We zullen deze ongemakkelijke 90 dagen verloofde momenten nooit vergeten

Inhoudsopgave:

We zullen deze ongemakkelijke 90 dagen verloofde momenten nooit vergeten
We zullen deze ongemakkelijke 90 dagen verloofde momenten nooit vergeten
Anonim

De 90 Day Fiance-franchise is een schuldig genoegen waar veel mensen van genieten sinds TLC 90 Day Fiancé in 2014 introduceerde. De populariteit van de show maakte plaats voor verschillende spin-offs die even populair waren. Het mooie van 90 Day Fiancé is dat het gelijke delen drama en herkenbaar dagelijks leven heeft.

90 Day Fiancé geeft ons inzicht in het leven van de deelnemende koppels. Natuurlijk, net als in het echte leven, betekent dit dat er wat ongemakkelijke momenten zullen zijn, maar in tegenstelling tot het echte leven, kunnen ze soms overdreven zijn voor tv. Hoe dan ook, deze momenten waren ongemakkelijk genoeg om kijkers ineenkrimpen, dus ze verdienen natuurlijk een plekje op onze lijst. We weten allemaal dat het deze ongemakkelijke momenten (en het drama) zijn die de kijkcijfers hoog houden.

10 Asuelu's reactie op Fernanda en Larissa's verhitte uitwisseling op de Tell-All

Asueulu houdt een baby vast
Asueulu houdt een baby vast

Stress staat erom bekend mensen anders te beïnvloeden en toen Asueulu genoeg had van Fernanda en Larissa's verhitte uitwisseling, was wat volgde een ongemakkelijk gemompel en een of andere vorm van grommen. Asuelu is behoorlijk relaxed, wat het nog bizarder maakte. Zintuiglijke overbelasting misschien? Hij leidde een zorgeloos leven voordat hij in de waanzin terechtkwam die 90 dagen verloofde is.

9 Ash's Cringe-Worthy Seminar

Ash draagt een rood T-shirt met V-hals
Ash draagt een rood T-shirt met V-hals

Ash en Avery's relatie leek vanaf het begin gespannen, ondanks pogingen om het beste uit hun tijd samen te halen. Het was duidelijk dat het paar een groot aantal problemen heeft om door te werken en Ash's seminar hielp de zaken niet. De relatiecoach hield een datingseminar dat door velen als seksistisch werd bestempeld. Om het nog erger te maken, leek Ash geïrriteerd te raken toen de vrouwen zijn opvattingen in twijfel trokken en hem keiharde vragen stelden.

8 Michael en Juliana's huwelijkse voorwaarden

Juliana en Michael zitten naar voren gericht
Juliana en Michael zitten naar voren gericht

90 Day Fiancé-kijkers hebben gemengde gevoelens over Michael en Juliana; sommigen zijn van mening dat hij misbruik maakt van een naïeve jonge vrouw, terwijl anderen denken dat ze het voor het geld doet. Toen Michael de kwestie van een huwelijkscontract ter sprake bracht, maakte Juliana zich zorgen dat hij haar hoog en droog zou achterlaten, zoals hij in het verleden deed.

Haar begrip van een huwelijkscontract leek beperkt en hun ontmoeting met de advocaat was niet in het voordeel van Michael. De advocaat leek te pleiten voor Juliana's belangen - het hele incident was buitengewoon ongemakkelijk.

7 Alla onthult dat ze niet verliefd is op Matt, maar toch met hem zal trouwen

Alla en Matt lachend naast een meer
Alla en Matt lachend naast een meer

Alla en Matt hadden een van de vreemdste relaties op 90 Day Fiancé, en het feit dat ze onthulde dat ze niet van Matt hield tijdens een etentje met zijn vrienden hielp er niet toe. Het schreeuwde 'schijnhuwelijk' en was een uiterst ongemakkelijk moment.

Het waren niet alleen Matts vrienden die Alla's bekentenis bizar vonden - miljoenen kijkers over de hele wereld vonden dat ook. Het lijkt echter goed te zijn gekomen tussen het paar - ze zijn nog steeds samen en hebben hun gezin uitgebreid door hun baby te verwelkomen.

6 Michael en Angela leggen het proces van draagmoederschap uit aan zijn moeder

zij aan zij foto's van Angela en Michael
zij aan zij foto's van Angela en Michael

Angela en Michael vormen een onwaarschijnlijk paar, maar winnen langzaamaan de harten van 90 Day Fiancé-fans. Omdat ze ouder is, erkent Angela dat ze misschien geen kinderen kan baren en daarom vroeg ze haar dochter Skylar om haar eieren. Het is een idee waar Skylar tegen is, maar ze bood toch aan om Angela en Michael's surrogaat te zijn.

Het moment waarop het koppel het draagmoederschap moest uitleggen aan de moeder van Michael, kwam er een moment waarop ze elkaar op de zenuwen moesten werken. Het was zowel hilarisch als ongemakkelijk.

5 Je adem is niet mooi

zij aan zij foto's van Big Ed en Rose
zij aan zij foto's van Big Ed en Rose

Kijkers maakten kennis met Ed Brown en Rosemarie Vega in seizoen vier van 90 Day Fiancé: Before The 90 Days. Mensen mochten Ed vanaf het begin niet, en terecht. Kijkers zagen hoe Ed een neerbuigende en neerbuigende toon aannam met Rose gedurende hun tijd samen. Op een gegeven moment klaagde hij over haar beenhaar en schonk hij haar zelfs een tandenborstel, tandpasta en wat mondwater, omdat "haar adem niet mooi was".

4 Azan zegt dat hij maar 55 procent aangetrokken is tot Nicole

Azan en Nicole lachend voor de camera
Azan en Nicole lachend voor de camera

Nicole en Azan's bruiloft is meerdere keren uitgesteld en het is niet verwonderlijk voor kijkers. Bijna iedereen staat sceptisch tegenover Azan's ware bedoelingen, inclusief enkele van zijn medesterren en Nicole's familie.

Azan onthulde dat hij zich slechts voor 55% tot Nicole aangetrokken voelde en heeft haar bij verschillende gelegenheden beschaamd. Het is vrij duidelijk dat haar fysieke verschijning hem niet aanspreekt. Waarom een van hen nog steeds deze relatie nastreeft, is een raadsel.

3 Mohamed onthult gênante privé-informatie bij de Tell All

zij aan zij foto's van Danielle en Mohamed
zij aan zij foto's van Danielle en Mohamed

90 Day Fiancé heeft behoorlijk wat disfunctionele relaties; om eerlijk te zijn, dat is een van de redenen waarom het zo populair is. Een van de meest disfunctionele stellen die de 90 Day Fiancé-franchise hebben gesierd, is Danielle en Mohamed - het paar had problemen die er uiteindelijk toe leidden dat beschamende privé-informatie op tv werd gedeeld. Mohamed beweerde dat Danielle's hygiëne ernstig ontbrak.

2 Tanya onthult dat Syngin niet haar soulmate is omdat haar eerste liefde was

Tania en Syngin staren elkaar aan
Tania en Syngin staren elkaar aan

Het laatste wat iemand van zijn of haar partner zou willen horen, is dat jij niet hun zielsverwant bent. Soulmates zijn echter niet alleen beperkt tot romantische partners; Tania vertelde Syngin dat hij niet haar soulmate was omdat haar ex dat wel was. Het was buitengewoon ongemakkelijk om naar zijn geschokte en gekwetste uitdrukking te kijken terwijl hij vol ongeloof naar Tania staarde. Gedurende het hele seizoen leek Syngin erop gebrand om Tania te plezieren, en daar profiteerde ze schijnbaar van.

1 Elke scène met de families van Chantel en Pedro

Pedro staat achter Chantel
Pedro staat achter Chantel

Chantel en Pedro lijken geen pauze te kunnen nemen; het paar heeft het niet gemakkelijk gehad. Geen van beide families houdt van de echtgenoot van de ander. Het is zo erg dat elke keer dat Chantel en Pedro de families bij elkaar lijken te willen brengen, het altijd eindigt met woorden die niet gesproken hadden mogen worden. Mensen willen vechten. Op een gegeven moment kregen Pedro en Chantel's broer, River, bijna ruzie. Waarom kan niet iedereen gewoon met elkaar overweg?!

Aanbevolen: