Gaan Demi Moore en Mila Kunis echt naar dezelfde middelbare school?

Inhoudsopgave:

Gaan Demi Moore en Mila Kunis echt naar dezelfde middelbare school?
Gaan Demi Moore en Mila Kunis echt naar dezelfde middelbare school?
Anonim

Sinds de uitzending van een AT&T SuperBowl-commercial waarin zowel Mila Kunis als Demi Moore te zien waren op een functie ter ere van afgestudeerden van hun middelbare school, hebben fans van beide actrices Google geteisterd om te zien of de twee echt naar de dezelfde middelbare school. Nou, we hebben het antwoord: ja Zowel Mila Kunis als Demi Moore gingen naar de Fairfax High School in Los Angeles. Demi Moore was aanwezig in de jaren zeventig en Mila Kunis eind jaren negentig. Het paar heeft dus iets gemeen behalve een romantische band met Ashton Kutcher.

De twee vrouwen hadden echter radicaal verschillende middelbare schoolervaringen. Kunis was al een werkende actrice toen ze naar Fairfax ging, terwijl Moore een heel andere en veel tragischer jeugd had, hoewel het leven van Kunis ook niet vrij was van strijd. Beide actrices ondergingen grote levensveranderingen toen ze hun weg naar Fairfax High vonden. Moore verliet haar huis na een traumatiserende persoonlijke tragedie en Kunis emigreerde met haar familie naar de Verenigde Staten toen ze ongelooflijk jong was. Dit is wat we weten over de middelbare schoolervaringen van deze twee actrices.

7 Demi Moore's familie verhuisde veel voordat ze zich in LA vestigde

Demi Moore komt oorspronkelijk uit New Mexico, maar zij, haar moeder en stiefvader verhuisden nogal wat door het land voordat ze zich in Los Angeles vestigde. Toen ze nog heel jong was, verliet Moore's echte vader het gezin en jaren later stierf haar stiefvader, waardoor alleen Moore en haar moeder achterbleven. De twee hadden een zeer gespannen relatie. Maar toen ze zich eenmaal in Los Angeles hadden gevestigd, begon Moore in 1976 met lessen op Fairfax High.

6 Mila Kunis acteerde al toen ze naar de middelbare school ging

De familie van Mila Kunis maakte ook een grote stap toen ze in Los Angeles terechtkwamen. Mila Kunis werd geboren in de voormalige Sovjet-Unie en haar familie besloot slechts een paar jaar voor de val van het land naar de Verenigde Staten te vertrekken. Tegen de tijd dat ze 14 was, was ze al begonnen met acteren in That 70s Show nadat ze tegen producenten had gelogen over haar leeftijd. Ze ging oorspronkelijk naar het Los Angeles Center For Enriched Studies, maar de school zou niet werken met haar acteerschema. Ze stapte als tweedejaars over naar Fairfax High.

5 Demi Moore verliet de school in haar junior jaar

Demi Moore is technisch gezien geen alumnus van de school omdat ze niet is afgestudeerd. Demi Moore stopte met werken toen ze 16 was en woonde op zichzelf toen ze 17 was. Kort nadat ze het huis verliet, begon ze te modelleren dankzij de aanmoediging van haar vrienden, wat haar hielp om uiteindelijk legitieme rollen als actrice te vinden.

4 Mila Kunis studeerde af in 2001

Terwijl Demi Moore stopte met Fairfax High toen ze nog maar een junior was, bleef Mila Kunis de hele vier jaar op school en studeerde ze af in 2001 op een moment dat That 70s Show nog steeds hoog in de kijkcijfers stond. Dit was ook rond dezelfde tijd dat Mila Kunis het overnam van Lacey Chabert als de stem van Meg Griffin op Family Guy. Mila Kunis ging kort naar de UCLA na de middelbare school, maar haar studietijd werkte nooit zo goed als haar acteerwerk.

3 Demi Moore verliet het huis toen ze nog maar 16 was

Demi Moore's middelbare schoolervaring werd begraven in een tragedie. Moore stopte niet alleen en verliet het huis voordat ze wettelijk volwassen was, ze verliet het huis vanwege gruwelijke omstandigheden. Volgens Moore werd ze toen ze 16 was verkracht door een veel oudere man, en haar verkrachter beweerde dat haar moeder was betaald om hem toe te staan haar pijn te doen. Moore geeft toe dat ze geen idee heeft of het laatste deel waar is of niet, maar men kan begrijpen waarom ze niet langer in dat huis of op school kon blijven.

2 De familie van Mila Kunis gaf alles op om hen naar de Verenigde Staten te brengen

Zoals hierboven vermeld, emigreerde de familie van Mila Kunis naar de Verenigde Staten tegen het einde van de V. S. S. S. R.'s regering, maar wat nog indrukwekkender is, is dat ze de natie hebben verlaten vanuit een bevoorrechte positie. Haar familie had het niet moeilijk in de Sovjet-Unie, integendeel zelfs. Haar moeder was een succesvolle natuurkundeleraar en haar vader een vooraanstaand werktuigbouwkundig ingenieur, de familie was zeer welgesteld en besloot pas te vertrekken toen de regering onder de toenmalige Sovjet-president Michail Gorbatsjov begon te worstelen met een ploeterende economie.

1 Ze zijn niet de enige beroemde alumni

Beide zijn opmerkelijke actrices die de wereld een verscheidenheid aan klassieke uitvoeringen hebben gegeven, maar de twee zijn verre van de enige beroemde mensen die afkomstig zijn van Fairfax Highschool, andere opmerkelijke alums zijn David Arquette, Carol Lombard, Mickey Rooney, Tito Jackson, Anthony Keidess, James Ellroy en Jack Kemp om er maar een paar te noemen. De school was ook de plek waar de oorspronkelijke leden van bands als Guns and Roses en Red Hot Chili Peppers elkaar ontmoetten. Dit is slechts een fractie van de meest opvallende alumni van de school. Het lijkt erop dat Fairfax High veel heeft om trots op te zijn met zo'n indrukwekkende staat van dienst van entertainers die ooit hun zalen sierden.

Aanbevolen: