Fans trollen Pete Davidson nadat hij naar verluidt weer vrijgezel is

Inhoudsopgave:

Fans trollen Pete Davidson nadat hij naar verluidt weer vrijgezel is
Fans trollen Pete Davidson nadat hij naar verluidt weer vrijgezel is
Anonim

Pete Davidson en Bridgerton-ster Phoebe Dynevor hebben naar verluidt hun romance na slechts vijf maanden beëindigd.

Het stel, dat in de zomer meerdere keren samen was gespot tijdens meerdere uitstapjes, lijkt ermee te hebben gestopt vanwege hun drukke schema's, meldt The Sun.

Geruchten over een onbevestigde splitsing zorgden ervoor dat gebruikers van sociale media commentaar gaven op de situatie, met name Davidson voor zijn meerdere, recente relaties.

Pete Davidson wordt belazerd omdat hij een seriële dater is na splitsing van 'Bridgerton'-ster Phoebe Dynevor

Het nieuws werd publiekelijk becommentarieerd op het roddelaccount van beroemdheden @deuxmoi.discussions, waar sommigen erop wezen dat de komiek een serieel daterprofiel heeft. Ariana Grande en Kate Beckinsale behoren tot zijn laatste, relatief kortstondige relaties.

"Hij gaat sneller door relaties dan iPhones", schreef een gebruiker.

"hij gaat op de foto met een super hete actrice waar hij waarschijnlijk over 2 dagen mee aan het daten is", voorspelde een andere persoon.

"Kleur me geschokt," was een ironische opmerking.

Een bron weegt op Davidson en Dynevor's Whirlwind Romance

Dus wat is er gebeurd tussen Davidson en Dynevor? Volgens een bron die beide kent, werkte de langeafstandsrelatie niet voor hen.

"Pete en Phoebe's romance was een echte wervelwind en vanaf het begin waren ze allebei volledig toegewijd", vertelde een bron aan de tabloid.

"Het was behoorlijk veelzeggend toen Phoebe deze week met haar vrienden naar Kroatië ging in plaats van Pete in Amerika op te zoeken," vervolgden ze.

De bron voegde toe: “Het was wild zolang het duurde… Maar de afstand heeft hen onder druk gezet. Hun maten denken dat ze een geweldig stel vormen, maar de afstand maakt het totaal onwerkbaar. Ze hadden plezier en zullen hecht blijven, maar tenzij er iets drastisch verandert, zal hun relatie niet herstellen."

De bron legde ook uit dat het uiteenvallen erop neerkomt dat beide sterren momenteel erg drukke schema's hebben. Dynevor filmt in feite Bridgerton-serie twee in het VK, terwijl Davidson, die onlangs speelde in The Suicide Squad, werkt aan Saturday Night Live in de VS en aan een film genaamd Meet Cute.

Slechts heel weinig gebruikers van sociale media leken sympathie te hebben voor het ex-paar vanwege de gedeelde last van een langeafstandsrelatie.

"Kan me vertellen. Ik zit 4000 mijl verwijderd van mijn verloofde (uk-usa) en heb elkaar 18 maanden niet gezien vanwege belachelijke beperkingen. Verbaasd dat we nog steeds staan, "een fan geopend.

Aanbevolen: