‘Bachelor In Paradise’-fans reageren op de meest dramatische seizoenspremière ooit

Inhoudsopgave:

‘Bachelor In Paradise’-fans reageren op de meest dramatische seizoenspremière ooit
‘Bachelor In Paradise’-fans reageren op de meest dramatische seizoenspremière ooit
Anonim

De première van Bachelor In Paradise toonde een koningin die een godin werd, een naakte aankomst, een absurde hoeveelheid zweten en onze favoriete barman, Wells Adams.

Amerika heeft twee jaar te lang gewacht sinds onze favoriete vrijgezellenstudenten liefde zochten in Mexico. Seizoen 7 van BIP bevat mannen uit de seizoenen van Katie Thurston en Clare Crawley/Tayshia Adams, samen met veel van de vrouwen uit het seizoen van Matt James en Peter Weber.

Het strand was dit jaar vol met gedenkwaardige gezichten, gezichten die we helemaal vergeten waren, en natuurlijk David Spade. Spade werd de nieuwe gastheer in het paradijs na Chris Harrison's permanente vertrek uit The Bachelor franchise.

Gelukkig voor fans was Spade de perfecte aanvulling op Bachelor Nation. Zijn hysterische commentaar en direct oogcontact met de camera geven fans een Jim Halpert van The Office-sfeer waarvan ze niet wisten dat ze die nodig hadden.

Fans kijken uit naar wat Spade nog meer te bieden heeft aan het paradijs.

Bachelor In Paradise Trailer

Hier is een blik op de met drama doordrenkte trailer voor het komende seizoen.

Veel aankomsten, waaronder vrijgezel aluin, Demi Burnett, kwamen dit seizoen de boot rocken. Burnett verloofde zich tijdens seizoen zes van BIP en schreef geschiedenis als het eerste koppel van hetzelfde geslacht. Helaas was hun relatie van korte duur, maar Demi is terug voor de tweede ronde!

Fanfavorieten, Becca Kufrin en Grocery Store Joe krijgen ook nog een kans om liefde te vinden in het paradijs.

Net als voorgaande seizoenen, "zal de show geen gebrek hebben aan drama, inclusief een verstoring van producenten die worden gezien met de aankondiging:" Het is niet langer veilig voor jullie om in het paradijs te blijven ", in de trailer van de show."

Reacties van fans

David Spades' komische interactie met Grocery Store Joe.

Joe Amabile vond eerder liefde op BIP met Kendall Long in seizoen vijf. Zijn terugkeer naar de show was een grote stap voor hem en het bracht veel emoties met zich mee. "Mijn gesprek met Serena P. was als praten met Kendall," vertelde Joe de camera's terwijl hij zijn tranen wegslikte. Hopelijk kan Joe het lang genoeg bij elkaar krijgen om zijn connectie met Serena P te onderzoeken.

Last but zeker not least, Tre Coopers relatie met Tahzjuan. Ik weet zeker dat Tre dit verhaal wil vergeten, maar ik haat het hem te vertellen dat dit nergens heen gaat. Tahzjuan gaf wel toe dat ze het leuk vond om de lippen met Tre te sluiten, "meer dan zijn oom."

Blijf op de hoogte voor meer Bachelor In Paradise op maandag en dinsdag om 20.00 uur. ET, alleen op ABC!

Aanbevolen: