The Real Housewives: 10 gevechten die de show overstegen

Inhoudsopgave:

The Real Housewives: 10 gevechten die de show overstegen
The Real Housewives: 10 gevechten die de show overstegen
Anonim

Een deel van wat de Real Housewives-franchise zo iconisch maakt, zijn de ruzies tussen de vrouwen. Ze beginnen allemaal als goede vrienden, maar na een glaasje te veel wijn op een jaarlijks liefdadigheidsbal of een meidenuitje weg en het verandert in de Derde Wereldoorlog. Grappig genoeg is het hetzelfde scenario voor elke stad, alleen verschillende verhaallijnen en vrouwen.

Het is moeilijk om de beste gevechten in elk seizoen te bepalen, omdat ze allemaal zo legendarisch zijn op hun eigen manier, maar sommige zijn belangrijker dan andere. Deze 10 argumenten hebben de show op verschillende manieren overstegen en zijn zelfs doorgevoerd in toekomstige seizoenen. Scroll naar beneden om terug in het hol van de leeuw te worden gegooid en herinnerd te worden aan 10 gekke gedenkwaardige gevechten.

10 RHONY: Scary Island in seizoen drie

rhony - eng eiland
rhony - eng eiland

In het derde seizoen van Real Housewives of New York brak er een iconisch argument uit tussen Kelly Bensimon en de andere vrouwen waar tot op de dag van vandaag nog over wordt gesproken. In de aflevering zijn de vrouwen op vakantie in St. Johns wanneer Kelly en Bethenny hoofden beginnen te stoten. Kelly begint te klagen dat Bethenny "achter haar aan gaat" in de pers en haar dochter aanv alt.

Ondertussen vertelt Bethenny haar dat ze waanvoorstellingen heeft. Het wordt vreemder als Kelly de vrouwen vertelt dat ze niet kan slapen omdat ze echt bang is dat Bethenny haar gaat vermoorden. De hele situatie deed de vrouwen denken dat Kelly aan een zenuwinzinking leed terwijl Bethenny probeerde haar naar bed te krijgen.

9 RHOC: Kelly vs. Vicki voor het hele seizoen 13 & 14

vicki en kelly vechten tegen rhoc
vicki en kelly vechten tegen rhoc

In het 13e seizoen beginnen Kelly en Vicki slecht wanneer Vicki Kelly's aanstaande ex-man op een date regelt. Kelly denkt dat Vicki de meisjescode heeft gebroken en het het grootste deel van het seizoen niet loslaat, wat ons naar het 14e seizoen leidt.

In seizoen 14 blijven Vicki en Kelly ruzie maken over drugsgeruchten, die het levensonderhoud van Kelly's dochter leken te beïnvloeden. Later in de serie zijn de vrouwen op vakantie en is de spanning groter dan ooit. Kelly noemt Vicki een varken en die opmerking heeft de andere dames erbij betrokken, waardoor een groot deel van de vakantie verpest wordt. Niet toevallig stopte Vicki ermee na seizoen 14.

8 RHONJ: Teresa Vs. Danielle in seizoen één

rhonj - teresas tafel flip
rhonj - teresas tafel flip

Het iconische meningsverschil tussen Danielle Staub en Teresa Giudice gaat helemaal terug tot 2009 en wordt nog steeds ter sprake gebracht in de huidige seizoenen. Het lijkt een heel leven geleden toen een gelukkig getrouwde Teresa een tafel omdraaide bij de 'criminele' Danielle Staub, maar het werd opnieuw ter sprake gebracht in seizoen acht toen Danielle terugkwam in de show als een vriend.

Danielle was een eenzame wolf in haar eerste twee seizoenen van de show, maar tegen seizoen acht leek het erop dat ze wat vrienden terug in haar leven won. Dat is totdat ze haar ware aard begon te tonen en mensen eraan herinnerde waarom ze in de eerste plaats bij haar wegbleven…

7 RHOA: Kenia vs. Porsha in seizoen zes

Kenia en Porsha maken ruzie over rhoa
Kenia en Porsha maken ruzie over rhoa

Kenia Moore had een duister zesde seizoen. In haar tweede seizoen met de serie kibbelde ze met NeNe, Kandi en Porsha… allemaal bij verschillende gelegenheden. Vandaag concentreren we ons op woordenwisselingen en aannames tussen Kenia en Porsha tijdens de seizoensreünie.

Tijdens het seizoen vertelt Porsha de dames dat zij en haar man gaan scheiden. Hoe moeilijk het ook was voor Porsha, Kenia beschuldigde haar ervan ontrouw te zijn in haar huwelijk, wat een woordenstrijd begon. De twee vrouwen gooiden verbale stoten naar elkaar totdat Porsha opstond en Kenya greep en haar door de kamer sleepte. Andy probeerde de twee vrouwen uit elkaar te halen, maar ze waren sterker dan ze eruitzagen. Deze woordenwisseling bewees dat Kenia de duidelijke tegenstander van de groep was en Porsha was klaar met omrollen.

6 RHOBH: Denise vs. Brandi in seizoen 10

Denise en Brandi gaan het tegen elkaar opnemen op rhobh
Denise en Brandi gaan het tegen elkaar opnemen op rhobh

Fans zijn verscheurd over het 10e seizoen van Real Housewives of Beverly Hills. Het seizoen had eigenlijk maar één verhaallijn: sliepen Denise en Brandi samen of niet? De beschuldigingen en geruchten over Denise's privéleven werden het hele seizoen door het slijk gehaald.

De castmates wisten niet wie ze moesten geloven, wat uiteindelijk de reputatie van Denise bij de dames aantastte. Denise was zelfs zo radeloos over de aantijgingen met Brandi dat ze stopte met de serie!

5 RHOA: Kenia vs. Kim in seizoen vijf

kim zolciak op rhoa
kim zolciak op rhoa

Kim Zolciak Biermann heeft RHOA misschien snel verlaten in seizoen vijf, maar ze maakte een comeback in seizoen negen nadat ze zich bij Sherée's housewarming-feest had aangesloten. Sherée had jarenlang aan haar huis gewerkt en elke hoek geperfectioneerd. En hoewel het huis nog niet helemaal af was, besloot Sherée dat het tijd was voor een housewarmingparty met haar beste vrienden. Kim verscheen maar ze kwam niet stilletjes aan.

Nadat Kim Kenia slecht hoorde praten over Sherée's huis (wat ze het hele seizoen al heeft gedaan), kwam Kim op voor haar vriendin. Dit resulteerde in het gooien van stoten in elkaars persoonlijke leven. Het housewarmingfeest van Sherée nam een duikvlucht nadat de twee vrouwen vanuit de gangen schreeuwden, maar het was een gevecht dat in overeenstemming was met het voortdurende gevecht van Kenia en Sherée van het seizoen.

4 RHOBH: PuppyGate in seizoen negen

Kyle en Lisa praten over puppygate
Kyle en Lisa praten over puppygate

Zoiets kleins als een puppy was sterk genoeg om decennialange vriendschappen en banen te verbreken. In seizoen negen toonde PuppyGate Lisa Vanderpump's ware aard terwijl de hele cast haar de rug toekeerde.

Om samen te vatten, Dorit adopteerde een puppy van Vanderpump Dogs, maar nadat de puppy haar kind had gebeten, gaf ze de hond weg aan een vriend die hem later aan een opvangcentrum gaf. Het bericht kwam terug bij Lisa, die hoorde dat Dorit haar hond had weggegeven aan een dodenopvangcentrum en dat de oorlog van daaruit voortduurde. Er werd onthuld dat Lisa verhalen verkocht, geruchten begon en niemand kon doorgronden die haar geloofde. Het leidde ertoe dat Lisa RHOBH verliet en haar vriendschap met de groep beëindigde.

3 RHONY: Luann vs. Bethenny voor het hele seizoen 11

luann en bethenny ruziën over tom op rhony
luann en bethenny ruziën over tom op rhony

Seizoen 11 bevatte niet de beste momenten van Bethenny en Luann. Het was in dit seizoen dat Luann over haar snelle scheiding van Tom heen kwam en de nasleep van haar arrestatie en rehabilitatieperiode te verwerken kreeg. Voor Bethenny was het allemaal te veel om met Luann om te gaan.

Ze had te maken met het overlijden van haar af en toe vriendje Dennis en kon de neerwaartse spiraal van Luann niet aan. Bethenny hield een zeer oprechte en verwoestende toespraak tijdens het diner in Miami, die een licht wierp op hoe waanvoorstellingen Luann op dat moment werkelijk was (en hoe uitgeput Bethenny was). Het hele seizoen leidde tot dit moment.

2 RHOP: Giselle Vs. Karen In Seizoen Vier

Kaaimaneiland gevecht in rhop
Kaaimaneiland gevecht in rhop

Real Housewives of Potomac's Karen Huger en Gizelle Bryant hebben allebei sterke persoonlijkheden en veel zelfvertrouwen. Elke vrouw kan zichzelf aan en deinst niet terug voor een gevecht, wat helaas gebeurde tijdens een reis naar de Kaaimaneilanden.

De twee vrouwen kregen ruzie terwijl ze in New Orleans waren, maar pas toen ze op de Kaaimaneilanden waren, ontplofte het echt. Gizelle was geïrriteerd dat Karen tijd alleen op Instagram doorbracht in plaats van zich bij de groep aan te sluiten. Karen sloeg terug naar Gizelle, maar de twee begonnen tegen elkaar te schreeuwen en midden in de hotellobby in elkaars gezichten te kruipen.

1 RHOD: LeeAnne Locken Vs. Tiffany Hendra in seizoen drie

rhod leeanne vs tiffany
rhod leeanne vs tiffany

Real Housewives of Dallas-ster LeAnne Locken moet een van de grootste antagonisten in de hele franchise zijn. Ze heeft ruzie gekregen met vrijwel iedereen in de cast en wordt fysiek als de dingen niet goed gaan. Het is moeilijk om je een tijd voor te stellen waarin ze niet in iemands gezicht zit of een wijnglas gooit.

In het derde seizoen kreeg LeAnne ruzie met de dames en liep ze het evenement uit. Haar beste vriendin Tiffany rende naar buiten om LeAnne tegen te houden, maar het lukte niet. LeAnne werd fysiek met Tiffany omdat ze haar rug niet had, wat haar ertoe bracht de cameramannen aan te vallen. Ze kwam vervolgens in het verkeer terecht terwijl auto's naar haar toeterden!

Aanbevolen: