Waar ging Zac Efron naar de middelbare school en studeerde hij af?

Inhoudsopgave:

Waar ging Zac Efron naar de middelbare school en studeerde hij af?
Waar ging Zac Efron naar de middelbare school en studeerde hij af?
Anonim

Hij is de tienerhartenklopper waar we vroeger allemaal verliefd op waren (doe niet alsof je dat niet deed), maar acteur Zac Efron is doorgegaan met vestigde zich als een volwassen acteur door zijn reeks leidende filmrollen. De ster van High School Musical heeft echter nog steeds moeite om te ontsnappen aan zijn beeld van een schattige schooljongen en zal waarschijnlijk altijd synoniem zijn met de rol van basketbalspeler Troy Bolton. Maar hoe zit het met Zac's eigen middelbare schoolervaringen? Ging de drieëndertigjarige acteur naar de middelbare school en vond hij - tussen zijn drukke acteerschema in - tijd om te studeren en af te studeren?

Geboren in San Luis Obispo, Californië, in 1987, verbleef Efron in de staat waarin hij leefde tijdens zijn jeugd, en genoot - naar zijn eigen woorden - een normale, comfortabele opvoeding. Toen hij begin jaren 2000 met acteren begon, onderging zijn leven een enorme verandering, en hij werd uitgedaagd om een delicaat evenwicht te vinden tussen zijn studie en zijn acteren. Laten we bespreken hoe Zac op zo'n jonge leeftijd werk en school combineerde, en meer te weten komen over de instellingen die hij bezocht…

8 Begin basisschool

Hoewel het niet bekend is waar Zac naar de lagere school ging, heeft hij in eerdere interviews gezegd dat hij dol was op school, en tijdens de eerste klassen genoot van het spelen van de clown van de klas - grapjes maken en de andere studenten hysterisch achterlatend. Het was in deze tijd dat hij zijn liefde voor muziek vond en actief werd aangemoedigd door zijn vader om het na te streven. De ouders van de acteur begonnen hem in te schrijven voor zang- en pianolessen, en de offers hebben zeker zijn vruchten afgeworpen!

7 Naar de middelbare school

Zac ging naar de middelbare school en werd ingeschreven aan de Arroyo Grande High School, Californië. Arroyo is een openbare middelbare school, met een uitgebreid curriculum en uitstekende sportmogelijkheden voor studenten. Zac kan rekenen op verschillende andere bekende namen als alumni van de middelbare school, waaronder een andere muzikale figuur, Harry Shum Jr, bekend van zijn rol als Mike Chang in de hitshow Glee. Er moet iets goeds aan de hand zijn bij Arroyo Grande om twee grote muzikale talenten voort te brengen.

6 Top van de klas

Efron heeft in het verleden gesproken over zijn tijd op de middelbare school, waarbij hij zichzelf omschreef als leergierig en graag goed zou presteren in zijn tests. Hij heeft gezegd dat wanneer hij een 'B'-cijfer kreeg in plaats van een 'A', hij zou 'flipperen' - gefrustreerd over zichzelf en zijn ondermaatse prestaties. Het lijkt er ook op dat Efron populair was bij en bewonderd werd door zijn leraren. Ze merkten duidelijk zijn talenten op en waren aardig en bemoedigend met hem. Zac deed het goed tijdens zijn studie en haalde goede cijfers.

5 Hij leidde toneelvoorstellingen tijdens zijn studie

In 1999 trad de jonge Efron op in een toneelproductie van "Gypsy" aan het Pacific Conservatory of The Performing Arts. De kans om zijn capaciteiten te laten zien, inspireerde Efron alleen maar verder en spoorde zijn dromen aan om professioneel te acteren. Terwijl hij op de middelbare school studeerde, speelde Zac ook in een reeks schooltoneelstukken en musicals, en sloot hij zich aan bij een improvisatiegroep. Dus daar heeft hij zijn komische talenten vandaan!

4 Leraren waren er snel bij om zijn talenten op te merken

Het duurde niet lang voordat leraren Zac's dramatische talenten begonnen op te merken. Toen hij meer zelfvertrouwen begon te krijgen, besloot zijn dramaleraar op de middelbare school, Robyn Metchik, dat hij klaar was voor de volgende stap buiten het amateurtoneel acteren, en stelde hem voor aan een lokale agent in Los Angeles. Het duurde niet lang voordat Zac de grote stap naar de City of Angels had gemaakt om zijn acteercarrière echt in beweging te krijgen.

3 Hij studeerde af op de middelbare school

De ster van de High School Musical heeft de middelbare school afgemaakt, ondanks zijn verschillende verplichtingen, hij heeft de hele klas negen tot twaalf bijgewoond, en rondde zijn studie af in 2006. Tussen 2000 en 2001 volgde Efron ook een lokale gemeenschapsschool, Pacific Conservatory of the Performing Arts in Santa Maria, Californië, gedurende welke tijd hij optrad in verschillende grote producties. Grote prestatie.

2 Hij werd toegelaten tot de universiteit

Na zijn afstuderen werd Efron toegelaten tot de University of Southern California. Dit was een groot probleem voor Zac, maar helaas werd hij verscheurd tussen zijn wens om zijn studie voort te zetten en zijn grote droom om professioneel te acteren op film en toneel. Uiteindelijk besloot hij acteren als een carrière te volgen en zegde hij zijn plaats op de universiteit op - nooit aanwezig. Zac heeft absoluut de juiste beslissing genomen!

1 High School Musical was zijn eerste grote acteerrol, ironisch genoeg

Zacs eerste grote acteerbaan kwam, ironisch genoeg, net zodra hij zijn middelbare school had afgerond. De enorm succesvolle High School Musica l kwam uit in 2006 en zag Zac meteen terug naar school gaan om de rol van basketballer Troy Bolton te vertolken. De film katapulteerde Zac naar wereldwijde faam en leidde tot een aantal andere spraakmakende filmrollen. Zac is misschien verder gegaan, maar hij zal voor ons altijd Troy Bolton zijn.

Aanbevolen: