RHOP': Fans roepen Candiace op voor het aanzetten tot gevechten

Inhoudsopgave:

RHOP': Fans roepen Candiace op voor het aanzetten tot gevechten
RHOP': Fans roepen Candiace op voor het aanzetten tot gevechten
Anonim

Spoiler Alert: Details over de aflevering van 'RHOP' van 10 oktober 2021 worden hieronder besproken! Candiace Dillard maakte haar Real Housewives debuut in 2018 toen ze zich bij de Potomac-dames voegde voor het derde seizoen van de serie. Sinds ze op onze televisieschermen verscheen, heeft Candiace ons een aantal iconische oneliners en comebacks gegeven, maar velen van hen hebben de voormalige verkiezingskoningin in ernstige problemen gebracht.

Het is geen verrassing dat Housewives-sterren weten hoe ze rommelig moeten worden, maar fans roepen Dillard op omdat hij dingen van rommelig naar MESSY heeft gebracht. Candiace is niet alleen uitgescholden omdat ze haar mede-collega's beschaamd had, maar kijkers wijzen er ook op dat ze haar les van vorig seizoen niet heeft geleerd.

Na de vete van Candiace en Monique, had het duo een van de grootste onenigheden in de geschiedenis van de show, en het lijkt alsof ze zich deze keer op een vergelijkbare plek bevindt. Nu het gevecht van Mia en Candiace een recordhoogte heeft bereikt, hebben fans het gehad met Candiace's "kinderachtige" manieren, en bestempelden ze haar als een belangrijke aanstichter.

Candace's mond brengt haar in de problemen

Vorig seizoen had de Real Housewives of Potomac een van de meest schokkende momenten op het scherm. Candiace Dillard en Monique Samuels tilden hun vete naar een hoger niveau toen Samuels fysiek werd. Fans waren er snel bij om Candiace uit te roepen omdat ze Monique had aangespoord, en beweerden dat ze het gevecht had aangezet om mee te beginnen. Dit werd een probleem in seizoen vier toen Candiace Monique opriep om haar te 'slepen', een soortgelijk gevoel dat ze had tijdens hun seizoen vijf spuugde.

Nou, het lijkt erop dat Candiace's mond haar opnieuw in de problemen brengt, terwijl haar terugklap naar Mia Thornton ver beneden de gordel kwam, zoals veel kijkers hebben opgemerkt. Nadat ze voor Mia's "grote voeten" was gekomen en haar carrièrekeuzes in het verleden in twijfel had getrokken, lijkt het alsof Candiace dezelfde energie terugkreeg toen Mia Dillards muziekvideo "low budget" noemde.

Candace verspilde geen moment voordat ze terug klapte door naar Mia's moeder te verwijzen als 'low budget'. Dikke kus! Hoewel Mia's opmerking zeker niet aardig was om te zeggen, zijn fans het erover eens dat het zeker niet rechtvaardigde dat Dillard voor Mia's moeder kwam. Om de zaken nog erger te maken, is Mia nogal luidruchtig geweest over het opnieuw opbouwen van de relatie tussen haar en haar moeder, gezien het rotsachtige verleden dat ze allebei hadden.

Fans riepen niet alleen snel Candiace uit omdat ze te ver ging, maar haar mede-collega's riepen haar er ook voor uit. Tijdens het bezoek van Gizelle Bryant aan Watch What Happens Live! ze verwees naar Candiace's mond als een 'vuilnisbak'. Karen Huger en Ashley Darby lieten haar allebei weten dat praten over de moeders van mensen nooit wordt getolereerd, maar Candiace was er niet in geïnteresseerd om er iets van te horen.

Fans beweren dat Candiace nooit verantwoordelijkheid neemt

Candiac Dillard is erin geslaagd te voorkomen dat ze verantwoordelijkheid neemt voor de rol die ze speelt in dingen die escaleren of een wending nemen als het gaat om haar vele vetes, zoals ze opmerkte tijdens haar een-op-een met haar therapeut vorig seizoen. Ashley Darby deelde tijdens haar biecht in de aflevering van vanavond dat de "gemeenschappelijke noemer" in de meeste gevechten van de cast neerkomt op Candiace.

Op de vraag of ze een rol had in haar woordenwisseling met Monique, beweerde Candiace dat ze dat niet had. Nou, het lijkt erop dat ze niet terugkomt van diezelfde positie als het gaat om haar vete met Mia.

Candace bleef haar co-sterren en haar man, Chris' oproepen om het te sluiten, afsluiten, terwijl ze haar uitriep omdat ze onder de gordel sloeg. Hoewel Chris erin slaagde Dillard te bereiken, leek het niet lang te duren, aangezien ze zowel Ashley als Mia kwam halen tijdens het avondeten.

Aanbevolen: