Alles wat Olivia Rodrigo heeft gedaan sinds haar debuutalbum uitkwam

Inhoudsopgave:

Alles wat Olivia Rodrigo heeft gedaan sinds haar debuutalbum uitkwam
Alles wat Olivia Rodrigo heeft gedaan sinds haar debuutalbum uitkwam
Anonim

Olivia Rodrigo is een van de populairste rijzende sterren in de popmuziek. Rodrigo begon haar carrière in Disney's Bizaardvark en High School Musical: The Musical The Series en is een van de meest veelbelovende talenten in de muziek geworden. Haar debuutalbum uit 2021, Sour, brengt de energieke poppunk uit de jaren 2000 terug die haar kenmerkende slaapkamerpopnummers overstijgt. Veel hitsingles, waaronder 'Drivers License', 'Good 4 U' en 'Deja Vu', hadden het album gebracht tot waar het nu is.

Dat gezegd hebbende, heeft de popster zich in veel dingen gewaagd sinds haar debuutalbum werd uitgebracht. Van haar zeer nauwkeurig onderzochte relatie met de 24-jarige Adam Faze tot haar bezoek aan het Witte Huis, dit is een samenvatting van wat Olivia Rodrigo heeft uitgespookt sinds het uitbrengen van haar Sour-album.

8 brak haar stilzwijgen over de vermeende liefdesdriehoek

"Drivers License" is een engelachtige ballad met liefdesverdriet, maar wat veel fans van het nummer intrigeerde, is het verhaal erachter. Fans van Disney's High School Musical: The Musical The Series zijn misschien bekend met het achtergrondverhaal: Rodrigo, die Nini speelde in de serie, had naar verluidt in 2020 een date gehad met haar co-ster Joshua Bassett. De twee zijn naar verluidt ermee gestopt, met de laatste beginnend tot op heden Sabrina Carpenter.

"Ik ben het niet echt eens met het haten van andere vrouwen vanwege jongens", zei de zangeres in een interview met GQ, waarmee ze haar stilzwijgen over het "rijbewijs"-drama verbrak. "Ik vind dat zo stom, en ik heb echt een hekel aan dat verhaal dat werd rondgegooid."

7 Uitgevoerd op 'Saturday Night Live'

Het is een droom van elke opkomende ster om hun live optreden te debuteren op het podium van Saturday Night Live. In mei 2021 bewees de krachtpatser dat ze een ster in wording is door haar innerlijke rockster te kanaliseren tijdens haar vertolking van "Good 4 U" op SNL. Ze voerde ook haar tienerliedje "Drivers License" uit, waarbij ze allebei positief werden ontvangen.

6 bracht haar concertfilm met prom-thema in première

Over haar debuutalbum gesproken, Rodrigo vierde het succes van Sour met een livestream-concertfilm op YouTube. De 27 minuten durende show, getiteld Sour Prom, voerde verschillende hits uit van haar Sour-album, waaronder de hitparade "Good 4 U", "Deja Vu", "Traitor" en meer. Sterker nog, Rodrigo, die onlangs afstudeerde van de middelbare school, nodigde als verrassing verschillende "Livies" uit om de show bij te wonen!

5 Bezocht het Witte Huis

In juli stopte de popsensatie bij het Witte Huis om president Joe Biden en Dr. Anthony Fauci te ontmoeten om jonge mensen aan te sporen zich te laten vaccineren te midden van de aanhoudende gezondheidscrisis. Het bezoek kwam toen het Witte Huis probeerde zijn vaccinatie-inspanningen in het land op te voeren.

"Ik ben meer dan vereerd en nederig om hier vandaag te zijn om de boodschap over het belang van vaccinatie bij jongeren te helpen verspreiden", zei de zangeres vanaf het podium van de persconferentie in het Witte Huis.

4 Klaar voor het tweede seizoen van 'High School Musical: The Musical The Series'

Over de serie gesproken die haar groot heeft gemaakt, High School Musical: The Musical The Series heeft afgelopen mei zijn tweede seizoen uitgebracht en een leuke special tijdens Kerstmis 2020. Hoewel er geen officieel vernieuwingsnieuws is, is het veilig om verwacht dat nieuwe afleveringen zo vroeg mogelijk in de zomer van 2022 worden uitgezonden vanwege de aanhoudende crisis. Rodrigo keert waarschijnlijk terug als Nini naast de overige castleden.

3 begon naar verluidt een relatie met Adam Faze

Op slechts 18-jarige leeftijd is het persoonlijke leven van Olivia Rodrigo publiekelijk gedocumenteerd door de media. Sinds het naar verluidt uit elkaar is gegaan met haar co-ster Joshua Bassett, is de zangeres verder gegaan en heeft ze een nieuw hart gevonden bij de 24-jarige producer Adam Faze. In juli van dit jaar zagen de paps het paar voor het eerst in het openbaar zoenen. Zoals opgemerkt door Elle, heeft Faze eerder voor Forbes gewerkt en heeft hij credits geschreven en geproduceerd.

2 vond zichzelf in controverse over koopwaar

Naast haar album verkoopt Olivia Rodrigo ook verschillende schattige merchandise met een Sour-thema op haar website, waaronder topjes op jurklengte, armbanden, drieluiktanks, hoodies en meer. Helaas zijn fans niet blij als ze de merch voor het eerst maanden na bestelling in handen krijgen. Sommigen van hen gingen naar sociale media om hun ontevredenheid te uiten en lieten zien hoe verschillend ze er online uitzien versus in persoon.

"We werken eraan om deze problemen in de toekomst op te lossen en in de tussentijd restituties of omruilingen toe te kennen aan alle betrokkenen", vertelde de woordvoerder aan BuzzFeed News.

1 Haar prijscampagnes starten

Nu lijkt het alsof de popsensatie zichzelf bezig heeft gehouden met haar prijscampagne. Ze heeft een overvloed aan nominaties gekregen, waaronder MTV VMA's beste nieuwe artiest, artiest van het jaar, lied van het jaar voor 'Drivers License' en beste popmuziek voor 'Good 4 U'. Ze staat ook op de jaarlijkse Time 100 Next 2021-lijst.

Aanbevolen: