Fans kunnen dit 'RHOBH'-gevecht nooit vergeten

Inhoudsopgave:

Fans kunnen dit 'RHOBH'-gevecht nooit vergeten
Fans kunnen dit 'RHOBH'-gevecht nooit vergeten
Anonim

Het lijkt vaak alsof vechten een tweede natuur is voor de sterren van Bravo's Real Housewives-franchise. Hoewel er zoveel is om van te genieten en van te houden aan deze realityshows, inclusief het zien van het mooie leven van deze castleden, lijdt het geen twijfel dat elk seizoen argumenten met zich meebrengt. The Real Housewives of Beverly Hills heeft veel argumenten, waarbij veel van de castleden al heel lang ruzie met elkaar hebben.

Fans vragen zich af of er nog spanning is tussen Kyle Richards en Lisa Vanderpump, en Kyle en Kim hebben soms een gespannen zusterrelatie. Er is één groot gevecht van RHOBH dat fans nooit, maar dan ook nooit zullen vergeten. Laten we eens kijken.

Het Amsterdamse Gevecht

Fans zijn dol op de relatie tussen Lisa Rinna en Harry Hamlin, en Lisa heeft een bericht op sociale media gedeeld over hun 24-jarig jubileum.

Fans herinneren zich ook dat toen de cast van RHOBH in seizoen 5 naar Amsterdam ging, Lisa Rinna en Kim Richards een enorme ruzie hadden. Dit is een argument waar niemand over kan blijven praten.

Er zijn veel Reddit-threads gewijd aan dit argument, met fans die de kant van Kim Richards kiezen, omdat het erg moeilijk was voor Lisa Rinna om een wijnglas naar haar te gooien.

De cast was zo opgewonden om naar Amsterdam te gaan, en het leek me een geweldige plek voor een vakantie. Natuurlijk werden de dingen dramatisch en gespannen in het vliegtuig, toen Kim Lisa vertelde dat ze geen drugs of drank gebruikte, en Lisa zei dat ze zich zorgen maakte. Het leek erop dat ze de rest van de reis zeker problemen met elkaar zouden hebben. Toen de cast opdook in een prachtig restaurant, klaar voor wat een leuk, ontspannen diner had moeten zijn, zo ging het helemaal niet.

Kim Richards zei dat Lisa Rinna met veel andere mensen over haar had gepraat, en ze bleef met haar vinger wijzen, wat verontrustend was. Lisa zei: "Kim, we geven om je" en Kim zei: "Ik maak me zorgen om je." Kim vervolgde: "Ik maak me zorgen over jou en je situatie thuis. Wil je mijn spullen naar buiten brengen? Laten we het over je eigen leven hebben." Kim noemde Eileen Davidson toen een "beest", wat absoluut gemeen was en te ver ging, en het eten werd vanaf dat moment alleen maar erger. Dit was een gevecht dat moeilijk te zien was, omdat het duidelijk was dat iedereen het erg naar zijn zin had daar te zijn. Kyle voelde zich ook verscheurd omdat ze haar zus steun wilde tonen, maar ze vond het niet leuk hoe Kim zich gedroeg.

Lisa en Harry

Dit gevecht is beroemd omdat Lisa Rinna een wijnglas naar Kim Richards gooide omdat Kim zei dat ze een "waarheid" over Harry Hamlin kende. Volgens Heavy.com begonnen fans na deze aflevering te tweeten met de hashtag Whatdidharrydo, omdat ze meer wilden weten over wat Kim zogenaamd wist. Er wordt al een tijdje gepraat over Harry en andere vrouwen.

Volgens The Daily Mail zeiden mensen in 2018 dat Harry vreemdging met een vrouw in Muskoka, waar Harry en Lisa een huisje hebben. Lisa lachte hierom op sociale media.

Volgens Nicki Swift denken mensen dat Kim Richards mogelijk verwees naar een gerucht over Harry Hamlin en Julianne Phillips. Ze speelden samen in een film uit 1997 genaamd Allie & Me.

Harry vertelde Us Weekly dat hij blij en "trots" was om Lisa te zien zeggen dat ze wist dat er niets was dat iemand over hem of hun huwelijk kon zeggen. Hij zei: "Zij en ik zouden elkaars eer gelijkelijk verdedigen. Ik was eigenlijk trots op haar. Ik bedoel, kijk - je staat met je rug tegen een muur met zoiets. Wat verwacht je op de lange termijn te weten? Maar elke keer als ik het zie, zeg ik: 'Ga maar meid!' Ik ben [trots] omdat ze fantastisch werk levert. Ik denk dat ze wat klasse naar een show brengt die een soort weerspiegeling is van wie we vandaag zijn. Dus in zekere zin is het in dat opzicht kunst. Ik vind dat ze het buitengewoon goed doet.'

De relatie van Lisa en Kim

Fans kunnen niet zeggen dat Lisa Rinna en Kim Richards ooit vrienden waren of dat ze dat in de toekomst zullen worden, omdat ze zoveel conflicten hadden. In een andere scène van seizoen 5 zei Kim dat ze van Brandi had gehoord dat Lisa zei dat Kim een interventie nodig had. Lisa zei: "Het is moeilijker om het zo zwart-wit te zeggen. Het is een veel groter gesprek dan dat."

Hoewel vakantie-afleveringen van de Real Housewives dit soort gevechten met zich meebrengen, was dit een echt uit de hand gelopen argument waar fans nog steeds over praten tot op de dag van vandaag. Het was een reis die niemand zou vergeten, van de cast van de show tot de kijkers die er met open mond naar keken.

Aanbevolen: