Geeft Erika Jayne het enorme vermogen van Tom Girardi te veel uit?

Inhoudsopgave:

Geeft Erika Jayne het enorme vermogen van Tom Girardi te veel uit?
Geeft Erika Jayne het enorme vermogen van Tom Girardi te veel uit?
Anonim

Het huidige seizoen van de Real Housewives van Beverly Hills bevatte een Lake Tahoe-trip, een bespreking van de COVID-19-pandemie, de introductie van de nieuwe huisvrouw Crystal Kung-Minkoff, en een focus op de moeilijke scheiding van Erika en Tom Girardi.

Nu Erika en Tom betrokken zijn bij een rechtszaak, vragen mensen zich af of Erika veel geld uitgeeft, en alle ogen zijn op haar gericht. Laten we de situatie eens bekijken.

Tom's Money

Hoewel het leeftijdsverschil van Erika en Tom vaak in de gedachten van fans is geweest, heeft de scheiding geleid tot een juridische zaak met betrekking tot vermeende verduistering.

Volgens People.com zeggen de families van de slachtoffers van Lion Air-vlucht 610 dat Tom en Erika het geld hebben verduisterd dat hun schikking zou zijn. Een curator behandelt op dit moment de zaak van Tom Girardi en de curator zei dat Tom Erika $ 20.000 leende voor haar werk.

Volgens People.com zei de curator: "De schuldenaar heeft in tal van ingediende belastingdocumenten toegegeven dat Erika's gerelateerde bedrijven meer dan $ 20.000, 000 hebben ontvangen volgens de belastingdocumenten die meerdere jaren beslaan. Erika heeft een nieuw bedrijf nadat het nieuws brak over dit schandaal dat eenvoudigweg een opvolger lijkt te zijn. Erika heeft meerdere financiële rekeningen en uit de boeken van de schuldenaar blijkt dat Erika grote vorderingen heeft aan de schuldenaar."

Er is ook gesproken over hoeveel geld Erika regelmatig uitgeeft. Mensen zeggen dat ze volgens Refinery 29 $ 40.000 heeft uitgegeven aan haar, make-up en kleding, en er zijn meer vermeende details toegevoegd in de speciale The Housewife And The Hustler. Volgens Celebrity Net Worth is het vermogen van Tom Girardi echt gedaald. Hij zei in 2015 dat hij ongeveer $ 264 miljoen waard was, maar tijdens zijn rechtszaak in 2020 zei Tom dat zijn vorige vermogen tussen $ 50 en $ 80 miljoen was en dat hij geen contant geld meer had. De publicatie zegt dat Tom's huidige vermogen $ 100.000 is en dat Erika $ 5 miljoen is. Het is logisch dat Erika's man haar geld zou geven voor haar optredens van Erika Jayne en alles wat daarmee samenhangt, maar het is natuurlijk iets waar mensen het nu over hebben nu het paar gaat scheiden en een serieuze juridische strijd doormaakt.

Erika Op 'RHOBH'

Faillissementsadvocaat Zev Shechtman vertelde Variety.com in een interview dat "het onverstandig" is voor Erika om te schitteren op RHOBH.

Shechtman legde uit: Alles wat ze doet dat haar rijkdom pronkt, wat ogenschijnlijk alles is wat ze doet, zal bewijs tegen haar zijn. Alle bezittingen, al het bezit dat ze heeft, wordt een doelwit. Alles wat ze doet zal worden onderzocht. En het is geen controle in de zin van tabloid, het is controle in de zin van aansprakelijkheid. Als ze ooit onder ede staat, zal ze veel bewijs tegen haar hebben waar ze rekening mee moet houden. U wilt dus niet dat uw klant openbare verklaringen aflegt. En haar hele leven is een publieke verklaring.”

Dit is interessant om over na te denken, aangezien Erika een liedje heeft waarin ze "It's dure to be me" zingt en ze altijd absoluut geweldige outfits draagt.

Volgens Page Six zei Erika in de realityshow dat naarmate ze meer en meer succes kreeg, hij "verontwaardigd" was. Ze legde uit: "Rond de tijd van 'Chicago' was Toms kijk op mij veranderd. Zoals hij was als, 'Wie de f–k denk je dat je bent?' Ik had zoiets van, 'Waar heb je het over? Je hebt me de bal gegeven. Ik liep ermee de eindzone in. Wat ben je in godsnaam aan het doen?'" Erika voegde er ook aan toe: "Ik weet hoe gemeen en hoe gemeen en hoe volkomen minachtend Tom is. Tom wint. Jij verliest. Het einde." Het ziet ernaar uit dat deze rechtszaak nog wel even gaat duren: volgens Us Weekly zei een rechter dat Erika kwetsbaar zou kunnen zijn, omdat ze kan worden gevraagd om geld te betalen dat Tom mensen schuldig is.

Zoals Erika uitlegde tijdens een gesprek met de camera's van Real Housewives Of Beverly Hills: "Mensen denken dat Erica Jayne Tom Girardi heeft neergehaald. Tom Girardi heeft Tom Girardi neergehaald. Ik wil niet dat zijn acties absoluut vernietigen wat ik heb Ik ben bang om opnieuw te beginnen. Het enige wat ik heb is mijn naam en de hoop dat dit niet is waar dit voor mij eindigt." Het is een lastige tijd om een fan te zijn van The Real Housewives Of Beverly Hills, aangezien kijkers medelijden hebben met Erika en wat ze doormaakt, en dan lezen ze elke dag meer en meer nieuws over haar.

Fans vragen zich zeker af wat de toekomst biedt voor Tom en Erika, en wat er nog meer onthuld zal worden op RHOBH.

Aanbevolen: