Had Jack Black echt verliefd op zijn vrouw op de middelbare school?

Inhoudsopgave:

Had Jack Black echt verliefd op zijn vrouw op de middelbare school?
Had Jack Black echt verliefd op zijn vrouw op de middelbare school?
Anonim

Tegenwoordig is Jack Black een van de meest succesvolle komieken in Hollywood (hij is zelfs lid van de 'Frat Pack' naast Will Ferrell, Ben Stiller en Steve Carell). En hoewel hij dit griezelige vermogen heeft om het grappige voor de camera aan te zetten, blijkt dat Black een beetje verlegen is als het op romantiek aankomt.

Er wordt zelfs aangenomen dat de acteur zijn vrouw, Tanya Haden, eerder eerder had kunnen vragen. Dat komt omdat Black en Haden elkaar al sinds de middelbare school kenden, en het lijkt erop dat Black de hele tijd verliefd op haar was.

Wie is Tanya Haden?

Haden komt uit een muzikaal getalenteerde familie (haar vader, jazzbassist Charlie Haden, zat in een band met zijn ouders en broers en zussen) en het is geen wonder dat ze zelf een volleerd muzikant zou worden. Het grootste deel van haar leven is Haden lid geweest van de Haden Triplets, een band die ze had gevormd met haar twee zussen, Petra en Rachel. Als jonge vrouwen merkten ze dat ze harmonieën deden als ze samen waren. "Dus toen ik die liedjes hoorde, begon ik gewoon te zingen, zoals Keep On The Sunny Side", herinnert Petra zich aan NPR. "En Tanya zou meedoen, en Rachel zou meedoen, dus we zouden allemaal harmonie zingen."

“Normaal gesproken neigen we van nature naar een harmonie. Maar we zullen rondspringen in een nummer met verschillende harmonieën, 'voegde Tanya eraan toe. 'Net als bij het refrein zal Petra het hoge gedeelte zingen, en ik het midden, en Rachel het lage, en dan om de een of andere reden in een couplet zullen we de gedeelten omdraaien zonder er echt bij na te denken. Dus als we terug moeten naar het lied, zullen we het vergeten, zoals 'Who sang wait? Wacht…. Is dat…' Ondertussen had Tanya, de hele tijd dat ze optrad, geen idee dat een bepaalde schoolkameraad verliefd op haar was.

Was Jack Black verliefd op haar rug op de middelbare school?

Tijdens een interview met Howard Stern in 2005 gaf Black toe dat hij afscheid had genomen van zijn oude vriendin Laura Kightlinger. Tegelijkertijd onthulde de komiek ook dat hij was gaan daten met een "mysterieuze en fantastische" vrouw die hij al sinds de middelbare school kende en die Haden bleek te zijn. Tegelijkertijd bekende Black ook dat hij "haar van een afstand had bewonderd" toen ze jonger waren.

Black werd ook openhartig over Haden tijdens een gesprek met The Sun voor een 'What I wish I know at 18'-verhaal. "We ontmoetten elkaar op school toen we 18 waren - en ik heb 15 jaar verspild met wachten op mijn kans", legde de acteur uit. "Ik wou dat ik meer moed had gehad om Tanya Haden mee uit te vragen, de vrouw die uiteindelijk mijn vrouw werd." Interessant is dat ze ook samen aan een filmproject werkten voordat Black een Hollywood-ster werd. "We werkten eerst samen aan een studentenfilm, maar we hadden geen date."

Toen ze jonger waren, herinnerde Black zich dat hij ook naar haar optredens zou kijken, maar dat hij zo verlegen zou zijn om haar daarna te benaderen."Getalenteerd, mooi en een geweldige artiest op het podium", merkte de acteur op. “Ik gebruik [sic] om haar en haar zussen te zien optreden in clubs in de stad. Ik keek dan vanuit de schaduw toe, mompelde wat complimenten en schuifelde weg. Dus ik zou haar maar om de paar jaar zien.'

Gelukkig vond Black uiteindelijk de moed om Tanya mee uit te vragen. Het paar trouwde in 2006 en is sindsdien gelukkig getrouwd.

Het koppel heeft in de loop der jaren samengewerkt

Als getalenteerde zangeres werd Tanya meteen stemacteur. Sterker nog, ze uitte het konijntje dat geslagen was met Po in de voor een Oscar genomineerde animatiefilm Kung Fu Panda. Daarnaast deed ze ook stemwerk voor zowel The Muppets als Muppets Most Wanted. Tegelijkertijd diende Tanya ook als zangeres in Bernie, de true crime-komedie van Black.

Naast het samen werken aan films, werkte Black ook ooit samen met Tanya en de rest van haar familie aan een Haden-familiealbum."Hoewel ik al getrouwd was met Tanya en we kinderen hadden, toen ik werd uitgenodigd om op het Haden-familiealbum te staan, had ik eindelijk het gevoel dat ik echt deel uitmaakte van de familie", merkte Black op tijdens een interview met The San Diego Union -Tribune. Het begon allemaal toen Black zijn schoonvader vertelde dat het nummer Old Joe Clark "een geweldige jam" zou zijn. Charlie regelde toen een studiosessie en Black zong zijn hart uit. "Ik wist niet zeker wat ik moest verwachten, want ik heb nog nooit zulke oude nummers opgenomen of gezongen, in bluegrass-stijl, maar het kwam heel natuurlijk en ik zette het in twee takes op."

Vandaag hebben Black en Tanya twee zonen en het is duidelijk geworden dat hun oudere kind, Sam, ook muzikale talenten heeft. 'Hij zal iets horen en zijn eigen vertolking doen,' zei Tanya. "En we zullen proberen met hem mee te zingen, en hij zal ons vertellen om te zwijgen." De acteur vertelde ook over de andere artistieke talenten van hun kinderen en vertelde People: "Hun tekeningen worden zo goed. Ik heb daar een paar Picasso's staan.”

Aanbevolen: