Lindsay Hubbard Details verwoestende miskraam in seizoenspremière van Summer House

Inhoudsopgave:

Lindsay Hubbard Details verwoestende miskraam in seizoenspremière van Summer House
Lindsay Hubbard Details verwoestende miskraam in seizoenspremière van Summer House
Anonim

Tijdens de seizoenspremière van Summer House op maandag, heeft Lindsay Hubbard openhartig verteld over een tragische periode in haar leven.

Lindsay onthulde dat ze erachter kwam dat ze een kind verwachtte met Jason Cameron, die ze vorig jaar ontmoette tijdens het filmen van de Bravo-spin-off Winter House.

"Wat er de afgelopen maanden met Jason is gebeurd, is echt ingewikkeld", zei ze terwijl ze met haar medespeler Carl Radke sprak tijdens de seizoenspremière van de realityshow. "Vergeet niet dat ik een maand geleden met je sprak, en ik dacht 'Er is iets met mijn lichaam aan de hand. Het is of dit COVID-vaccin heeft mijn hormonen echt verpest, of ik ben zwanger. De volgende dag ging ik naar de gynaecoloog en ontdekte dat ik zes weken zwanger was, "legde ze uit.

Lindsay leerde helaas binnen 24 uur nadat ze erachter kwam dat ze zwanger was, dat ze een miskraam had gehad.

"Ik ontdekte op een maandag dat ik zwanger was en dinsdag kreeg ik een miskraam", legde ze uit in de show die in 2017 begon. "En woensdag lag ik vijf uur op de eerste hulp."

Lindsay Hubbard nu pas klaar om over haar ervaring te praten

Lindsay Hubbard en Carl Radke bij de seizoenspremière van Summer House
Lindsay Hubbard en Carl Radke bij de seizoenspremière van Summer House

Lindsay geeft toe dat ze niet eerder klaar was om over de ervaring te praten met haar co-sterren. "Het gebeurde allemaal zo snel dat ik zelfs emotioneel in staat was om mijn gedachten rond het zwangerschapsgedeelte ervan te wikkelen voordat ik een miskraam kreeg", vertelde ze.

Hubbard gaf toe dat ze onmiddellijk met Jason sprak over de beproeving, maar de ervaring had hun opbloeiende romance onder druk gezet. "Jason was absoluut geweldig, maar ik moest er ook alleen doorheen komen", legde ze uit.

Tijdens een bekentenisgesprek in de show bleef Lindsay openhartig over de miskraam.

"Ik zou absoluut dit kind hebben gehad", zei ze. "Dat was cool om dat te voelen. Ik had nooit gedacht dat het me zo zou overkomen. Het is iets wat ik mijn hele leven al heb gewild, een gezin stichten."

Lindsay Hubbard is verder gegaan met haar datingleven

Lindsay en Jason maakten contact tijdens het filmen van de spin-off Winter House en bleven samen tijd doorbrengen na de productie van de show. De twee zijn nooit officieel geworden en zijn sindsdien gestopt.

Hubbard, voorafgaand aan seizoen 6, bevestigde dat ze een relatie heeft met Carl Radke. Het paar is samen in alle zes seizoenen van Summer House verschenen en dateerde tijdens het vierde seizoen.

"We zijn zeker aan het daten!" ze vertelde Pag e Six, maar onthulde dat ze niet de traditionele "vriendin / vriend" -labels gebruiken."We praten niet echt in labels, Carl en ik… [Maar] we zijn heel erg samen. We zijn erg blij." In de show verwijst Lindsay vaak naar hem als haar beste vriend, "We hebben altijd iets voor elkaar gehad. Soms kijk je terug en denk je: 'Was ik gewoon de tijd aan het vullen totdat ik klaar was en hij klaar was?' " zei ze.

Aanbevolen: