Waarom zijn Kim Kardashian en Pete Davidson uit elkaar gegaan?

Inhoudsopgave:

Waarom zijn Kim Kardashian en Pete Davidson uit elkaar gegaan?
Waarom zijn Kim Kardashian en Pete Davidson uit elkaar gegaan?
Anonim

Toen Kim Kardashian en Pete Davidson voor het eerst hun lippen op SNL sloten, wist niemand hoe ver hun verbinding zou gaan. Maar het bleek dat, terwijl Kanye West de nieuwe schoonheid van zijn ex haatte, de familie Kardashian-Jenner van hem hield, en dat gold ook voor de fans van Kim.

Terwijl Kanye tekeer ging over het haten van Pete en zelfs bedreigingen tegen hem uitte, leek Kim de tijd van haar leven te hebben. In verschillende interviews giechelde ze terwijl ze over Pete sprak, en hij maakte zelfs deel uit van het filmen van The Kardashians.

Maar zodra volgers gewend raakten aan het idee dat de make-up- en schoonheidsmagnaat eigenlijk aan het daten was met een soort vreemde komiek, is de relatie blijkbaar voorbij.

Kim Kardashian en Pete Davidson zijn naar verluidt uit elkaar gegaan

Volgens Page Six bevestigde een inside-bron dat Pete en Kim ergens begin augustus 2022 uit elkaar gingen. Mensen merkten echter op dat geen van beide de helft van het voormalige paar reageerde op hun verzoek om commentaar.

Als de geruchtmakende breuk echt is, betekent dit dat hun relatie ongeveer negen maanden duurde, waarin ze heel serieus leken te worden.

Pete liet eerst een tatoeage zetten ter ere van Kim (zijn tatoeage zegt "mijn meisje is een advocaat"), en kreeg later een tatoeage ter herdenking van hun eerste kus. Wat Kim betreft, ze gutste over Davidson in tonnen interviews (en beelden van The Kardashians).

Om nog maar te zwijgen, het paar ging in tegen Kanye's afkeer van hun koppeling, en Kim verdedigde Pete publiekelijk nadat haar ex hem leek te bedreigen. Het leek erop dat de twee volledig toegewijd waren, maar het leven in de fast lane van beroemdheden lijkt snel te veranderen.

Kete is onlangs naar Australië gereisd om samen tijd door te brengen

"Kete", zoals sommige fans ze noemden, reisde onlangs samen naar Australië op een rustige reis die de paparazzi lijken te hebben gemist. De twee verbleven in een luxe hotel, dineerden onder de radar en leken niet eens op sociale media over het uitje te posten.

Blijkbaar hadden ze niet veel tijd samen kunnen doorbrengen, dus wilden ze weg en niet de hele tijd in het openbaar te zien zijn.

Maar het lijkt erop dat niet lang nadat ze naar huis of naar hun respectievelijke huizen waren teruggekeerd, de zaken in een stroomversnelling raakten.

Waarom gingen Kim en Pete na een wervelwindromantiek uit elkaar?

Het feit dat Kim helemaal naar Australië ging om Pete (die daar werkte) te ontmoeten, geeft een soort hint over de mogelijke reden voor hun splitsing; bronnen zeggen dat de twee elkaar gewoon niet genoeg hebben gezien.

Hoewel Pete bij Kim leek te zijn gebleven - hij stuurde Kanye een foto van hem in het bed van Kim en werd meerdere keren gefotografeerd terwijl hij met haar kinderen rondhing - brachten de twee veel tijd uit elkaar door, zegt Page Six.

De interne bron van de publicatie suggereerde ook dat het leeftijdsverschil van het paar ook een beetje een breuk veroorzaakte. Hoewel de breuk blijkbaar in goede verstandhouding was, maakten Kims voogdijkwesties en de nog niet geregelde scheiding haar leven ingewikkeld, terwijl Pete erg op haar werk was gericht en zijn eigen ding deed.

Niemand weet zeker waarom de romantiek uit de hand liep, aangezien de 'binnenbronnen' niet door Kim werden erkend, maar diezelfde bron beweerde ook dat Kanye niets te maken had met het verpesten van zijn aanstaande relatie ex-vrouw.

Natuurlijk suggereert het ontbreken van een verklaring van het Kardashian-kamp begin augustus dat Kim nog niet klaar is om over dingen te praten. Misschien zal ze meer details met fans delen als ze er klaar voor is - of misschien zal de Skete fans verrassen en weer samen naar buiten treden.

Komt Kim Kardashian weer samen met Kanye?

Bij het eerste gefluister van een breuk tussen Kim en Pete, haastten fans zich om te googlen of Kim weer samen zou komen met Kanye. Maar meerdere bronnen zeggen dat dat zeker niet gaat gebeuren.

E! News heeft blijkbaar een inside-bron die zegt dat Kim geen enkele interesse heeft om terug te keren met Kanye, en dat hun scheiding zal verlopen zoals gepland. De twee kunnen het beter met elkaar vinden, zeggen bronnen, maar dat betekent niet dat een verzoening mogelijk is.

Hoewel ze naar verluidt "shit" was met Pete, is Kim Kardashian waarschijnlijk niet vies van een nieuwe ontmoeting - maar dat betekent niet dat ze terug zal rennen naar Kanye. Fans hebben zelfs een verandering in Kim gezien en overal op haar sociale media commentaar geleverd over hoe gelukkig de twee samen leken.

Hopelijk blijft de mogul haar moed erin houden terwijl ze haar echtscheidings- en voogdijkwesties afhandelt, of ze nu wel of niet een vriendje aan haar zijde heeft.

Aanbevolen: