Wat heeft Kevin Spacey gedaan sinds hij werd geannuleerd?

Inhoudsopgave:

Wat heeft Kevin Spacey gedaan sinds hij werd geannuleerd?
Wat heeft Kevin Spacey gedaan sinds hij werd geannuleerd?
Anonim

Het is een hete tijd geweest sinds Kevin Spacey te maken kreeg met meerdere beschuldigingen van aanranding. Te midden van het seksueel wangedrag van Harvey Weinstein en de populariteit van Spacey's House of Cards in 2017, beschuldigde Anthony Rapp, de medeacteur van de New Jersey-acteur, hem van seksuele opmerkingen in 1986, toen Rapp 14 was en Spacey 26.

Sindsdien leek de illustere carrière van Kevin Spacey op een steile afdaling af te stevenen. Niet alleen Netflix verwijderde zijn titulaire rol uit het House of Cards, maar ook veel producenten en filmmakers distantieerden zich van de lastige acteur. Dit is alles wat Kevin Spacey heeft gedaan sinds hij werd geannuleerd.

9 Zijn rol in 'All The Money In The World' werd volledig opnieuw opgenomen

Kevin Spacey had al zijn rol geschoten voor de misdaadfilm All the Money in the World 2017 als wijlen tycoon J. Paul Getty voordat het nieuws over de beschuldiging opdook. Echter, nadat het nieuws bekend werd, wist Ridley Scott, de regisseur van de film, Spacey's rol volledig uit en verving hem door een andere acteur, Christopher Plummer.

"Ik sprong er meteen in en zei: 'Ik kan dit oplossen. We zullen moeten herschikken, ervoor zorgen dat iedereen beschikbaar was en dat de locaties beschikbaar waren, zodat ik zo snel mogelijk terug kon gaan en ophaalde elke opname waarin [Spacey] speelde, "zei de regisseur, zoals opgemerkt door The Hollywood Reporter.

8 Netflix stopte zijn 'Gore'-film, evenals zijn 'House of Cards'-rol

Netflix verwijderde ook zijn rol uit de seizoensfinale van House of Cards, het drama dat zijn carrière katapulteerde en hem een Golden Globe Award opleverde voor beste acteur in een tv-serie drama. Netflix verbrak de banden en ontsloeg de acteur onmiddellijk en liet het louche congreslid weg uit het drama. Daarnaast legde de streaminggigant ook zijn toen aanstaande film Gore op de plank.

7 doorstond een dieptepunt in zijn carrière na zijn laatste film, 'Billionaire Boys Club', verdiende $ 126 op de openingsdag

Een jaar nadat de aantijgingen toesloegen, doorstond Kevin Spacey een historisch dieptepunt toen zijn nieuwste film, Billionaire Boys Club, in minder dan tien theaters opende en gedurende de hele week in totaal $ 618 opbracht, met een verschrikkelijke $ 126 vanaf de openingsdag. De slechte ontvangst was niet omdat de indiefilm verschrikkelijk was, maar vanwege Spacey's associatie ermee.

"Uiteindelijk hopen we dat het publiek een beslissing neemt over de verwerpelijke beschuldigingen van het verleden van één persoon, maar niet ten koste van de hele cast en crew die bij deze film aanwezig zijn," Vertical Entertainment, de distributeur, zei in een officiële verklaring.

6 Werd Gegoten In Een Bijrol Voor Een Aankomende Italiaanse Film

Kevin Spacey
Kevin Spacey

Nu heeft de acteur zijn eerste filmrol geboekt nadat de beschuldigingen aan het licht kwamen. Hij is nu klaar om te schitteren in een aankomende Italiaanse film genaamd L'uomo Che Disegno Dio (The Man Who Drew God) met de inheemse filmmaker Franco Nero. Spacey's vrouw, Vanessa Redgrave, zal ook in de film te zien zijn. De acteur speelt zelf een politieagent die onderzoek doet naar een man die ten onrechte wordt verdacht van pedofilie en kindermishandeling.

"Ik ben erg blij dat Kevin heeft ingestemd met deelname aan mijn film", vertelde Nero aan ABC News. "Ik beschouw hem als een geweldige acteur en ik kan niet wachten om met de film te beginnen."

5 Kwam uit als… Gay

Nadat Anthony Rapp met zijn verhaal naar voren kwam, ging Kevin Spacey snel naar sociale media om een schokkende waarheid te onthullen: dat hij zich identificeert als homo. In een lange post zei de acteur dat hij "veel respect en bewondering heeft" voor Rapp, en dat hij "nu kiest om als homoseksuele man te leven."Natuurlijk maakte dit velen boos, omdat de coming-out-reis niet mag worden gebruikt als een schild om iemand te beschermen tegen seksueel wangedrag.

4 pleitte niet schuldig aan de beschuldigingen

Anthony Rapp was niet de eerste die zich uitsprak tegen de acteur. In een ander geval pleitte Kevin Spacey niet schuldig aan beschuldigingen van seksueel misbruik in 2019. De aanklager onthulde dat de acteur hem in juli 2016 van bier en whisky had voorzien in een bar waar hij als hulpkelner werkte voordat de acteur hem seksueel misbruikte.

3 heeft een 'Let Me Be Frank'-video uitgebracht

Kevin Spacey deed er niet lang over om opnieuw publiekelijk te verschijnen nadat Rapp's Buzzfeed-interview in 2017 viraal ging. Om de een of andere reden bracht hij een bizarre en griezelige video op een ironische manier uit op kerstavond op zijn YouTube-kanaal, in een poging zichzelf te verdedigen tegen de beschuldiging in zijn Frank Underwood-personage uit House of Cards.

"Natuurlijk geloofden sommigen alles en hebben ze met ingehouden adem gewacht om me alles te horen bekennen. Ze willen gewoon dat ik verklaar dat alles wat gezegd is waar is en dat ik heb gekregen wat ik verdiende, " zegt hij in de video.

2 Een van zijn aanklagers werd afgewezen voor een rechtszaak

Federale rechter Lewis Kaplan, die de leiding heeft over de rechtszaken over seksueel wangedrag van Kevin Spacey, had een anonieme eiser, genaamd C. D., afgewezen, die ervoor had gekozen anoniem te blijven vanwege geestelijke gezondheidsproblemen. Acteur Anthony Rapp klaagt echter nog steeds aan dat Spacey nog steeds in dezelfde rechtszaak staat, zoals Forbes meldde.

1 heeft een korte kerstvideo uitgebracht

Het lijkt erop dat Spacey van kerstvideo's zijn jaarlijkse routine heeft gemaakt. Vorig jaar sprak hij op kerstavond steun uit aan mensen die worstelen met depressie te midden van de aanhoudende pandemische stress.

"Op dit moment tijdens deze vakantie en daarna, zelfs als je het niet voelt, zijn er mensen die het begrijpen en die kunnen helpen, omdat je niet alleen bent", zegt de acteur.

Aanbevolen: