Khloé Kardashian en Tristan Thompson daten weer nadat hij haar naar verluidt 'dure geschenken' had gegeven

Inhoudsopgave:

Khloé Kardashian en Tristan Thompson daten weer nadat hij haar naar verluidt 'dure geschenken' had gegeven
Khloé Kardashian en Tristan Thompson daten weer nadat hij haar naar verluidt 'dure geschenken' had gegeven
Anonim

Serial cheater Tristan Thompson heeft zijn weg terug gevonden in Khloé Kardashian's leven. Het knipperlichtpaar stopte in juni 2021, bijna een jaar na hun verzoening. Thompson zou zijn vriendin hebben bedrogen nadat hij met meerdere vrouwen in het Bel Air Hotel een kamer binnenkwam, en er later "slordig" uitzag.

Khloé en Tristan zijn nu een stel, en volgens bepaalde insiders hielpen zijn "dure geschenken" en "complimenten" voor Kardashian hem terug te walsen naar haar hart.

Hoe Tristan Khloé overtuigde om hem terug te nemen

Insiders onthulden aan InTouch dat Khloé "wanhopig is om het te laten werken" en dat haar partner "opnieuw beloofd heeft het beter te doen". Het paar gaat een moeilijke tijd tegemoet omdat Kardashian "vertrouwensproblemen" heeft, maar ze wil hem in het leven van hun dochter en "houdt hoop voor dat tweede kind".

De insider voegde er verder aan toe dat Khloé en Tristan "nog lang niet voorbij" zijn en proberen de relatie te laten werken.

Interessant is dat een tweede insider uitlegde hoe de NBA-ster weer in het leven van Khloé kon komen, nadat ze haar in de loop der jaren herhaaldelijk had bedrogen. Thompson zou Kardashian hebben verrast met dure cadeaus en complimenten.

"Tristan charmeerde zijn weg terug naar Khloé's leven - stapelde de complimenten op, zei hoe mooi ze is en verraste haar met dure cadeaus", aldus de bron.

Khloé Kardashian heeft een nettowaarde van $ 45 miljoen - wat betekent dat ze een van deze "dure geschenken" voor zichzelf had kunnen kopen zonder de inspanningen van Tristan. Fans zijn teleurgesteld dat Kardashian blijft vallen voor zijn tactieken en zijn boos dat Khloé "niet kan leren van zichzelf te houden".

De bron zei ook dat Tristan specifiek een carrièrestap had gemaakt om zijn toewijding aan Khloé en hun dochter True te bewijzen. Hij tekende bij de Sacramento Kings, zodat hij dichter bij hen beiden kon zijn, zodat ze 'een echte familie konden zijn'.

Een maand na hun meest recente breuk, veroorzaakten Khloé en Tristan verzoeningsgeruchten nadat ze waren gespot terwijl ze wat tijd met het gezin doorbrachten. Begin augustus werd aangekondigd dat Thompson zich had aangesloten bij de Sacramento Kings, wat Khloé leek te erkennen en Instagram-citaten over deelde.

Aanbevolen: