Het geheim achter het YouTube-succes van Nia Sioux

Inhoudsopgave:

Het geheim achter het YouTube-succes van Nia Sioux
Het geheim achter het YouTube-succes van Nia Sioux
Anonim

JoJo Siwa, Maddie en Mackenzie Ziegler, Kendall Vertes en Nia Sioux zijn slechts enkele van de actrices die hun carrière begonnen in het reality-tv-programma Dance Moms. Deze competitieve realityshow heeft de talenten van jonge dames vanaf 5 jaar laten zien, samen met hun moeders die de carrières van hun kinderen volgen en volgen. Dit tv-programma wordt beheerd door Abby Lee Miller, eigenaar van de bekende Abby Lee Dance Company in Pittsburgh.

De show liep al 8 seizoenen met in totaal 235 afleveringen die werden uitgezonden voordat de show werd geannuleerd door Lifetime nadat er verschillende controversiële kwesties waren gerezen over de danscoach, Abby Lee Miller.

8 Wie is Nia Sioux?

Nia Sioux's echte naam is "Nia Frazier" en ze komt uit de originele cast van de reality-tv-show. Ze was te zien in de show van seizoen 1 tot en met 7B. De jonge actrice begon haar carrière op 10-jarige leeftijd samen met haar moeder, Holly Hatcher-Frazier, die ook bekend stond als een hedendaagse danseres en zangeres in Pittsburg. Als enige zwarte lid van de realityshow, had het jonge talent zeker veel uitdagingen tijdens de begindagen van haar carrière.

7 Dansen en zingen haar weg naar roem

De multi-getalenteerde Nia Sioux heeft zich niet alleen door de danswereld gewerkt, maar heeft ook haar zangtalent laten zien. In een van de afleveringen van seizoen zes trad Nia live op met Kendall en voerde ze 'Cry' uit als onderdeel van de seizoensfinale. Na haar carrière bij Dance Moms bracht de jonge actrice drie originele nummers uit en bracht ze twee muziekvideo's uit.

6 Nia Sioux: van 'Dance Moms' naar YouTube

Iedereen die Nia Sioux haar hele carrière heeft gevolgd, weet wat de jonge actrice bezig hield nadat ze besloot Dance Moms in seizoen 7 te verlaten. Na 6 lange jaren werken in de Abby Lee Dance Company Junior Elite Competition, heeft deze getalenteerde actrice begon haar YouTube-kanaal in 2015 en heeft meer dan 1,12 miljoen abonnees gekregen.

Ze begon haar leven achter de schermen te posten tijdens het maken van haar muziekvideo Star In Your Own Life”, en dit bleek een groot succes.

5 Hoe Nia Sioux haar YouTube-kanaal heeft gebouwd

Het is geen geheim geweest dat deze jongedame miljoenen fans heeft veroverd met haar charmante gratie, veerkracht en vastberadenheid. Ze heeft altijd de grootste glimlach op en naast het podium gebracht. Terwijl ze afscheid nam van Dance Moms, kon Nia haar YouTube-carrière opbouwen door middel van haar eerste videoclip genaamd "Star In Your Own Life". Momenteel heeft Nia het behoorlijk druk met haar YouTube-video's en heeft ze verschillende levensvlogs geüpload.

4 Nia's Nation

Deze geweldige, multi-getalenteerde danseres, songwriter en actrice heeft met succes een app ontwikkeld met de naam "Nia's Nation", waarmee haar fans zich dichter bij haar voelen met exclusieve video's en foto's van haar achter de schermen. De app wordt regelmatig bijgewerkt en geeft een glimp van haar leven op en naast de camera. De app is te downloaden in de App Store en is beschikbaar op iTunes. Fans over de hele wereld volgen haar terwijl ze de camera achter het podium opneemt en haar leven buiten de camera laat zien.

3 Acteren en andere uitvoeringen

Nia heeft altijd uitgesproken over haar interesse om een Broadway-ster te zijn. Opgegroeid in de drukste straten van New York City, is de jonge actrice blootgesteld aan het theater. Nia was getuige van de grote shows op Broadway en werd net zo verliefd op de theaterindustrie als op dansen.

Nia heeft verschillende rollen gespeeld in verschillende tv-shows en films, waaronder The Lies I tell Myself, Todrick: Hall Freaks, I Am Mortal en Running from Roots. Nia is ook de hoofdster van de film Imperfect High, geregisseerd door Siobhan Devine.

2 Andere sociale mediaplatforms van Nia Sioux

Naast haar YouTube-video's heeft ze ook een podcast uitgebracht op Spotify genaamd Adulting with Teala and Nia, waar de twee beste vrienden hun reis naar volwassenheid maken en hoe ze met alles omgaan.

Haar tweede podcast, beschikbaar op Apple Podcasts, getiteld Taking 20 More with Nia Sioux, is waar zij en haar voormalige Dance Moms co-sterren Maddie en Kenzie Ziegler praten over hoe hun relatie tot stand kwam en hoe ze besties werden. De podcast vertelt ook over hun beste momenten en zelfs de slechte.

1 Songs van Nia Sioux

Een van haar eerste doorbraken was de "Star In Your Own Life", Nia's debuutnummer, dat in 2015 werd uitgebracht en meer dan 14 miljoen keer bekeken werd. Daarna bracht ze haar tweede single uit genaamd "Slay", een nummer gewijd aan haar liefhebbende en ondersteunende fans, dat meer dan 7 miljoen views kreeg.

Een van haar nieuwere singles, "Low Key Love", werd uitgebracht in 2020. De muziekvideo is sinds de release meer dan 263K keer bekeken.

Aanbevolen: