10 beroemdheden die de middelbare school hebben verlaten (& wat ze vandaag waard zijn)

Inhoudsopgave:

10 beroemdheden die de middelbare school hebben verlaten (& wat ze vandaag waard zijn)
10 beroemdheden die de middelbare school hebben verlaten (& wat ze vandaag waard zijn)
Anonim

Er zijn heel veel mensen naar wie we opkijken, maar die geen schooldiploma op hun naam hebben staan. Soms kan het niet helpen als de persoon in kwestie moet werken om zijn gezin te onderhouden of voor een ziek familielid te zorgen, maar diploma's zijn misschien wel de sleutel tot het verkrijgen van werk. In zeldzame gevallen namen beroemdheden dat risico, maar werden ze succesvol met hun geweldige talent en toewijding aan hun werk.

Uiteindelijk viel het voortijdig stoppen met de middelbare school in hun voordeel. Ze werden succesvol en hadden geen middelbare schooldiploma nodig om rond te komen in het leven. Hier zijn tien beroemdheden die de middelbare school hebben verlaten en hun huidige vermogen.

10 Ryan Gosling - $70 miljoen

Om zich te concentreren op het werken aan zijn acteercarrière, met name The Mickey Mouse Club, stopte Ryan op 17-jarige leeftijd met de middelbare school. School was niet per se een van Ryans favoriete herinneringen aangezien hij geen vriend had totdat hij was een vroege tiener, maar door te gaan acteren heeft hij veel gedenkwaardige kansen gekregen. Hij heeft momenteel een nettowaarde van $ 70 miljoen dollar dankzij zijn vele van zijn rollen, waaronder The Notebook en La La Land.

9 Katy Perry - $ 330 miljoen

Katy Perry heeft de laatste tijd zoveel media-aandacht gekregen toen ze haar verloving met Orlando Bloom aankondigde en haar zwangerschap slim aankondigde in de videoclip voor 'Never Worn White'.

Op de jonge leeftijd van 15 stopte ze met school om zich volledig op haar muziekcarrière te kunnen concentreren. Ondanks dat ze succes had, had ze spijt dat ze was gestopt en behaalde ze later haar GED. Haar nettowaarde van $ 330 miljoen is indrukwekkend met haar albumverkoop, haar tijd op American Idol en voor acteerrollen in zowel geanimeerde als live-action.

8 Rihanna - $550 miljoen

De Barbadiaanse zangeres Rihanna heeft het hoogste vermogen op deze lijst en komt uit op $ 550 miljoen. Ondanks dat ze plannen had om de middelbare school af te maken, stopte ze uiteindelijk om haar zangcarrière serieus te nemen. Ze nam haar demo's op terwijl ze naar school ging, alleen tijdens vakanties. Vanwege het waanzinnige bedrag dat ze verdient, is Rihanna momenteel de best betaalde muziekartiest ter wereld.

7 Eminem - $ 210 miljoen

Eminem is een rapper die van lompen naar rijkdom ging en er alles aan deed om zijn carrière als rapper uit te breiden en tegelijkertijd zijn alleenstaande moeder hielp als tiener uit de arbeidersklasse in Michigan. Hij toonde interesse in Engels vanwege zijn liefde voor stripboeken, maar stopte op 17-jarige leeftijd met de middelbare school.

Eens werd hij een van de beroemde rappers ter wereld, zijn huidige nettowaarde van $ 210 miljoen dankzij de succesvolle verkoop van zijn albums, mixtapes en zijn kleine maar indrukwekkende acteercarrière.

6 Billie Joe Armstrong - $60 miljoen

Als een andere voortijdige schoolverlater op 18-jarige leeftijd, zou Billie Joe Armstrong samen met zijn jeugdvriend en huidig bandlid Mike Dirnt een van de grootste rockbands in de geschiedenis vormen, Green Day. Zijn vermogen lijkt misschien niet veel vergeleken met Eminem en Rihanna, maar $ 60 miljoen is nog steeds veel geld dat hij verdiende met albumverkoop, concertuitvoeringen en een acteercarrière waarbij hij betrokken was bij de muzikale aanpassing van American Idiot.

5 Kesha - $5 miljoen

Vergeleken met de andere beroemdheden op deze lijst, heeft Kesha een achterstand op het vermogen, dat daalde vanwege haar rechtszaken met haar voormalige producer Dr. Luke. Voordat ze naar buiten kwam met haar strijd tegen de beruchte muziekproducent, was haar vermogen ongeveer $ 40 miljoen.

Ondanks dat ze ongelooflijk slim was, bijna perfecte scores scoorde op haar SAT's en werd toegelaten tot Barnard College, stopte ze drie maanden voordat ze afstudeerde van de middelbare school.

4 Cameron Diaz - $140 miljoen

Vanaf 2014 is Cameron Diaz gestopt met acteren, maar doet het nog steeds goed dankzij haar tijd als auteur en andere ondernemingen, zoals het lanceren van een nieuw wijnmerk genaamd Avaline.

Nadat ze moeder werd met haar man Benji Madden, heeft ze het erg druk gehad om er te zijn voor het leven van hun dochter. Met $ 140 miljoen en het verlaten van de middelbare school op 16-jarige leeftijd, wordt de naam van Cameron herinnerd van haar tijd als model tot de hoofdrol in klassiekers zoals The Mask, Shrek en The Holiday.

3 Robert Downey Jr. - $300 miljoen

Het Marvel Cinematic Universe zou niet compleet zijn zonder de onvergetelijke rol van Robert Downey Jr. als Iron Man/Tony Stark. Omdat hij een van de grootste filmsterren ter wereld was, was de middelbare school slechts een obstakel voor de ervaren acteur.

Hij ging naar de Santa Monica High School, maar stopte in 1982 om naar New York te verhuizen om zich te concentreren op acteren. Zelfs als hij door een aantal moeilijke hindernissen in zijn leven kwam, draaide Robert het om door een van de meest geliefde acteurs van de eeuw te worden.

2 Jennifer Lawrence - $130 miljoen

Jennifer Lawrence is een van de jongste acteurs die voortijdig van school ging en zat pas op de middelbare school toen ze 14 was om haar acteercarrière na te streven. Tot op de dag van vandaag heeft ze geen GED behaald, waarin staat dat haar carrière haar eerste en enige prioriteit was. En ze bleef trouw aan die woorden sinds haar huidige nettowaarde van $ 130 miljoen kwam met de X-Men-filmserie, The Hunger Games-franchise en Silver Linings Playbook. Jennifer is een inspirerende vrouw die nog steeds hard werkte en niet de sociale normen hoefde te volgen om een opleiding te volgen om succesvol te zijn.

1 Leonardo DiCaprio - $260 miljoen

De geweldig getalenteerde Leonardo DiCaprio werd een van 's werelds grootste acteurs met zijn iconische rollen van Romeo + Juliet tot Once Upon a Time in Hollywood. Hij heeft aangegeven dat hij niet van de openbare school houdt en smeekte zijn moeder om hem mee te nemen naar audities.

Hij heeft de middelbare school nooit afgemaakt, maar behaalde zijn GED en slaagde er toch in om een van de grootste influencers ter wereld te worden dankzij zijn talent in acteren, filantropie en activisme voor het redden van het milieu. De $260 miljoen die hij verdient is een opmerkelijke prestatie.

Aanbevolen: