Het kantoor: de 10 meest dramatische scheidingen

Inhoudsopgave:

Het kantoor: de 10 meest dramatische scheidingen
Het kantoor: de 10 meest dramatische scheidingen
Anonim

The Office is een van de grote Amerikaanse komedies van deze generatie. Het liep negen seizoenen en elk seizoen was absoluut hilarisch. Helaas was het personage van Michael Scott, gespeeld door Steve Carell, de laatste twee seizoenen niet aanwezig en werd hij ernstig gemist!

Zelfs zonder het personage van Michael Scott zijn de laatste twee seizoenen nog best grappig. Tussen seizoen één en seizoen negen waren er tal van relaties die we zagen ontvouwen en er waren ook veel scheidingen. Dit waren enkele van de meest dramatische scheidingen uit de hele serie.

10 Angela & Andy - Hij kwam erachter over haar affaire met Dwight

angela anad andy
angela anad andy

Angela en Andy hadden een jaar een relatie en verloofden zich. Voor het grootste deel van hun relatie had Angela een affaire met Dwight. Ze had een relatie met Dwight voordat ze met Andy kwam, dus ze had nog steeds onopgeloste gevoelens voor Dwight die bleven hangen. Die onopgeloste gevoelens leidden haar op het pad van een affaire. Toen Andy erachter kwam, daagde hij Dwight uit voor een duel over Angela en uiteindelijk besloten ze allebei dat ze Angela niet meer wilden.

9 Gabe & Erin - Ze dumpte hem op het podium in de Dundies waar iedereen bij was

Gabe & Erin
Gabe & Erin

De hele tijd dat Gabe en Erin een relatie hadden, voelde ze zich helemaal niet tot hem aangetrokken. Ze gaf toe dat ze alleen 'ja' zei tegen uitgaan met hem omdat hij haar meerdere was op het werk.

Toen ze uiteindelijk besloot de relatie te beëindigen, dumpte ze hem op het podium bij de Dundie's awards waar iedereen bij was. Pam is degene die haar het advies gaf om de relatie te beëindigen en Erin zorgde ervoor dat iedereen wist dat het Pams idee was. Gabe was echt beledigd en gekwetst door het feit dat Erin hem in het bijzijn van iedereen zou dumpen.

8 Michael & Carol - Ze dumpte hem vlak voor Kerstmis

Michael & Carol
Michael & Carol

Michael Scott was smoorverliefd op zijn vriendin Carol. Hij ontmoette haar omdat ze zijn makelaar was toen hij zijn appartement probeerde te kopen. Hun relatie eindigde omdat hij zichzelf op een foto had gephotoshopt met haar, haar kinderen en haar ex-man. Ze dumpte hem omdat ze het gevoel had dat hij te snel bewoog. Bovendien deed hij haar in een aflevering daarvoor een aanzoek toen ze elkaar amper kenden.

7 Angela & Dwight - Ze dumpte hem nadat hij Mercy haar kat had vermoord, besprenkeld

Angela & Dwight
Angela & Dwight

Een van de keren dat Angela en Dwight uit elkaar gingen, was de reden dat hij haar kat, Sprinkles, 'barmhartigheid vermoordde'. Sprinkles was een van Angela's favoriete katten en hoewel hij veel gezondheidsproblemen had, gaf Angela nog steeds echt om hem en wilde ze dat hij een lang leven zou leiden. Dwight besloot het heft in eigen handen te nemen en de kat te euthanaseren, wat het einde van zijn relatie met Angela betekende. Nadat dit was gebeurd, begon ze met Andy te daten.

6 Jim & Karen - Hij dumpte haar in New York City voor Pam

Jim & Karen
Jim & Karen

Toen Jim het uitmaakte met Karen, was hij er absoluut een eikel over. Ze stemde ermee in om naar Scranton te verhuizen om haar relatie met hem voort te zetten, maar toen ze samen de dag in New York City doorbrachten om te solliciteren naar de baan van Jan Levinson bij het bedrijf, liet hij haar vrijwel achter in New York om terug te keren naar Scranton en Pam te vragen uit op een dinerdate. De volgende scène waarin we Jim en Karen zagen praten, schreeuwde ze tegen hem… De scène daarna pakte Karen haar bureau in en vertrok. Karen was terecht overstuur.

5 Michael & Holly - Ze dumpten hem op weg om haar naar de Nashua-tak te brengen

Michael & Holly
Michael & Holly

Michael en Holly maakten het uit op weg naar Nashua toen ze probeerden haar naar haar nieuwe huis te verhuizen. Toen David Wallace erachter kwam dat de twee aan het daten waren, besloot hij Holly over te plaatsen en in eerste instantie waren Michael en Holly van plan om een langeafstandsrelatie aan te gaan.

Onderweg Nashua realiseerde Holly zich dat de afstand te groot voor haar was en besloot ze de relatie met Michael volledig te verbreken. Ze zorgden ervoor dat Darryl zich erg ongemakkelijk voelde in de auto terwijl ze heen en weer gingen, jammerend, huilend en emotioneel de kwestie bespraken.

4 Jim & Katy - Hij dumpte haar op de drankcruise

Jim & Katy
Jim & Katy

Jim's breuk met Katy (die werd gespeeld door Amy Adams) was echt in de war. Had hij niet nog even kunnen wachten tot ze niet meer op de drankcruise waren? Hij dumpte haar op de drankcruise nadat Pam en Roy opnieuw verloofd waren omdat hij zich volledig realiseerde dat zijn gevoelens voor Pam gewoon nooit zouden verdwijnen. Katy dumpen op het cruiseschip was het ergste wat hij had kunnen doen, omdat ze een groot deel van de tijd vastzaten in het midden van het water, terwijl Katy hoogstwaarschijnlijk gewoon echt bij hem weg wilde.

3 Angela & The Senator - Hij kwam uit de kast op live tv terwijl hij naast haar stond

Angela en de senator
Angela en de senator

Toen Angela en de senator officieel uit elkaar gingen, was dat live op televisie. Hij besloot uit de kast te komen en stond vlak naast haar voor nieuws-, pers- en mediacamera's. Oscar dacht dat de senator zijn liefde voor hem zou opeisen, maar in werkelijkheid had de senator ook een affaire met een heel andere man. Uiteindelijk werden Angela en Oscar vrijwel tegelijkertijd door de senator gedumpt zodat de hele wereld het kon zien en beoordelen.

2 Pam & Roy - Hij vernielde een bar… en probeerde Jim aan te vallen

Pam & Roy
Pam & Roy

Toen Pam en Roy uit elkaar gingen, was dat toen ze hem vertelde over haar kus met Jim op casinoavond. Roy reageerde heel slecht en begon de bar van Poor Richard te vernielen. Pam maakte een snelle uitgang om het drama te vermijden omdat ze zo'n verlegen en zachtaardig persoon is… Roy zo'n scène zien maken was niet iets waar ze voor wilde blijven. In de volgende aflevering probeerde Roy Jim op kantoor aan te vallen en Dwight redde de dag met pepperspray.

1 Michael & Jan - The Infamous Dinner Party

Michael & Jan
Michael & Jan

Van alle relaties van Michael moest zijn breuk met Jan de ergste en meest dramatische breuk in de hele geschiedenis van The Office zijn. Hun uiteenvallen was net zo onhandig dramatisch als hun hele relatie. Vanaf de sprong hadden de twee helemaal niets te maken met samenzijn. Het uiteenvallen omvatte Jan die een van zijn Dundie-awards naar zijn (kleine) flatscreen-tv gooide, een smerige ruzie over Jan's kaarsenbedrijf, de rest van hun dinergasten die zich extreem ongemakkelijk voelden en de politie werd gebeld. Laten we de onthulling die Michael onthulde over zijn meerdere vasectomieën niet vergeten! Yikes.

Aanbevolen: