Erika Jayne heeft mogelijk de waarheid over het auto-ongeluk van Tom Girardi veranderd

Inhoudsopgave:

Erika Jayne heeft mogelijk de waarheid over het auto-ongeluk van Tom Girardi veranderd
Erika Jayne heeft mogelijk de waarheid over het auto-ongeluk van Tom Girardi veranderd
Anonim

Nadat de scheiding van Erika en Tom Girardi in bijna elk moment van seizoen 11 van The Real Housewives van Beverly Hills werd onderzocht, begonnen fans zich af te vragen over één specifieke gebeurtenis die Erika bleef praten over. Erika zegt dat Tom in 2017 een vreselijk auto-ongeluk kreeg. Op RHOBH deelde ze dat ze het auto-ongeluk had genoemd, maar dat ze niet wilde dat haar vrienden wisten dat het erg was zoals het was.

Hoewel Erika's co-sterren behoorlijk in de war waren over deze situatie, hebben fans zich afgevraagd hoe alle puzzelstukjes ook in elkaar passen. Blijf lezen om erachter te komen of Erika Jayne de waarheid over het auto-ongeluk van Tom Girardi heeft veranderd en wat mensen erover hebben gezegd sinds ze meer op RHOBH heeft gedeeld.

Wat zei Erika over het auto-ongeluk van Tom Girardi?

Fans hebben vragen over Erika's scheiding en dat geldt ook als ze zegt dat Tom van een klif is gereden.

Terwijl Erika sprak over Tom's auto-ongeluk op RHOBH, sprak ze met Kyle Richards en zei: "Ik belde je en ik zei: 'Tom heeft een auto-ongeluk gehad', wat waar is, maar ik heb het gewoon niet verteld jij de rest. Als gevolg van de crash is zijn enkel gebroken." Erika legde uit: "Toen hij me eindelijk belde, zei ik: 'Waar ben je geweest?' Ik ging er gewoon van uit dat hij met een andere vrouw was", aldus Radar Online.

Erika zei dat ze Tom had ontdekt en dat hij 12 uur bewusteloos doorbracht.

Erika sprak over de persoonlijkheid van Tom Girardi en volgens Insider.com zei ze op RHOBH dat hij na dit auto-ongeluk geen gesprek kon voeren. Erika zei: "De gesprekken die ik vroeger met hem had - het heen en weer ging niet meer. De repetitieve zinnen, het vergeten waar we het over hadden; Ik zou dezelfde verhalen tien keer op één dag horen."

Wat zeggen mensen over het auto-ongeluk?

Mensen zijn in de war over dit auto-ongeluk en veel mensen hebben nagedacht over wat ze denken dat er is gebeurd.

Volgens tv-shows werd Ace, Matt Hamilton, die schrijft voor The LA Times, geïnterviewd op de podcast "Reality Life with Kate Casey" en zei: "Ik heb de politie van Pasadena gevraagd naar een ongeval in de buurt binnen het tijdsbestek waarin het op TMZ is gemeld en in de show is besproken en ze hebben geen bewijs van deze crash. Er zijn eigenlijk zoveel verschillende variaties in termen van, er is een klif en hij is bewusteloos, maar hij bezeerde alleen zijn enkel. Het is erg verwarrend voor mij.”

Radar Online meldde dat de politie van Pasadena zegt dat ze geen "verslag" hebben dat dit is gebeurd.

Dr. Tiffany Moon, die verscheen op The Real Housewives of Dallas, is een gecertificeerde anesthesist. Tiffany zei op TikTok dat het niet logisch is dat Erika zei dat Tom niet geopereerd kon worden omdat hij een TBI heeft, en dat betekende dat hij niet geopereerd kon worden.

Tiffany zei: "Ik ga door en zeg dat dat niet de waarheid is, want ik werk in een traumaziekenhuis van niveau 1 waar we de hele tijd voor patiënten met TBI zorgen, die dan chirurgische ingreep nodig hebben voor een ander probleem dat ze hebben. En hoewel dit de anesthesiebehandeling voor deze patiënten bemoeilijkt, sluit het hebben van een TBI op zich, als de patiënt stabiel is, niet uit dat je onder narcose gaat. Dus, Erika, ik doe het niet' Ik weet niet waar je dat medische advies vandaan hebt, maar bel me de volgende keer gerust als je een second opinion nodig hebt."

Wat is er nog meer met Tom Girardi gebeurd?

Terwijl Erika zei dat het huis van Tom was beroofd en dat hij gewond was, meldde The Sun dat Tom niet gewond was geraakt bij het incident.

Erika zei ook dat Tommy Zizzo, haar zoon, reed om Tom te zien en te controleren of hij in orde was toen hij zelf een auto-ongeluk kreeg. Erika zei dat zijn auto 'kantelde'. Kyle was hierover in de war en zei: En hoe zit het met je zoon? Was hij gewond? Ging zijn auto over de kop? Is hij in orde? Dit verhaal klinkt duidelijk ongelooflijk. Dat is het enige woord dat ik kan bedenken. Het klinkt ongelooflijk. Betekent dat Ik geloof haar niet? Nee, maar het is ongelooflijk.'

Een politieagent legde uit dat Tom in orde was toen zijn manchetknopen werden gestolen, maar hij werd wakker, hoorde de inbreker en vervolgens zou de inbreker het huis hebben verlaten, volgens The Sun.

Hoewel fans nog steeds in de war zijn over het auto-ongeluk van Tom Girardi, lijkt het waarschijnlijk dat er meer updates zullen zijn in seizoen 12 van The Real Housewives of Beverly Hills en dat Erika meer zal praten over haar situatie met Tom.

Aanbevolen: