ARMY viert vijf jaar BTS' Suga die zijn mixtape 'Agust D' uitbrengt

ARMY viert vijf jaar BTS' Suga die zijn mixtape 'Agust D' uitbrengt
ARMY viert vijf jaar BTS' Suga die zijn mixtape 'Agust D' uitbrengt
Anonim

BTS blijft de hoogten van succes bereiken toen de Zuid-Koreaanse band 'Permission to Dance' uitbracht, hun derde Engelse single. ARMY is misschien wel de grootste fandom op internet en hun toewijding en liefde voor de zeven leden zijn ongeëvenaard. Van zijn debuut in een relatief onbekend entertainmentbedrijf tot het worden van een van de grootste sterren ter wereld, BTS wordt beschouwd als een van de meest invloedrijke bands aller tijden.

De band is misschien de belangrijkste focus, maar elk lid heeft van tijd tot tijd solowerk gedaan. Ze behaalden ook succes met hun werk, afgezien van de band. Een van de rappers, Min "Suga" Yoongi, fungeert als een van de producers voor de band en Big Hit Music.

Als hij niet rapt voor BTS of niet produceert voor zijn entertainmentbedrijf, gebruikt hij ook Agust D en bracht hij zijn gelijknamige mixtape uit. 15 augustus markeert de datum waarop hij de veelgeprezen mixtape uitbracht, en ARMY over de hele wereld viert de vijfde verjaardag.

Suga zei ooit toen hij aan zijn mixtape werkte, die ook gericht was op zijn geestelijke gezondheid en depressie: "We begonnen de verhalen te vertellen die mensen wilden horen en klaar waren om te horen, verhalen die andere mensen niet konden of we wilden het niet vertellen. We zeiden wat andere mensen voelden, zoals pijn, angsten en zorgen. Dat was ons doel, om deze empathie te creëren waar mensen zich mee kunnen identificeren." Dit is absoluut hoe fans zich sterk verhouden tot Suga en de rest van BTS. Met de kracht van emotie kunnen fans de betekenis van de nummers begrijpen, zelfs zonder de taal te begrijpen.

Fans hebben Suga geprezen voor zijn harde werk in het algemeen, waarbij één fan schreef: "Hij is inderdaad de koning."

Er zijn ook getalenteerde fans die fanart van Suga hebben gedeeld, terwijl anderen collages of gedeelde clips van de rapper hebben gemaakt.

Voor een mixtape die bol staat van donkere onderwerpen, laat het feit dat fans in staat waren om op een persoonlijk niveau contact met Suga te hebben, zien hoe begaafd hij is voor het maken van muziek en het schrijven van teksten. Het laat zien dat hij en de fans er niet alleen voor staan als ze op een lage plek in het leven staan. Met een geweldige relatie tussen de band en fans, zitten ze op dezelfde golflengte omdat ze elkaar steunen.

5YearsWithAgustD is trending op Twitter in 17 landen, de nummer één in Peru, India en Indonesië. Fans over de hele wereld houden zich niet in om de prestaties van een geliefd lid te vieren en dat zal niet de laatste keer zijn dat dit zal gebeuren.

Aanbevolen: