Geeft Gary Busey te veel van zijn krimpende vermogen uit?

Inhoudsopgave:

Geeft Gary Busey te veel van zijn krimpende vermogen uit?
Geeft Gary Busey te veel van zijn krimpende vermogen uit?
Anonim

Gary Busey heeft een obsceen aantal credits op zijn naam staan. Mensen denken misschien dat hij een vreemde eend in de bijt is, maar zijn eerste rol was in de jaren 70 Didn't You Hear? en sindsdien is hij verschenen in 182 verschillende projecten. Enkele van zijn meest prominente rollen waren in The Buddy Holly Story, Point Break, Lethal Weapon en Under Siege. Busey heeft misschien veel onderdelen gehad, maar dat betekent niet dat hij een hoog vermogen heeft. In feite heeft hij een schokkend laag vermogen dat velen niet eens kunnen geloven, gezien zijn indrukwekkend lange carrière. Dus het komt erop neer: Busey koopt geen luxe Hollywood Hills-herenhuizen.

Gary Busey's netto waarde

Volgens Celebrity Net Worth is Gary Busey een verbazingwekkende $ 500.000 waard. De grootste reden voor dat gekke lage aantal is Busey's gekke levensstijl door de jaren heen.

Yahoo! News meldt dat hij in 2012 het faillissement van Hoofdstuk 7 heeft aangevraagd en "iedereen van Wells Fargo tot het UCLA Medical Center schuldig is, waardoor hij een nettowaarde heeft die naar schatting ergens tussen - $ 500.000 en - $ 1 miljoen ligt." De faillissementsaanvraag concludeerde dat hij minder dan $ 50.000 aan materiële activa had.

Zijn werk aan de genoemde films evenals The Firm, Lost Highway, Black Sheep, Fear and Loathing in Las Vegas, tv-series als Gunsmoke, Walker, Texas Ranger, Law & Order en Entourage had zeker kunnen blijven hem overeind, zelfs door enkele van de meest uitdagende tijden. Zelfs Busey's optredens in reality-tv-shows zoals Celebrity Apprentice (hij is twee keer verschenen, in seizoen 4 en seizoen 6), Celebrity Rehab met Dr. Drew, Dancing With the Stars (2015) en Celebrity Big Brother (2014) hadden collectief moeten helpen zijn financiële draagkracht. Maar blijkbaar hielp niets de portemonnee van Busey.

Het grootste deel van Buseys rijkdom ging waarschijnlijk ook naar zijn drugsgebruik. Busey verscheen op Celebrity Rehab met Dr. Drew om zijn verslaving onder controle te krijgen.

Busey had een ongeval dat niet goedkoop was

Busey heeft in de loop der jaren ook een aantal gezondheidsproblemen gehad die niet goedkoop konden zijn. In 1988 kreeg Busey een ernstig motorongeluk. Hij droeg geen helm toen hij op de weg om een bus heen manoeuvreerde en toen hij op de rem trapte, ging hij vliegen en landde op zijn hoofd. Zijn hersenletsel beïnvloedde uiteindelijk zijn carrière.

"Ik ging van de fiets zonder helm, sloeg met mijn hoofd tegen een [stoeprand], spleet mijn schedel, stierf na een hersenoperatie en ging naar de andere kant - het spirituele rijk waar ik informatie kreeg. En ik kwam terug, en deze berichten, deze definities, kwamen eersteklas naar me toe. Ik zal een woord bedenken en het woord opschrijven zonder na te denken, "vertelde Busey de Guardian in 2020.

"Ik was omringd door engelen. Ballen van licht zweefden overal om me heen. En ik voelde vertrouwen, liefde, bescherming en geluk zoals je op aarde niet kunt voelen. Het is het gevoel waarin de engelen leven, "vervolgde hij."Drie engelen kwamen naar me toe … Ik was een kwart inch breed en 1 voet lang. Dat is je ziel, en je ziel is gehuisvest in de kolom van je ruggengraat. En drie lichtbollen kwamen naar me toe en spraken met me Degene aan de linkerkant sprak met een androgyne stem en zei dat de richting waarin ik ging goed was, maar vanwege mijn verantwoordelijkheid jegens de mensheid moest ik op zoek naar helpende geesten in de buurt.

"Toen zei een licht: 'Je kunt nu naar ons komen of terugkeren naar je lichaam en je bestemming voortzetten.'" besloot Busey. Maar het lijkt er niet op dat Busey sindsdien een ander lot heeft gehad dan het bewust maken van zijn ervaringen. Na zijn ongeluk leek het alsof Busey veel belangrijke rollen kreeg, maar het waren geen grote. Het waren kleine rollen. Door zijn hersenletsel en zijn drugsgebruik leek het vaak alsof hij ernstige problemen had.

Busey's zoon Jake vertelde The Hollywood Reporter in 1988: "De versie van hem na het ongeluk veranderde zijn persoonlijkheid op 11. Ik heb het gevoel dat ik mijn vader heb verloren op 4 december 1988." THR zei dat Busey na het ongeluk een "onvermogen ontwikkelde om zichzelf te censureren", wat ook niet echt goed was voor zijn carrière.

"Het feit dat er een hele generatie mensen is die de man niet kent die hij was voor het ongeluk… het is gewoon moeilijk", vertelde Jake aan THR. Een Off-Broadway-producent vertelde THR dat Busey "heeft geworsteld om zijn tekst te onthouden" voor een aanstaande show. Blijkbaar heeft Busey's leven zo'n dieptepunt bereikt dat als het niet voor haar oude partner Steffanie was, "hij in een bejaardentehuis zou zijn", zei Jake.

Uiteindelijk is het triest dat Busey zijn leven niet kon veranderen, maar de meeste van zijn acties zijn het gevolg van zijn hersenletsel en drugsgebruik. Hij was echter geweldig in veel van zijn rollen en hij blijft schitteren in projecten. Hij heeft een aantal aankomende rollen in Reggie: A Millenial Depression Comedy en Rabere. Maar we weten niet waar Busey heen zal gaan.

Aanbevolen: