Bob's Burgers'-acteur Jay Johnston ontslagen nadat hij naar verluidt aanwezig was bij Capitol Riots

Inhoudsopgave:

Bob's Burgers'-acteur Jay Johnston ontslagen nadat hij naar verluidt aanwezig was bij Capitol Riots
Bob's Burgers'-acteur Jay Johnston ontslagen nadat hij naar verluidt aanwezig was bij Capitol Riots
Anonim

Acteur en komiek Jay Johnston werd ontslagen bij Bob's Burgers nadat hij was geïdentificeerd tijdens de rellen in het Capitool van 6 januari. Volgens The Daily Beast hebben twee medewerkers van de geanimeerde show zijn vertrek bevestigd, hoewel de show en Fox, het netwerk waarop het wordt uitgezonden, nog niet publiekelijk commentaar hebben gegeven op het nieuws.

Wie was Jay Johnston, en wie sprak hij uit?

Johnston, 53, trad toe tot de cast van de alom populaire comedyserie in het eerste seizoen in 2011, waar hij het personage van Jimmy Pesto Sr. uitsprak, de tegenpool van het titulaire personage van de familieman. Hij speelde sindsdien in 43 afleveringen gedurende de hele serie, maar ontbrak in seizoen 12, dat op 26 september 2021 in première ging.

De andere kredieten van de komiek zijn onder meer Mr. Show with Bob and Dave, die werd genomineerd voor twee Emmy-awards, en Anchorman: The Legend of Ron Burgundy.

Jay Johnston's politieke standpunt en betrokkenheid bij de rellen

Hoewel Johnston niet veel op sociale media lijkt te zijn, heeft hij publiekelijk zijn steun betuigd aan voormalig president Donald Trump en is hij verschenen in de show van Proud Boys Founder Gavin McInness. Zijn naam werd voor het eerst genoemd in verband met de rellen toen de FBI op 4 maart twee afbeeldingen van een man vrijgaf, waarin om informatie werd gevraagd die zijn identiteit zou onthullen.

Mensen wezen snel op de overeenkomsten tussen de onbekende man en Johnston. En ze waren niet de enigen. Acteurs die in het verleden nauw met Johnston hebben samengewerkt, geloven ook dat hij de gezochte man is op de poster van de FBI.

Hoewel de FBI geen acteurs heeft gearresteerd in verband met de rellen in het Capitool, hebben ze andere prominente mensen gearresteerd, waaronder militaire leden en een Olympisch gouden medaillewinnaar. Ze zijn nog steeds op zoek naar informatie voor de arrestatie van de gezochte man.

Aanbevolen: