Fans reageren als Quavo en Saweetie naar verluidt weer samen zijn

Inhoudsopgave:

Fans reageren als Quavo en Saweetie naar verluidt weer samen zijn
Fans reageren als Quavo en Saweetie naar verluidt weer samen zijn
Anonim

De twee hebben op zijn zachtst gezegd een tumultueuze relatie gehad, en fans zijn er niet helemaal zeker van of hun hereniging iets is waar ze mee aan de slag kunnen.

De twee tortelduifjes waren slechts een paar maanden geleden betrokken bij een zeer dramatische en ongelooflijk openbare breuk, en het is te vroeg voor fans om alle smerige details te vergeten. Hoewel velen blij zijn te zien dat het jonge stel dingen uitwerkt, zijn anderen in de war over hoe ze zich kunnen verzoenen nadat de zaken niet zo lang zo verhit waren tussen hen.

Saweetie en Quavo zijn zeker opnieuw een romantische relatie aangegaan, en alle ogen zijn op hen gericht om te zien wat er daarna gebeurt. Voorlopig zijn fans aan het praten, en ze hebben veel te zeggen…

Saweetie en Quavo Probeer het opnieuw

Fans vonden het geweldig om Saweetie en Quavo samen te zien totdat onthuld werd dat er een serieuze, fysieke woordenwisseling was tussen hen terwijl ze samen in een lift zaten. Uitgelekte beveiligingsbeelden toonden hun fysieke, gewelddadige uitwisseling, en ze probeerden het af te wijzen als een 'ongelukkig incident', maar ze konden niet te lang bij elkaar blijven nadat dit zich had voorgedaan.

Beiden ontkenden beschuldigingen van fysiek misbruik en hoopten dat de situatie zou verdwijnen.

Kort daarna ging Saweetie naar sociale media om Quavo op te blazen en herhaalde hij beschuldigingen van ontrouw, die hij ontkende.

Het verontruste stel is een aantal maanden uit elkaar gegaan, maar de laatste tijd brengen ze samen tijd door in de onderwereld en lijken hun liefdesaffaire weer nieuw leven in te blazen. Ze geven hun relatie nog een kans en zijn zeker 'weer terug'.

Sommige van hun fans zijn blij om ze weer bij elkaar te zien, terwijl anderen daar gewoon niet zo zeker van zijn…

Fans hebben veel te zeggen

Fans hebben veel te zeggen over deze situatie en er verschijnen opmerkingen aan beide kanten van de vergelijking. Terwijl sommige fans blij zijn te zien dat ze hun meningsverschillen uitwerken, denken anderen niet dat Saweetie en Quavo iets met elkaar te maken hebben, waarbij ze het drama als te schadelijk beschouwen om uit te graven.

Opmerkingen op sociale media zijn onder meer; "Soms, als we zoveel tijd in iemand investeren, hebben we het gevoel dat we niet weg kunnen blijven, dus beginnen we over onze schouders terug te kijken naar het verleden… goed in elkaar."

Aan de andere kant hebben degenen die deze reünie niet goedkeuren, gewogen door te zeggen; "Ik denk dat de advertenties van McDonald's Saweetie toch niet zo goed betaalden," en "ze voelen zich aangetrokken tot elkaars drama, dit zal nooit werken", evenals; "willen ze dat we net doen alsof we de geruchten over vreemdgaan niet hebben gehoord of de liftvideo niet hebben gezien? like wth?"

Alle ogen zijn op het jonge stel gericht om te zien hoe ze met elkaar omgaan.

Aanbevolen: