeurtenissen, waardoor iedereen in de stad gevaar liep. Dat wil niet zeggen dat het ook dienst doet als gevangenis, waar criminelen worden opgesloten zonder enige vorm van proces of proces. De regering zou het toch zeker hebben stilgelegd?

13 Tijdreizen die allerlei plotgaten veroorzaken

De Flash maakt gebruik van tijdreizen
De Flash maakt gebruik van tijdreizen

Elke show die tijdreizen introduceert, zal ongetwijfeld met een aantal continuïteitsproblemen te maken krijgen. De Arrowverse heeft het nog erger gemaakt door zoveel verschillende personages in de tijd te laten reizen. Personages die logischerwijs niet meer zouden moeten bestaan dankzij interferentie in de tijdlijn, doen dat nog steeds en de verhalen over tijdreizen zijn totaal verwarrend geworden.

12 Thea's immuniteit voor de magie van Damien Darhk die nooit wordt gebruikt

Thea Queen uit de Arrowverse
Thea Queen uit de Arrowverse

In de Arrowverse hebben maar weinig personages de magie van Damien Darhk kunnen weerstaan. Toch toonde Thea er enige immuniteit voor nadat ze was opgewekt in de Lazarus-putten, omdat het personage haar niet kon schaden met zijn krachten. Maar dit punt werd nooit meer onderzocht en in toekomstige afleveringen vergeten.

11 Het wonderbaarlijke herstel van Felicity

Felicity Smoak uit de Arrowverse
Felicity Smoak uit de Arrowverse

Felicity Smoak raakte ernstig gewond toen hij werd aangevallen door H. I. V. E. agenten, haar rolstoelgebonden achterlatend. Dit leidde tot een hele verhaallijn voor het personage waarin ze leerde omgaan met haar toestand. Niet lang daarna krijgt ze echter een biostimulant die haar effectief geneest, waardoor al die verhaal- en karakterontwikkeling zinloos wordt.

10 Martin Steins vaardigheden veranderen voortdurend

Martin Stein in Legends of Tomorrow
Martin Stein in Legends of Tomorrow

Een ding dat nooit consistent is geweest, zijn de medische vaardigheden van Martin Stein. In sommige shows is hij in staat om met gemak operaties en operaties uit te voeren, waardoor andere helden snel weer op de been zijn. Maar op andere momenten is hij preuts en praktisch onbekwaam, niet in staat om te doen wat nodig is ondanks zijn duidelijke kennis en bekwaamheid.

9 De helden worden regelmatig geslagen door alledaagse misdadigers

Team Arrow uit de Arrowverse
Team Arrow uit de Arrowverse

Tijdens elke show in de Arrowverse wordt vaak getoond dat de helden worden geslagen door standaard boeven, die niet eens in staat zouden moeten zijn om tegen zulke getalenteerde en krachtige helden een vuist te maken. Toch zijn ze constant aan de ontvangende kant van afranselingen die nergens op slaan.

8 Hoe de helden het zich veroorloven om hun operaties uit te voeren

De helden in de Arrowgrot
De helden in de Arrowgrot

Het is logisch dat iemand als Batman zijn operaties kan financieren. Hij is een miljardair die gemakkelijk een deel van zijn rijkdom kan besteden aan zijn misdaadbestrijdingsactiviteiten. Hoe de verschillende helden in de Arrowverse dit precies doen, heeft echter weinig zin. Geen van hen is bijzonder rijk, maar heeft een continue aanvoer van technologie en gadgets, evenals schuilplaatsen zoals de Arrowcave.

7 De helden proberen niet eens hun identiteit te verbergen

Pijl uit de Arrowverse
Pijl uit de Arrowverse

Het is een hoofdbestanddeel van stripboeken dat helden hun identiteit proberen te verbergen. Dit maakt het leven gemakkelijker, houdt hun familie en vrienden buiten de gevarenzone en zorgt ervoor dat ze ook een normaal leven kunnen leiden als ze geen misdaad bestrijden. Maar in de Arrowverse proberen maar heel weinig van hen zelfs hun identiteit te verbergen. Zelfs degenen die hun gezicht bedekken met alleen een oogmasker, worden nooit publiekelijk bekend gemaakt of geïdentificeerd.

6 De flits die zijn vijanden in feite toestaat te ontsnappen

De flits van Arrowverse
De flits van Arrowverse

Barry Allen heeft een ongelooflijke snelheid en kan sneller bewegen dan praktisch wie dan ook op aarde. Dit zou moeten betekenen dat niemand bij hem weg zou kunnen komen. In de Arrowverse gebeurt dat natuurlijk altijd. Zonder enige reden kunnen slechteriken hem gewoon ontwijken en na een gevecht ontsnappen.

5 Opstandingen in de Lazarus-kuilen zijn veel te gemakkelijk

De Lazarus-putten in de Arrowverse
De Lazarus-putten in de Arrowverse

Het is niet ongebruikelijk in stripboeken dat personages worden opgewekt of uit de dood worden teruggebracht nadat ze schijnbaar voorgoed zijn gestorven. De Arrowverse heeft dit idee echter tot het uiterste doorgevoerd. Personages worden veel te vaak tot leven gewekt in Lazarus Pits, zonder enige consistentie over hun effecten of de vereisten om ze te gebruiken.

4 De legendes van morgen maken alles kapot

De cast van The Legends of Tomorrow seizoen 5
De cast van The Legends of Tomorrow seizoen 5

The Legends of Tomorrow lijken nooit een positief voordeel te hebben. Alles wat ze doen maakt de zaak erger of heeft onbedoelde gevolgen die andere mensen in gevaar brengen. Er zijn hele seizoenen geweest waarin de helden van die groep probeerden de problemen op te lossen die ze veroorzaakten. Misschien moeten ze gewoon stoppen en stoppen met bemoeien.

3 De vaardigheden van Marsmanhunter fluctueren enorm

De Marsmanjager uit Arrowverse
De Marsmanjager uit Arrowverse

In de strips is de Martian Manhunter een ongelooflijk krachtig personage. Maar in de Arrowverse zijn zijn krachten allesbehalve consistent. Zonder uitleg kan hij van een rivaliserende soort van Superman veranderen in een relatief hulpeloos persoon die zelfs lage karakters niet kan verslaan.

2 Hoe is de outfit van Supergirl kogelvrij?

Supergirl in de Arrowverse
Supergirl in de Arrowverse

Het feit dat de outfit van Supergirl kogels kan afweren, zou voor velen geen verrassing moeten zijn. Dit is tenslotte een eigenschap die Superman in zijn geschiedenis heeft gehad. De legendarische held kan dit echter doen dankzij zijn outfit die is gemaakt van materialen van Krypton. Supergirl's is door de mens gemaakt, dus het mag deze eigenschappen niet delen met de buitenaardse technologie van Superman.

1 Waarom Supergirl geen hulp krijgt van Superman

Supergirl en Superman in de Arrowverse
Supergirl en Superman in de Arrowverse

Het is duidelijk dat het geen geweldige televisie zou zijn als de helden uit de Arrowverse gewoon naar Superman zouden bellen telkens als er iets mis ging. Het is echter nog steeds niet logisch waarom ze bijna nooit hulp vragen aan de superheld. Hij is tenslotte ongelooflijk krachtig en zou de meeste bedreigingen in een keer kunnen stoppen en bestaat zeker in de continuïteit van Supergirl.

Aanbevolen: