Spencer Pratt krijgt terugslag voor de opmerkingen van Lauren Conrad

Spencer Pratt krijgt terugslag voor de opmerkingen van Lauren Conrad
Spencer Pratt krijgt terugslag voor de opmerkingen van Lauren Conrad
Anonim

Spencer Pratt is geen onbekende in drama, maar nu is hij voor zichzelf begonnen. De voormalige reality-tv-ster tweette onlangs over Lauren Conrad en kreeg als gevolg daarvan reacties van Instagram-gebruikers.

Pratt en Conrad hebben een lange geschiedenis van geschillen. De twee speelden samen op MTV's The Hills en hebben sindsdien een langdurige vete. Het begon toen Conrad haar vriendin, Heidi Montag, adviseerde om niet met Pratt te daten, maar Montag ging toch door en ging toch met Pratt uit. Uiteindelijk beweerde Conrad dat Pratt en Montag het gerucht begonnen dat Conrad een sekstape had. Aan haar vriendschap met Montag kwam in 2007 een einde.

Je zou denken dat deze kwestie nu allang opgelost zou zijn, maar Pratt roept nog steeds Conrads naam op. Hij heeft onlangs over haar getweet; kort daarna, E! News plaatste zijn tweet opnieuw en hoewel er een overwegend positief sentiment in zat, ontstond er een storm.

Veel Instagram-gebruikers merkten op dat Pratt en Montag alleen Conrads naam ter sprake brachten om relevant te blijven.

SP
SP
spencer pratt
spencer pratt

Anderen zeiden dat Conrad geen geldhonger heeft, en brachten naar voren dat Pratt meerdere keren faillissement heeft aangevraagd.

Inderdaad, Pratt en Montag hebben toegegeven dat ze in twee jaar tijd 10 miljoen dollar hebben uitgegeven. Conrad daarentegen heeft een nettowaarde van 40 miljoen dollar, dankzij haar boeken, beautymerk en modellijnen.

Pratt reageerde op het verzet door commentaar te geven op E! Nieuwsbericht:

spencer 2
spencer 2

Hoewel zijn opmerking aangaf dat hij geen haat bedoelde, ontving Pratt toch zelf haat als reactie. Veel van de reacties op zijn commentaar op de post beschuldigden hem ervan jaloers te zijn op Conrad.

In 2017 gaf Pratt ook een interview aan Vice waarin hij reflecteerde op zijn vete met Conrad. Tijdens het interview verklaarde hij dat de realiteit nog erger was dan het nieuws meldde, en onthulde dat er momenten waren waarop ze allebei op het punt stonden te stoppen.

The Hills werd zes seizoenen uitgezonden, na Laguna Beach, dat drie seizoenen werd uitgezonden. Pratt en Montag haalden onlangs de krantenkoppen, toen werd onthuld dat Montag een operatie onderging om hen te helpen hun tweede kind te verwekken.

Pratt en Montag begonnen een kristalbedrijf, Pratt Daddy, dat kristallen sieraden, etherische oliën, maskers en woonaccessoires verkoopt. Het stel verscheen ook in The Hills: New Beginnings, het vervolg op The Hills. Het werd uitgezonden in 2019 en keerde terug voor een tweede seizoen in mei 2021.

Aanbevolen: