Kendall Jenners levensstijl is verantwoordelijk voor breuk met Devin Booker

Inhoudsopgave:

Kendall Jenners levensstijl is verantwoordelijk voor breuk met Devin Booker
Kendall Jenners levensstijl is verantwoordelijk voor breuk met Devin Booker
Anonim

Kendall Jenner en Devin Booker zijn naar verluidt uit elkaar gegaan na 2 jaar samen, en het lijkt erop dat de tegenstrijdige levensstijl van het paar de oorzaak is van de splitsing.

Volgens E! Nieuws, de breuk gebeurde kort nadat Kendall en Devin terugkwamen van het Italiaanse huwelijksfeest van haar zus Kourtney Kardashian. "Kendall en Devin hebben onlangs een moeilijke periode doorgemaakt en zijn al anderhalve week uit elkaar", zegt een bron.

De insider legde uit dat hoewel het paar een "heel leuke tijd" had tijdens de reis, ze zich bij terugkomst al snel realiseerden dat "ze niet op één lijn zaten en […] ze een heel andere levensstijl hebben."

De bron benadrukte echter dat de splitsing misschien niet permanent is, en voegde eraan toe: "Ze hopen allebei dat het werkt, maar vanaf nu zijn ze gesplitst." Kendall en Devin hebben naar verluidt nog steeds contact en geven om elkaar.

Kendall heeft duidelijk gemaakt dat ze baby's wil

De insider legde niet precies uit welk deel van hun levensstijl en toekomstige doelen botsten. Maar Kendall is de laatste tijd meer uitgesproken over haar wens om een gezin te stichten, dus het is mogelijk dat zij en Devin het niet eens waren over hun tijdlijn om te settelen.

In een aflevering van The Kardashians in mei onthulde Kendall dat haar moeder Kris Jenner haar onder druk heeft gezet om haar eieren te bevriezen om haar toekomstige opties open te houden. De matriarch heeft zelfs voorspeld dat Kendall de volgende van haar kinderen zal zijn die zwanger raakt.

"Je blijft me vertellen: 'Je wordt er niet jonger op', maar raad eens? Het is mijn leven. Ik weet niet of ik er al klaar voor ben," vertelde Kendall haar moeder voor de camera.

Kendall is de enige broer of zus van Kardashian-Jenner die geen eigen kind heeft verwelkomd. Ze is er open over geweest dat haar kinderwens is toegenomen, aangezien haar zussen en broer gezinnen hebben."In een babywinkel zijn voelt tegenwoordig echt voor mij. Net alsof de dag voor mij komt", zei Kendall in een juni-aflevering van The Kardashians.

Ze voegde eraan toe dat ze gelooft dat de tijd voor haar om een gezin te stichten binnenkort zal komen: Ik heb normen en ik zal me er voor 100 procent aan houden. Maar ik ben 26, ik heb het gevoel dat het een beetje meer voelt echt voor mij.”

Tot nu toe hebben Kendall noch Devin hun relatiebreuk publiekelijk toegesproken.

Aanbevolen: